|
|
|
witam
chce wyjechać na święta do Włoch (neapol) jade swoim autem na gaz . Bedzie to moja pierwsza tego typu podroż wiec co mi będzie potrzebne gdzie tankować gaz za granica jakie ceny itp itd... prosze o pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opcja szukaj nie boli, a wujek GOOGLE naprawdę znajdzie wszystko...
|
|
|
|
|
słonko gdybym znalazł to czego szukam na Google to nie pytał bym was o to ... /// może ktoś miał podobna podroż i wypowie się jak tego dokonał co mogło by mi znacząco pomóc
|
|
|
|
|
Nie życzę sobie żebyś pisał do mnie "słonko", bo nie pamiętam,żebym była jakimś czyimś słonkiem... cwaniaczku
edit: Pierwsza 5 w GOOGLACH: Stacje LPG w Europie + porady http://www.autog(...)e&pid=15 A tu stacje we wszystkich regionach Włoch http://www.autof(...)tori.htm Wystarczy wklepać nazwę stacji to i będą ceny na stronie oficjalnej Nawet minuty mi to nie zajęło ;) Pozdrawiam |
|
|
|
|
to nie koncert życzeń...;) A to to i ja znalazłem ... chodzi mi jakie winiety murze kupić jakieś specjalne ubezpiecznie nie wiem jeszcze nie wyjeżdżałem za granice ... swoim autem
|
|
|
|
|
CYTAT witam chce wyjechać na święta do Włoch (neapol) jade swoim autem na gaz . Bedzie to moja pierwsza tego typu podroż wiec co mi będzie potrzebne gdzie tankować gaz za granica jakie ceny itp itd... prosze o pomoc Będą ci potrzebne pieniadze i dobry humor Gaz jest na wybranych stacjach (ja nie mam auta na gaz), ale po drodze widziałam stacje LPG. Zatankuj na maxa przed granicą benzynę w razie czego, wiem ,ze paliwko w Czechach droższe, więc dobrze w Czechach nie tankować, no i w Austrii tańsze niz we Włoszech. Kup sowie winietkę na granicy polskiej łączoną (na Czechy i Austrię) zaoszczędzisz |
|
|
|
|
grzeczniej sie zrobilo edycja poszla w ruch ^^ :]
CYTAT bo nie pamiętam,żebym była jakimś czyimś słonkiem... cwaniaczku nigdy ... ? |
|
|
|
|
jeśli chodzi o ubezpieczenie, to osobiste-karta z NFZ, samochodowe-normanle, choć w Napoli auto Casco by się zdało kradną)
|
|
|
|
|
nonsens myślę jechać przez Słowacja i Austerie ile takie winiety kosztują ja jestem zielony w temacie
|
|
|
|
|
CYTAT to nie koncert życzeń...;) A to to i ja znalazłem ... chodzi mi jakie winiety murze kupić jakieś specjalne ubezpiecznie nie wiem jeszcze nie wyjeżdżałem za granice ... swoim autem Nie cwaniakuj, trochę szacunku, a słonko to se możesz mówić do laluń w Arkadii bądź Planecie IFEELku może od razu żelazna dziewica |
|
|
|
|
A czy można jechać autem na gaz przez alpejskie tunele? Chyba nie.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT IFEELku może od razu żelazna dziewica ja nie wnikam, nie moja sprawa ^^ nie pilem do wyra tylko do slonka :p |
|
|
|
|
CYTAT nonsens myślę jechać przez Słowacja i Austerie ile takie winiety kosztują ja jestem zielony w temacie Winiety na 10 dni łącznie na Czechy i Austrię jakieś 12 Euro, a czemu chcesz przez Słowację jechać? na Czechy jest spoko i wiekszość przewoźników tak jeździ |
|