~~Lind | |
|
|
Ale z Cieie baran, pisałam że przejeżdzaja na czerwonym przez pasy. Albo się naucz czytac albo przestac podniecać nim do końca przeczytasz. To powiedz mi \\\"kierowco od 7 boleści \\\" gdzie napisali ze mozna na czerwonym przez pasy jeżdzić samochodem. Albo ty z Pisu jesteś albo głupi.[/cytat]
Nie wiem co masz do Pisu, ale czytając ostatni raport NIK-u na temat GDDPiA jaki tam panuje bałagan jakie kumoterstwo to autostrad i dróg krajowych szybko się nie doczekamy, po mimo że pieniądze na to są i dzięki PO nie będziemy mieli takich dylematów o których się tak rozpisujecie. Po prostu nie będzie po czym jezdzić. [/cytat] Ale pieprzysz. My tu o kierowcach a ty o autostradach.Widzials autostrade w Stalowej ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~bolek | |
|
|
Jakby PiS rzadzil to pewnie by byla!
...a zapomnialem ze na poludniowym wschodzie to wlasnie pis ma swoje ostoje (oprocz wysnietego przyczulku w toruniu) i autostrad ni ma - ew. chcieli robic Gośłostrade do Gosiewa, ale nikt nie jezdzi w tamtym kierunku... |
|
|
~~a,Kanzu | |
|
|
CYTAT Jakby PiS rzadzil to pewnie by byla! ...a zapomnialem ze na poludniowym wschodzie to wlasnie pis ma swoje ostoje (oprocz wysnietego przyczulku w toruniu) i autostrad ni ma - ew. chcieli robic Gośłostrade do Gosiewa, ale nikt nie jezdzi w tamtym kierunku... Tak masz rację, że PIS ma swoje ostoje na południowym-wschodzie, tylko należało dodać, że to Warszawka rozdziela fundusze na poszczególne regiony kraju. Rzecz w tym, że nawet gdzie z dużą przewagą wygrało PO nic się nie robi. Radzę poczytać raporty NIK-u, a później dyskutować. Może wtedy ta dyskusja będzie bardziej konstruktywna, ale jeżeli się nie ma argumentów to najlepiej kogo obrzucić inwektywami. |
|
|
~~a,Kanzu | |
|
|
Tak! Zapomnialem jeszcze dopisac, ze to wlasnie Tusk powinien pogodnic te darmozjady w swoim gabinecie i napier#$%#$ lopatami az wykopia nam tunel zamiast wiaduktu a potem do tarnobrzegu. Jak skoncza ten kierunek to chce A666 do sandomingo.
|
|
|