~~flacu | |
|
|
brak slow jak ludzie potrafia narzekac jak ci jeden z drogim nie pasuje to sie zwolnijcie ja tak zrobilem i nie narzekam pracujac w ats pracowalem w systemie 4 brygadowym pewnie bym dalej pracowal ale powiedzialem dosc pracy w nocy dosc robienia w niedziele i swieta za grosze i co udalo sie nawet mi kolat dyscyplinarki mi nie dal tylko za porozumieniem stron sie roztalismy obecne pracuje gdzie inndziej zdarza sie ze w niedziele ale za to mam placone 100 % swieta 100% az chce sie pracowacna dwie zmianyi co najwazniejsze przestalem sie truc tym aluminium ale pozdro dla calej ekipy ats QM pomiary br.D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Proponuję zdjąć temat, albo utworzyć dział pozdrowienia i przeniść go tam. Ewentualnie utworzyć i przenieść do działu bełkot.
|
|
~~SSP | |
|
|
CYTAT brak slow Ciach bzdury. Brak słów, to najlżejsze określenie tej wypowiedzi. Analfabeto! Hiperrobolu! Prowincjonalny proletariuszu! Zanim otworzysz jadaczkę, albo wystukasz cokolwiek na klawiaturze, przyswój sobie chociaż elementarne zasady ortografii i interpunkcji. Masz jeszcze czelność wyciągać rękę po więcej? Za mało płacą półgłówkom? Nieprawdaż? |
|
|
~~asa | |
|
|
dokładnie. Coś nie pasuje ? WYNOCHA !!!! Każdy tak powie - zakłąd zbankrutuje
niech i bedzie analfabeta. Nie ważne. Ważne że wie co to demokracja. Za mało ? narzekasz zę robota na 4 zmiany ? a kurwa sio na ulice. Dla mnie mozesz jeden z drugim pod mostem spac. (tylko byn podatkow na Ciebie nie placil) |
|
|