~~Okularnik | |
|
|
Wkrótce dołączę do grona okularników i mam pytanie jaki polecacie zakład optyczny w Stalowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kasia@ | |
|
|
POlecam salon optyczny pana MIrka Głowackiego na Hutniczej 8. a przy okazji gorąco odrazam najdroższy salon za hala targową Figiel. Ceny kosmiczne!!! Nawet w stolicy jest taniej.
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT POlecam salon optyczny pana MIrka Głowackiego na Hutniczej 8. : Zgadzam się z tą opinia, sam korzystam od paru lat z usług Pana Mirosława wcześniej jeszcze z salonu na Staszica ktory prowadził, teraz na Hutniczej i moge szczerze polecić - pełen profesjonalista i przy tym niezwykle sympatyczny człowiek. |
|
~~okularnik | |
|
|
Z tego co wiem, na Staszica salon prowadził Jego brat. Ja wciąż korzystam z salonu przy ul. Hutniczej. Prawdę mówiąc, wolałabym szybszą obsługę. Pan, który prowadzi salon, potrafi mówić o okularach godzinami. Nie każdemu to odpowiada. Mnie nie. Myślę o przeniesieniu się gdzie indziej właśnie z tego powodu. Okulary noszę od 12 lat.
|
|
|
~~jack | |
|
|
CYTAT POlecam salon optyczny pana MIrka Głowackiego na Hutniczej 8. a przy okazji gorąco odrazam najdroższy salon za hala targową Figiel. Ceny kosmiczne!!! Nawet w stolicy jest taniej. Tez słyszałem,ze jest bardzo drogo u Figla... |
|
|
~~kobra | |
|
|
Przy ul Staszica salon optyczny prowadziła śp. bratowa pana Mirka Głowackiego.
|
|
|
~~asa2 | |
|
|
rzeszów - vision express
|
|
|
~~Monika | |
|
|
A jakie ceny są na Hutniczej?I co sadzicie na temat optyka na Narutowicza?
|
|
|
~~tomasz | |
|
|
Zdecydowanie polecam salon optyczny Eurooptyk przy ul. Narutowicza,miła obsługa i na prawde b. niskie ceny.Za te same szkła zaplaciłem 50% taniej niz w salonie przy ul. Hutniczej
|
|
|
~~............... | |
|
|
Zgadza się,na Hutniczej jest drogo.
|
|
|
~~klientka | |
|
|
No chyba sie ktoś tu pomylił. Ostatnio zawitałam do salonu na Narutowicza i Pani dżwiecznym głosem oznajmiła mi ze moje szkła (zaznaczam same szkła) beda mnie kosztowac 200 prawie złotych. Poszłam tam bo akurat na Hutniczej była urlop. A po urlopie poszłam do p.Głowackiego i on moje szkiełka wycenił na niecałe 100 złotych. Wiec o jakich 50% znizkach piszecie w Euro Optyku? A jesli chodzi o oprawki to moze i wybór maja ale w plastikach i to niezbyt ładnych a ceny niestety wyzsze niz na HUtniczej.NIE POLECAM!!!
|
|
|
~~Ona | |
|
|
...okulary noszę od 20 lat, od kiedy powstał optyk na KEN zawsze tam chodzę, oczywiście mówię tutaj o przychodni dr Piłata, zawsze jestem zadowolona, i co ważne okulary od niego raczej są mocne i rzadko kiedy mi się psują, chociaż to pewnie zależy tez od użytkownika... ale polecam, miła obsługa, można długo mierzyć, marudzić...itd
|
|
|
~~bolek | |
|
|
Odradzam vision express - kazdy salon, to tak jakby po okulary pojsc do tesco. Zamiast tego lepiej pojsc do mniejszego salonu, gdzie mozna liczyc na szczera (nie zaprogramowana) porade i indywidualne traktowanie klienta, a nie jak bydlo ktore sie tabunami przewija przez super market optyczny.
|
|
|
~~fragles | |
|
|
Polecam salon optyczny Eurooptyk przy ul. Narutowicza. Usługi w tym salonie są świadczone przez prawdziwego fachowca. Gość (chodzi mi o wykonawce okularów) robi okulary dla salonu w stalowej i fili w Nisku, prawdziwy fachowiec, ze szkłami potrafii zrobić wszystko, mają najlepszy sprzęt do obróbki szkieł w stalowej. Nawet optyk Głowacki korzysta z jego usług. Nie wciskają jakieś Chińskiej tandety tylko daą najlepsze szkła polskie jeleniogórskie. Ponadto posiadają automat do mierzenia wady wzroku i parametrów niezbędnych do zrobienie okularów. Naprawde polecam
|
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT Polecam salon optyczny Eurooptyk przy ul. Narutowicza. Usługi w tym salonie są świadczone przez prawdziwego fachowca. Gość (chodzi mi o wykonawce okularów) robi okulary dla salonu w stalowej i fili w Nisku, prawdziwy fachowiec, ze szkłami potrafii zrobić wszystko, mają najlepszy sprzęt do obróbki szkieł w stalowej. Nawet optyk Głowacki korzysta z jego usług. Nie wciskają jakieś Chińskiej tandety tylko daą najlepsze szkła polskie jeleniogórskie. Ponadto posiadają automat do mierzenia wady wzroku i parametrów niezbędnych do zrobienie okularów. Naprawde polecam ups..czyzby reklama samego wlasciciela? |
|
|
~~optyk | |
|
|
Jestem właścicielką salonu na ul.Narutowicza .Bardzo dziękuję za opinie zamieszczone na forum (do wczoraj nie wiedziałam o jego istnieniu).Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych klientów Barbara Górska.
|
|
|
~~moniuszko | |
|
|
Kupowałem okulary w wielu zakładach, ale nigdzie nie były tak kiepskie jak te z zakładu na ul. Hutniczej.
Nie polecam. |
|
|
~~okularnik | |
|
|
CYTAT Jestem właścicielką salonu na ul.Narutowicza .Bardzo dziękuję za opinie zamieszczone na forum (do wczoraj nie wiedziałam o jego istnieniu).Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych klientów Barbara Górska. pozdrawiam właścicielkę-ja jestem Waszą klientką od kilku lat iczesto przychodze bo mam jeszcze dwóch okularników-psująsych okulary na okrągło-polecam ten salon bo osługa i póżniejszy serwis expresowy a i doradzic w doborze oprawek potraficie swietnie.A pana Tomasza podziwiam za cierpliwośc do naszych "awarii" |
|
|
~~Darek | |
|
|
CYTAT Kupowałem okulary w wielu zakładach, ale nigdzie nie były tak kiepskie jak te z zakładu na ul. Hutniczej. Nie polecam. idz na narutowicza to zobaczysz ze moze byc gorzej |
|
|
~~moniuszko | |
|
|
CYTAT CYTAT Kupowałem okulary w wielu zakładach, ale nigdzie nie były tak kiepskie jak te z zakładu na ul. Hutniczej. Nie polecam. idz na narutowicza to zobaczysz ze moze byc gorzej Najlepiej działają chyba takie małe zakładziki optyczne, w których właścicielowi jeszcze zależy, żeby klient był zadowolony. Ostatnio robiłem na Okulickiego. Nie powiem dokładnie jak firma się nazywa, ale wczodzi się przez sklep z tkaninami. Narazie jestem zadowolony i z obsługi i z okularów, które u nich kupiłem. |
|
|