~~apacz | |
|
|
Wiecie co wyzywacie sie obrażacie i nic z tego nie wychodzi pracuje juz długo prawie od samego początku
i co stwierdziłem hm ci z góry atrudniają asystetów którzy nie mają pojecia o pracy robią pracownikowi egzaminy a co sami wiedzą nic!!!!!!!!!!! nawet nr kół nie rozpoznają a co juz typów ale mysle ze przeczyta to nowy dyrektor i im tyłki przetrzepie bo spoko gosc.a tak wogóle to coz w kazdej pracy jakis dupowłaz sie znajdzie a najlepszym sposobem na takiego to izolacja pokazcie takiemu gosciowi ze go nie lubicie a nie usmiechajcie sie do niego słodko i udajecie ze nic sie nie dzieje a on dalej lezie z wiadrem wazeliny no cóz to tyle aha jeszcze mam prosbe nie obrazajcie kobiet !!!!!!!!!!!! to nie przystoi facetom pozdro dla wszystkich . |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~MMM | |
|
|
Bardzo dobrze ale czy to wystarczy na dupowlazow to watpie.
|
|
|
~~pakownia... | |
|
|
CYTAT Wiecie co wyzywacie sie obrażacie i nic z tego nie wychodzi pracuje juz długo prawie od samego początku i co stwierdziłem hm ci z góry atrudniają asystetów którzy nie mają pojecia o pracy robią pracownikowi egzaminy a co sami wiedzą nic!!!!!!!!!!! nawet nr kół nie rozpoznają a co juz typów ale mysle ze przeczyta to nowy dyrektor i im tyłki przetrzepie bo spoko gosc.a tak wogóle to coz w kazdej pracy jakis dupowłaz sie znajdzie a najlepszym sposobem na takiego to izolacja pokazcie takiemu gosciowi ze go nie lubicie a nie usmiechajcie sie do niego słodko i udajecie ze nic sie nie dzieje a on dalej lezie z wiadrem wazeliny no cóz to tyle aha jeszcze mam prosbe nie obrazajcie kobiet !!!!!!!!!!!! to nie przystoi facetom pozdro dla wszystkich . :boksuj:ty głupi jesteś jak buty z lewej strony...hehhheee takiś mondry, to dlaczego robisz w takim marnym wg. Ciebie zakładzie...hehheee |
|
|
~~map | |
|
|
Ten zakład jest bardzo marny. Tam to sie nadaja ludzie ktorzy maja 8 klas podstawówki lub tacy co maja jaką szkołe ale wogole niemyslą bo tam nie trzeba mysleć. Np na takiej OM ustawią maszyne i robisz wkołko to samo, jak zmiana kola jest to znowu ustawiacz wrzuci program a robol jedzie znowu to samo. Więkoszosc co tam robi na Om w zadnym innym zakladzie gdzie jest produkcja maloseryjna nie dala by rady, a powód jest prosty, gdzie jest produkcja maloseryjna trzeba ciagle ustawic sobie samemu detal a tam ciagle felgi, wiec i najglupszego czlowieka na swiecie by to nauczyli
|
|
|
~~tupa | |
|
|
Bo te maszyny sa przystosowane do wspolpracy z robotami , a roboty nie musza myslec tylko robic to co im sie kaze , czyli jak sie ich zaprogramuje .Kiedy ta fabryka powstawala w St.Woli bylo bezrobocie i nie bylo potrzeby aby pracowaly roboty,taniej bylo zatrudnic czlowieka ktory mial tylko zalozyc i sciagnac felge , ewentualnie skontrolowac otwor.
W produkcji maloseryjnej nie uzywa sie robotow heheheheh |
|
|
~~bolek | |
|
|
LOL, to wychodzi ze szefem powinien byc ten co najszybciej zmienia kolo w polonezie Zarzadzanie to nie odkrecanie srub przy kole - uwaga!
|
|
|
~~pakownia... | |
|
|
...odczep sie od mojego POLONEZA... masz lepsze, to sie ciesz..hehehee... lubie to co POLSKIE...:zły:
|
|
|
~~haha | |
|
|
Polonezy to złomy okropne rupietały pewnie dlatego bo polskie
|
|
|