~~polo | |
|
|
co sadzicie o wiadukcie w naszym miescie> poprostu tragedia ostatnio przejezdzalem i myslalem ze samochod mi padnie przez dziury i nierowny asfalt.Wladze miast zrobcie cos z tym!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Tonio | |
|
|
CYTAT co sadzicie o wiadukcie w naszym miescie> poprostu tragedia ostatnio przejezdzalem i myslalem ze samochod mi padnie przez dziury i nierowny asfalt.Wladze miast zrobcie cos z tym!!!!!!!!!!!!! O jejku!!!! Z tego co mówiło się swego czasu, wiadukty mają być remontowane w 2009 i 2010 r. |
|
|
~~bolek | |
|
|
a ja słyszałem że mają remontować w październiku w co oczywiście nie wierzę
|
|
|
~~menn | |
|
|
Władze miasta nie mają tu nic do gadania bo to fragment drogi wojewódzkiej, ale jakos w tym roku ma zacząć się generalny remont całej konstrukcji.
|
|
|
~~zgreda | |
|
|
To niech zaczna, zanim stanie sie jakas tragedia. Wiadukt wyglada tak, jakby mial sie za chwile zawalic. Strach i pod nim, i na mim jezdzic. Staram sie tamtedy nie jezdzic.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
i tak nic nie przebije "ruchomych schodów" na wiadukcie
|
|
|
~~commonwealth | |
|
|
Ojejku bo wam sie resorki w tych imperialistycznych kolumbrynach zmecza
|
|
|
~~poeta | |
|
|
no kiedy ten remont?? w styczniu??
|
|
|
~~djkubus | |
|
|
obecny wiadukt jest tragiczny nie dosc ze obskorny z zewnatrz to jeszcze nierowny jest asfalt i jak sie zjezdza z wiaduktu na hale w strone ul k.e.n to mozna niezle podskoczyc niech sie wezma do roboty i wydaja pieniadze na potrzebne inwestycje a nie placic 500 tys za jakis koncert zenada.
|
|
|
~~Fazi | |
|
|
Wiadukt jest elegancki tylko trzeba go połączyć z drogami.
|
|
|
~~... | |
|
|
W Stalowej Woli sa 4 wiadukty.
|
|
|
|
|
|
ten wiadukt kolo budowlanki to faktycznie tragedia, zaczna robic dopiero jak sie rozsypie
|
|
~~cycu | |
|
|
Zarzucacie bierność miastu, a to nie miasto jest odpowiedzialne za wiadukt, lecz podlega ona pod Podkarpacki Zarząd Dróg Wojewódzkich. Również za remont aleji Jana Pawła nie odpowiada miasto, lecz w tym wypadku GDDKiA. Niestety ale ostatnia reforma administracyjna doprowadziła do takiego wlaśnie burdelu w sieci drogowej w całej Polsce.
Jeśli nie macie o czymś pojęcia to się nie wypowiadajcie, albo poczukajcie informacji, choćby w intrenecie. Wiadukt najprawdopodobniej będzie remontowany w przyszłym roku. |
|
|
~~kkkkk | |
|
|
CYTAT W Stalowej Woli sa 4 wiadukty. gdzie masz te 4 wiadukty?? |
|
|
~~nEMEZIS | |
|
|
CYTAT CYTAT W Stalowej Woli sa 4 wiadukty. gdzie masz te 4 wiadukty?? Przeciez CI mowi ze w Stalowej Wolii |
|
|
~~trembacz | |
|
|
CYTAT .... myslalem ze samochod mi padnie przez dziury.... ....to nie dziury losiu.... jakby nie te \"dziury\" to wiadukt by sie rozpadl... |
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT W Stalowej Woli sa 4 wiadukty. gdzie masz te 4 wiadukty?? Przeciez CI mowi ze w Stalowej Wolii - 1 x wiadukt na ul K.E.N - 2 x wiadukt nad Trasa Podskarpowa - 1 x wiadukt (wiadukcik) na ul Traugutta, os Piaski http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
Ruchome schody to jest fakt jak kiedyś pierdzielną na dół i będą na tych schodach ludzie to powodzenia placówką wypłacającym odszkodowanie.
|
|
~~Hasan | |
|
|
na Trasie Podskarpowej są 3 wiadukty w tym jeden nad drogą.
|
|
|
~~,,, | |
|
|
a nawet 2 nad ulicą Podskarpową.
|
|
|
~~Michas | |
|
|
CYTAT co sadzicie o wiadukcie w naszym miescie> poprostu tragedia ostatnio przejezdzalem i myslalem ze samochod mi padnie przez dziury i nierowny asfalt.Wladze miast zrobcie cos z tym!!!!!!!!!!!!! najlepszy ten koło ekonomika
|
|
|