NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Softomasz - jaka praca,
~~programmer
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 22:23  
Witam, chciałęm zapytać jak wyglada praca w firmie softomasz? Pracował ktoś? Czy zarobki są "godne"? Czy to jakaś pseudofirma

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Sie 2008r. 22:23  

~~gda
ff
Wysłany: 26 Sie 2008r. 00:10  
następny - co to znaczy godne zarobki ?

zarobki dostajesz taki ile ktoś uzna że jestes WART !

jesli Ci to nie odpowiada - uważasz że jesteś więcej warty otwierasz firmę i zarabiasz ilu dusza zapragnie, i nie zadajsz takich pytan.

~~inny programmer
ff
Wysłany: 26 Sie 2008r. 16:03  
Nie odzywaj się człowieku jak nie masz nic mądrego do powiedzenia:
CYTAT
zarobki dostajesz taki ile ktoś uzna że jestes WART !

Jeden pracodawca stwierdzi że jestem wart 500 zł, bo ma firmę krzaka - albo ciulowe kontrakty, jedzie tylko na nowych, mlodch i nieswiadomych pracownikach.

Inny pracodawca da za tą samą pracę 3000 bo dba o porzadną stałą kadrę lub/i bierze porządne zlecenia.

CYTAT
jesli Ci to nie odpowiada - uważasz że jesteś więcej warty otwierasz firmę i zarabiasz ilu dusza zapragnie, i nie zadajsz takich pytan.

Chcę robić to co lubie, to na czym się znam, a nie bawić się w handlowca księgowego i prawnika. A jak mi nie pasuje to szukam innego pracodawcy.

Czy tylko dzieci i niepełnosprawni umysłowo tu pisza?

ff
Wysłany: 26 Sie 2008r. 16:28  
CYTAT

Nie, jeszcze jestem ja i paru innych dorosłych i zdrowych na ciele i umyśle. Żeby rozwiać wszelkie niejasności - prawdziwy oryginalny do nich nie należy :haha:

Prywatna wiadomość 

~~latające kombin
ff
Wysłany: 26 Sie 2008r. 16:35  
CYTAT
CYTAT

Nie, jeszcze jestem ja i paru innych dorosłych i zdrowych na ciele i umyśle. Żeby rozwiać wszelkie niejasności - prawdziwy oryginalny do nich nie należy :haha:

hahahaha

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »