~~agnes | |
|
|
był wczoraj wypadek na poniatowskiego za blokiem numer 39 wpadla tam pod samochod 10-letnia dziewczynka nie wiecie czy dziecko cos powaznego sie stało? mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Nie wiem jak się skończyło ale lekarze podejrzewali złamaną nogę i guza na głowie (trzeba sprawdzić czy nie coś bardziej poważnego).
Zabrano ją do szpitala (tyle wiem) |
|
|
~~xxx | |
|
|
A czy kierowca zawinił? Mieszkałam na tamtym osiedlu jak sie nazywała ta dziewczynka?
|
|
|
|
|
|
Podobno wczoraj zaraz za Niskiem na drodze do Nowosielca zderzyły się 2 naczepy, cała droga była zablokowana, nie dało rady tamtędy przejechać, jakieś drzewa trzeba było wyciąć i możliwe, że jedna osoba zginęła. Nie wiem ile w tym prawdy bo to informacje z drugiej ręki.
|
|
~~Darek | |
|
|
Jesli chodzi ten wypadek z tirami, to jeden kierowca nie zyje. Spory artykuł pojawił sie w Echo dia na necie. Nie mogli strazacy wyciagnac kierowcy z samochodu. brrr. A le ten post to chyba o wypadku na Poniatowskiego w nie w Nowosielcu.
|
|
|
|
|
|
Skoro powstał ten o wypadku, to już nie chciałem tworzyć nowego (i na pewno bym nie utworzył gdyby tego nie było) żeby nie zaśmiecać forum
|
|