~~programmer | |
|
|
Witam, chciałęm zapytać jak wyglada praca w firmie softomasz? Pracował ktoś? Czy zarobki są "godne"? Czy to jakaś pseudofirma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~gda | |
|
|
następny - co to znaczy godne zarobki ?
zarobki dostajesz taki ile ktoś uzna że jestes WART ! jesli Ci to nie odpowiada - uważasz że jesteś więcej warty otwierasz firmę i zarabiasz ilu dusza zapragnie, i nie zadajsz takich pytan. |
|
|
~~inny programmer | |
|
|
Nie odzywaj się człowieku jak nie masz nic mądrego do powiedzenia:
CYTAT zarobki dostajesz taki ile ktoś uzna że jestes WART ! Jeden pracodawca stwierdzi że jestem wart 500 zł, bo ma firmę krzaka - albo ciulowe kontrakty, jedzie tylko na nowych, mlodch i nieswiadomych pracownikach. Inny pracodawca da za tą samą pracę 3000 bo dba o porzadną stałą kadrę lub/i bierze porządne zlecenia. CYTAT jesli Ci to nie odpowiada - uważasz że jesteś więcej warty otwierasz firmę i zarabiasz ilu dusza zapragnie, i nie zadajsz takich pytan. Chcę robić to co lubie, to na czym się znam, a nie bawić się w handlowca księgowego i prawnika. A jak mi nie pasuje to szukam innego pracodawcy. Czy tylko dzieci i niepełnosprawni umysłowo tu pisza? |
|
|
|
|
|
CYTAT Czy tylko dzieci i niepełnosprawni umysłowo tu pisza? Nie, jeszcze jestem ja i paru innych dorosłych i zdrowych na ciele i umyśle. Żeby rozwiać wszelkie niejasności - prawdziwy oryginalny do nich nie należy :haha: |
|
~~latające kombin | |
|
|
CYTAT CYTAT Czy tylko dzieci i niepełnosprawni umysłowo tu pisza? Nie, jeszcze jestem ja i paru innych dorosłych i zdrowych na ciele i umyśle. Żeby rozwiać wszelkie niejasności - prawdziwy oryginalny do nich nie należy :haha: hahahaha |
|
|