NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
1 2 »
DLACZEGO LUDZIE NADAL IDÁ PRACOWAC DO ATS,
~~WIT
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 19:22  
CZY NIE MAJA DOSC

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 19:22  

~~zzzz
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 19:45  
skad takie pytanie? kazdy robi to co lubi i na co ma ochote, nie masz ochoty tam pracowac to nie pracuj.:zły:

~~klops
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 20:24  
1, bo nie wiedzą że to obóz pracy
2, bo nie wiedzą w jakich warunkach będą pracować
3, bo nie wiedzą że jego kierownikiem zmiany będzie podpierdalacz i dupowłaz

~~kadra
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 20:26  
KLOPS bredzisz !!!

~~ReSeT
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 20:50  
... bo chcą(muszą) przeżyć - naturalny,niekontolowany odruch każdej istoty żywej..
a "właściciele i zarządcy" oraz ich przydupasy i dupowłazy doskonale o tym wiedzą.
Z tą tylko różnicą,że jeszcze jakieś 5 lat temu przyjmowali się ludzie inteligentni i myślący - dlatego większość z nich już nie pracuje - zostali zwolnieni lub sami sie zwolnili a przyjmowani są tacy, dla których jednoczesne naciśnięcie dwóch przycisków, celem uruchomienia maszyny jest wysoce skomplikowaną i dalece niezrozumiałą czynnością, wiążącą się z nadludzkim wysiłkiem, nie wiedzą po co jest woda, do czego służy mydło...

Przepraszam, jeśli kogokolwiek uraziłem - pomijam niektórych kierowników i brygadzistów-terrorystów, którzy kurczowo trzymają się zębami biurka a rękami i nogami fotela, który przy tym biurku stoi i poniewieraja Wami jak małe dzieci kotem...

~~zzz
ff
Wysłany: 2 Wrz 2008r. 23:12  
rownie dobrze moglbym zapytac dlaczego ty pracujesz w ...... (wpisz nazwe zakladu jaka chcesz). :zły:

~~malinka
ff
Wysłany: 3 Wrz 2008r. 11:56  
poprostu musza pracowac, musza za cos zyc, maja rodzine na utrzymaniu, a ciezko jest znalezc inna prace, a w ats ciagle potrzebuja ludzi do pracy

~~klonik
ff
Wysłany: 5 Wrz 2008r. 18:02  
Kazdy pracuje w jakimś chorym zakładzie pracy, takie życie jesli się komuś praca w ATS nie podoba poprostu niech zrezygnuje a nie biadoli jak to mu Ciężko i tyrać musi u Niemca...Po co się pocić i krzyczeć że wszytsko nie tak skoro mozna się połozyc pod drzewem a jabłuszka bedą wpadać do kieszeni.... żenada:blee:

~~Kaj
ff
Wysłany: 7 Wrz 2008r. 22:34  
Nie rozumiem.
Ktoś napisał, że jedzenie w MC Donald to głupota i trzeba ludzi przed nim chronić, pomimo tego, że Oni sami wiedż czego chcą. Inny pisze, że żle mu się pracuje w Elektrowni czy innym Rialu inadal tam pracuje. Jeszcze inny narzeka jakie to Związki zawodowe robią przekręty zamiast wybrać dobrych działaczy w swoim zakładzie.
LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE!!!!!!!!!
Trochę tolerancji , zrozumienia , myślenia i działania.
Łatwo jest narzekać na forum jak to jest źle. Trudniej zrobić coś by było lepiej. Od narzekania nic się nie zmieni.
Weźcie sprawy w swoje ręce.
A Do ATS idą pracować, bo chcą!!!!! I nikt im tego nie ma prawa zabronić. Każdy sam decyduje o sobie. Będzie mu żle to się zwolni. Ci ludzie właśnie robią coś w zyciu. Próbują, zamiast narzekać, coś zmienić, coś osiągnąc, a nader wszystko, przekonać się na własnej skórze jak to jest ppracować w ATS RIALu czy innej Elektrowni...

~~rychu
ff
Wysłany: 7 Wrz 2008r. 22:37  
DLACZEGO LUDZIE NADAL IDÁ PRACOWAC DO ATS
bo niemogą znależc roboty lżejszej od leżenia

~~ReSeT
ff
Wysłany: 8 Wrz 2008r. 14:58  
CYTAT
DLACZEGO LUDZIE NADAL IDÁ PRACOWAC DO ATS
bo niemogą znależc roboty lżejszej od leżenia

czyżby "remontowy" sie odezwał?

~~rozklapiały
ff
Wysłany: 3 Paź 2008r. 22:14  
bo jakby nie było to ATS płaci najlepiej z okolicznych zakładów tylko pracować trzeba chcieć i mieć troszke silnej woli !!!a nie płakać i narzekać jak te pajace na forum ATS-u co nie potrafią w pracy kierownikowi powiedzieć tylko tu anonimowo smutki wylewają SZkoda że teraz ATS takimi pajacami i motłochem bezmuzgim zasypało!!!

~~ststs
ff
Wysłany: 4 Paź 2008r. 10:30  
bo sa tumanami ... nie potrafia otworzyc wlasnej firmy, nie sa przedsiebiorczy to ida pracowac do kogos, a ze sa hamami to nie potrafia tego docenic ze dzieki komus nie musza spac pod mostem.

~~hmm
ff
Wysłany: 4 Paź 2008r. 10:33  
DLACZEGO LUDZIE NADAL IDÁ PRACOWAC DO ATS?

Bo w Ats jest miła atmosfera,ludzie sie uśmiechają,kierownicy zmian i ich zastepcy są bardzo pogodni,wiecznie zadowoleni,nie rzucają felgami może tylko czasami,mozna dostać dodatkowa premie raz na rok ,mozna dostac pomocna dłon od kierwonika dział i wogóle wszystko jest super ekstrajezyk

Co ja pierdole????good

~~dobry żart
ff
Wysłany: 4 Paź 2008r. 12:45  
CYTAT
bo jakby nie było to ATS płaci najlepiej z okolicznych zakładów tylko pracować trzeba chcieć i mieć troszke silnej woli !!!a nie płakać i narzekać jak te pajace na forum ATS-u co nie potrafią w pracy kierownikowi powiedzieć tylko tu anonimowo smutki wylewają SZkoda że teraz ATS takimi pajacami i motłochem bezmuzgim zasypało!!!

Hehe, śmieszny jesteś pisząc ze ATS płaci najlepeij w okolicy. Nie trzeba dużo szukać by znależć inne zakłady które płacą wiecej. Np na ATS na umowie probnej dostaje się 1450 zł brutto a ja na jednym z wydziałow na Hucie dostałem 1500 zl na próbnej. 50 zł to jest mało ale zawsze wiecej niż w ATS więc nie pisz głupot ze tam płacą najwiecej. Tam to najwięcej to sie moża co najwyżej orobić

~~fff
ff
Wysłany: 4 Paź 2008r. 18:40  
TA FIRMA TO JEST PIEPRZONY CHLAM I PORAZKA !!!!!!!!!!!!!!! AHHAHHAAHHHAHAHHAHAHA =)

~~luki
ff
Wysłany: 6 Paź 2008r. 20:51  
CYTAT

pajac pisze mózg przez \"u\"smiech2

~~xyz ...
ff
Wysłany: 6 Paź 2008r. 22:44  
:wśceikły:motłochy , potraficie tylko wskrzeszać nienawiśc do zakładów pracy ...trzpiliście się tego ATS jakby to było coś wielkiego...., popatrzcie na tesco, inne sklepy, tam wypłaty są jak na zachodzie, co !!!, obchodza sie z pracownikiem, jak w ustawie pisze !!! ...ale wiecie ,że powyżywać się ... patrząc tak na zmianie, to zauwazyłem, że przewija się coraz to mniej buraków i są to coraz to mądrzejsi kolesie... nie obrażajcie Nas pracowników którzy pracują...a nie się opierdalają i podglądaja jakie kto robi miny ... lub kto komu przynosi ryby. Jak się Wam motłochy nie podoba to spieprzać .... Mi tam czterobrygadówka nie przeszkadza, robie swoje, 600 na rolki i do domu ...pozdrawiam wszystkich z 3C....

~~===
ff
Wysłany: 7 Paź 2008r. 16:01  
CYTAT
:wśceikły:motłochy , potraficie tylko wskrzeszać nienawiśc do zakładów pracy ...trzpiliście się tego ATS jakby to było coś wielkiego...., popatrzcie na tesco, inne sklepy, tam wypłaty są jak na zachodzie, co !!!, obchodza sie z pracownikiem, jak w ustawie pisze !!! ...ale wiecie ,że powyżywać się ... patrząc tak na zmianie, to zauwazyłem, że przewija się coraz to mniej buraków i są to coraz to mądrzejsi kolesie... nie obrażajcie Nas pracowników którzy pracują...a nie się opierdalają i podglądaja jakie kto robi miny ... lub kto komu przynosi ryby. Jak się Wam motłochy nie podoba to spieprzać .... Mi tam czterobrygadówka nie przeszkadza, robie swoje, 600 na rolki i do domu ...pozdrawiam wszystkich z 3C....

Teraz Ci 4 brygadówka nie przeszkadza, ale zobaczymy za pare lat czy też Ci nie bedzie przeszkadzac jak Ci praca w tym systemie rozstroii organizm i psyche. Przeczytaj sobie jakies mądre artykuły jak bardzo szkodzi człowieki praca w tym systemie. Dyrekcja ATS tylko czeka na takich typów co sie tak jarają robotą za parę groszy jak ty, bo widać po tym poście ze jesteś jakimś ich wielkim obrońca. Zycze szczescia w pracy w tym syfie na 4 brygadówce

~~xyz ...
ff
Wysłany: 7 Paź 2008r. 21:41  
:zły:...ty wyżej głupoty piszesz... ja jak coś robię to robie to dobrze ...możliwe,ze za miesiąc będę kierowcą, bo mam prawko, ale nie zasuwam po to, by krytykować pracodawcę...to raz...po drugie, to jest nas na zmianie kilku i pomyśl sobie głąbie, czy każdy z nas jest takim samym jak ty o nas myślisz..., jak będziesz miał rodzinę to zrobisz wszystko by dziecko miało na cukierki, ale zapewne jesteś starym kawalerem i mamusia robi kanapki, ale tak serio to poco TY chodzisz do tego przez ciebie znienawidzonego zakładu???:wśceikły:... pozdrawiam całą br. C

~~===
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 15:33  
CYTAT
:zły:...ty wyżej głupoty piszesz... ja jak coś robię to robie to dobrze ...możliwe,ze za miesiąc będę kierowcą, bo mam prawko, ale nie zasuwam po to, by krytykować pracodawcę...to raz...po drugie, to jest nas na zmianie kilku i pomyśl sobie głąbie, czy każdy z nas jest takim samym jak ty o nas myślisz..., jak będziesz miał rodzinę to zrobisz wszystko by dziecko miało na cukierki, ale zapewne jesteś starym kawalerem i mamusia robi kanapki, ale tak serio to poco TY chodzisz do tego przez ciebie znienawidzonego zakładu???:wśceikły:... pozdrawiam całą br. C

Czym sie koleś podniecasz?? Ze dostalem na umowie na czas probny 1400 zl i jedziesz na 4 brygadówce. Ja w innym zakładzie dostalem na umowie na okres proóbny 1500 zl i pracuje sobie tylko od poniedzialku do piątku na 1 zmiane i mam wszystkie wekendy wolne, więc jesy przykład ze nie ma sie co jarac ATSEM i widać jak tam wykorzystują

~~===
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 15:34  
CYTAT

Aha i jeszcze coś, nigdy nie pracowałem na ATS i napewno nie bede bo jest duzo ciekawej roboty za tą sama kase lub trochę wyższa, zreszta napisałem to w poprzdnim poście

~~Zenek
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 16:22  
ta ciekawe gdzie masz tą prace lepszą i ciekawszą? Na hucie zwolnienia zapowiadają i byle kogo nie przyjmują!!!

~~===
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 16:57  
CYTAT
ta ciekawe gdzie masz tą prace lepszą i ciekawszą? Na hucie zwolnienia zapowiadają i byle kogo nie przyjmują!!!

Nie na każdym wydziale zwalniają. Mnie naprzykład na Hute zatrudnili miesiąc temu i na umowie na okres próbny dostałem 1500 zł a w Ats na okresie próbnym dają 1400 zł tylko jest taka róznica ze ja robie tylko na 1 zmiane od poneidziałku do piatku i mam wszystkie wekendy i swieta wolne. Jak sie czyta tylko komenatarze na forum to sie mówi ze zwalniają na Hucie,przejdż się na każdy wydział a zobaczysz ze jest dużo przyjęc

~~zainteresowana
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 17:23  
Tak jest praca? Na jakim wydziale? A dla kobiet na hute też jest praca? Pytam poważnie i proszę o odpowiedż.

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »