|
|
|
witam mam takie pytanko gdzie mozna w stw tanio wypozyczyc auto ?? Czekam z niecierpliwoscia na odp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Możesz spróbować w Autorudzie.Wiem, że jeszcze pare lat temu wypożyczali ale czy nadal to robią to musisz sobie sprawdzić.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Napisz konkretnie o jakie autko Ci chodzi,bo zaraz to się tu będzie limuzyna reklamować
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
W Autorudzie jeszcze w tamtym roku wypożyczaliśmy tam samochód naszemu klientowi (na ich stronie pisze jakie mają w ofercie http://www.autorud.vw.pl/d308/) drogo trochę bo prawie 200 zl za dzień. Mój klient brał na parę miechów więc miał taniej - kwestia dogadania się. Można też popytać w innych salonach (w Rzeszowie w Peugeot wynajmują, więc może w Stalowej też).
pozdro |
|
|
|
|
http://www.maszynyfer.pl/ - oprócz maszyn budowlanych są dostępne jakieś autka - zadzwoń sobie będzie najszybciej.
|
|
|
|
|
w zdiechoeicach jest najtansza wypozyczalnia samochodow nigdzie nie znajdziesz taniej. pytaj tam o pana Zdzislawa Sobale
|
|
|
|
|
Faktycznie Sobala wypozycza auta, ale wiem, ze Guła tez sie tym zajmuje. Nie wiem jaki jest koszt. On ma myjnie samochodowa tutaj na okulickiego na przeciwko Banku Spoldzielczego i tam u niego mozna wypozyczyc.
|
|
|
|
|
mi obojetnie jakie auto osobowe ja nawet moglbym zwyklego starocia osobie fizycznej zaplacic potrzebne mi na pare dni na dojazdy bo mi taka praca wyskoczyla akurat poza miastem..
|
|
|
|
|
z tego co sie orientuje to w nisku na przeciwko zakładów miesnych tez można wypożyczyc
|
|
|
|
|
chyba ze ktos ma tanio jakiegos malucha do sprzedania ale naprawde tanio
|
|
|
|
|
Myślę że z Panem Ferencem się dogadasz co do ceny www.maszynyfer.pl na tej stronie są http://www.mycha04.republika.pl/fer.jpg
podane mniej więcej ceny, ale zawsze można się dogadać, wiem bo korzystałem nie raz z ich usług. mycha |
|
|
|
|
W Stalowej moze byc drogo bo konkurencja mala. Kilka miesiecy temu kumpel wypozyczal fajnego Peugota w Rzeszowie i o ile mnie pamiec nie myli placil okolo 70 zlote za dobe .
|
|
|
|
|
mnie by interesowalo nawet pozyczenie malucha lub cinkusia albo kupienia auta na chodzie do 3 stowek
|
|
|
|
|
chcesz moge Ci autko pozyczyc bo narazie z niego nie korzystam dogadamy sie na pewno
|
|