|
|
|
Był ktoś wczoraj na turnieju tańca towarzyskiego ?
Jak Wam się podobało ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojojojoj SM ma patronat nad dance show a nie nad turniejem tanca i dla zainteresowanych fotograf ZoMo ZoMowski wlasnie jedzie na mosir aby robic fotki, a jak sa spamy w postach to logiczne ze sa kasowane pozdro IFG od p_p
|
|
|
|
|
Ależ drogi IFG beda zdj z dance bedzie tekst to bedzie i info o turnieju poczekaj az imprezy sie skoncza i pozwol działać o ile ZoMo ZoMowski dotrze na mosir, bo z tym to tez roznie moze byc znajac go ale badzmy dobrej mysli
|
|
|
|
|
Pina nad turniejem też patronat mieliście... I cieszę się, że dziś nie musiałam oglądać tego Waszego grzyba idąc na Dance Show. Podałam wcześniej adres bo jakoś tamten portal potrafil napisać relację z turnieju tzn dziennikarka portalu tamtego a Wy nie - to o czyms świadczy. A co do Dance Show i Waszej "relacji" to... Załamać się idzie. Nic w niej nie ma, a zdjęcia są od d..y strony...
//moderowano pozdrawiamy Panią redaktor z konkurencji Miło nam że nas czyta Jak Pani redaktor będzie pisać u nas to myślę iż też będziemy "potrafili" |
|
|
|
|
chyba ktos nie wytrzymal :] zacznie sie obsmarowywanie ? ^^
http://forum(...)ry400082 |
|
|
|
|
Kwiatula po pierwsze nie trafiłaś w temat pytanie brzmiało "czy ktos był i czy się podobało " tak??? a nikt nie pytał o patronat ani czy sie zdjęcia podobają i czy są z dupy czy nie strony ! To po pierwsze a po drugie to jak ktos był tym dance show zainteresowany to sobie poszedł i zobaczył
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|