NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
Pielęgnacja psów, Gdzie w Stalowej Woli można wykąpać i ostrzyc psa?
~~Adam
ff
Wysłany: 24 Sie 2008r. 21:15  
Gdzie w Stalowej Woli można wykąpać i ostrzyc psa?

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Sie 2008r. 21:15  

~~heheh
ff
Wysłany: 24 Sie 2008r. 21:20  
tam na przeciwko aldika w tych domkach, jest szyld

~~latające and1y
ff
Wysłany: 24 Sie 2008r. 22:35  
w wannie

~~madzpaw
ff
Wysłany: 24 Sie 2008r. 23:01  
Centrum Małych Zwierząt Argosumiech polecam.good

~~miły
ff
Wysłany: 24 Sie 2008r. 23:17  
"Salon Pielegnacji Psów GOLDEN"
ul. Okulickiego 130
tel. 605 046 877

~~yorko
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 07:16  
Doskonale strzyże i ma odpowiedni podejście do psa -pani na Poniatowskiego 19.POLECAM.Mam nr tel.Ale kto chce to znajdzie.

~~ZADOWOLONA
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 08:44  
Polecam Salon GOLDEN ul. Okulickiego 130, dużo taniej niż u Oręziaka, profesjonalne podejście do psów i dobre wyposażenie. Ja i moja sunia jesteśmy bardzo zadowolone. Acha i nie usypiają psów tak jak ten Pan wymieniony wcześniej. Nr telefonu do salonu 605 046 877. Jeszcze raz polecam NAPRAWDĘ WARTO.good

~~flos
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 10:32  
centrum malych zwierzat argos umiech od zawsze tam chodze z moim pupilem ;Djezykjezyk

~~mała
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 11:04  
Nie polecam Centrum Małych Zwierząt Argos, jak poszłam tam z moim Aresem od razu chcieli go uśpić do rozczesywania tylko dlatego że jest duży i w domu nie daje się czesać (zresztą słyszałam że jest to tam nagminne, nawet w stosunku do małych psiaków). Za chwilę idę do salonu na Okulickiego i po powrocie dam znać jak tam jest.

~~użytkownik
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 15:24  
Przecież reklama jest zabroniona na tym portalu. Administratorzy - sprawdzić nr IP to chyba dla Was nie jest problem. Osoby oczerniające konkurencję, tworzące temat dla reklamy, to dla Was nie nowość. Ale może warto się tym zainteresować? Podawanie nazwisk, numerów telefonów, adresów jest niezgodne z prawem.

~~mała
ff
Wysłany: 26 Sie 2008r. 07:26  
CYTAT
Nie polecam Centrum Małych Zwierząt Argos, jak poszłam tam z moim Aresem od razu chcieli go uśpić do rozczesywania tylko dlatego że jest duży i w domu nie daje się czesać (zresztą słyszałam że jest to tam nagminne, nawet w stosunku do małych psiaków). Za chwilę idę do salonu na Okulickiego i po powrocie dam znać jak tam jest.

Tak powinno być wszędzie, miła i profesjonalna obsługa. Ja i mój psiak jesteśmy bardzo zadowoleni, nie dość że obeszło się bez usypiania to Pani nie założyła Aresowi nawet kagańca. POLECAMgood

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »