NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
« 1 2 3 4 5 »
BAGPAK - Produkcja opakowań aluminiowych,
~~latające kombin
ff
Wysłany: 17 Paź 2008r. 13:21  
ja tam wysłałem chyba juz ze 6 razy i nadal cisza.
a CV nie mam najgorsze...

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Paź 2008r. 13:21  

~~ana
ff
Wysłany: 17 Paź 2008r. 13:22  
podania@plusnet.pl

~~ona
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 13:48  
CYTAT
P.S. Na pewno też i płeć piękna będzie tez przyjmowana umiech Wiec dziewczyny, warto tam pchnąć swoje CV.

Ja byłam na rozmowie i na stanowisko do biura zaproponowali mi 1500 zł brutto to chyba jakaś kpina po studiach i z doświadczeniem zawodowym. Może znaleźli frajera co za 1500 zł będzie tyrał!:haha:

~~commonwealth
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 13:51  
Laski to maja luz bo i tak je chlop utrzymuje. Nie obrazaj ludzi co z tego ze masz studia? To pracuj w duzym miescie za 10000 tysiecy kto ci broni? Ale tu jest rynek jaki jest nie ma jakis gigantow.

~~```
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 15:40  
pensja 1500 brutto ale podobno duże premie tam dają do 1000 zł. brutto?!

~~bagpak
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 20:47  
kpina to moze byly twoje studia, jak taka stawke ci zaproponowali

a co do pieniedzy to nikt nie dostanie milionow bo tak chce

najpierw daj cos z siebie i pokaz co jestes wart a pozniej winduj stawke

wielu sie to oplacio

pzdr

~~```
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 10:14  
Jaka kpina? na okresie próbnym "goście" podostawali po 2400 brutto!! Pracujecie tam i nic nie wiecie...

~~jjjjjjjjj
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 14:57  
Ja byłam na rozmowie i na stanowisko do biura zaproponowali mi 1500 zł brutto to chyba jakaś kpina po studiach i z doświadczeniem zawodowym. Może znaleźli frajera co za 1500 zł będzie tyrał!:haha:[/cytat] Weż się nie ośmieszaj kobieto ,po studiach i z doswiadczeniem ,pewnie tyle te twoje studia warte że tyle ci zaproponowali.Tam goście bez studiów i zarabiają po 2400 brutto+premia.

~~ika
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 17:09  
skorzystałam z rady i tez wysłałam tam cv ale czy to pewne ze będą tam przyjęcia?jesli tak to długo trzeba czekac?

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
~~ika
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 17:11  
a adres podania_(at)_plusnet.pl to napewno ten na który można przesyłac cv?

ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 17:28  
Tak, przejrzyj sobie cały temat to zobaczysz, że ten adres przewija się tutaj kilka razy.

Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
~~ats
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 17:30  
CYTAT
a adres podania_(at)_plusnet.pl to napewno ten na który można przesyłac cv?

NIE TO ŚCIEMA TAM SIE WYSYLA PODANIA DO ATS smiech2

~~asa
ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 17:39  
i Zatrudnij pracownika który nawet emaila nie jest w stanie znaleźć w sieci a chce 3000PLN ...Ale studia są jezyk

ff
Wysłany: 5 Lis 2008r. 17:44  
CYTAT
skorzystałam z rady i tez wysłałam tam cv ale czy to pewne ze będą tam przyjęcia?jesli tak to długo trzeba czekac?

Ty chyba pierwszy raz roboty szukasz.

Prywatna wiadomość 

~~info
ff
Wysłany: 6 Lis 2008r. 09:46  
Szkoda ze nagle wszyscy teraz sie ocknęli.Ogłoszenia do tej firmy pojawiają się gdzieś od początku tego roku.Przyjmowali ludzi już w kwietniu.

~~wiesiek
ff
Wysłany: 23 Lis 2008r. 20:16  
potluczony
CYTAT
Szkoda ze nagle wszyscy teraz sie ocknęli.Ogłoszenia do tej firmy pojawiają się gdzieś od początku tego roku.Przyjmowali ludzi już w kwietniu.

tak jest ockneli sie wszyscy nawet ten autor bo przyjecia byly juz w tamtym roku i wyjasnie wam pare spraw pracuje tam dosyc dlugo wiec powiem zarobki tak to prawda sa spore premie nie prawda nie sa spore ale sa praca niejest szkodliwa i dosyc lekka myslaca to napewno co do pani po studiach to radze sie zastanowic bo na prubnym moze i 1500 ale napewno mowili ze po prubnym duzo duzo wiecej nawet i drugie tyle wiec mysle ze nie niska kwota ale kwalifikacje zrobily swoje widzialem te kobiety co przychodzily do biura i na moje oko to niebylo co wybierac ale to zostawmy do lamusa no i jeszcze jedno ludzie tylko z doswiadczeniem w produkcji i obsludze maszyn czyli ci ze skaremu itp zawodow nie wysylajcie a adres prawidlowy to podania_(at)_plusnet.pl

ff
Wysłany: 24 Lis 2008r. 10:27  
Pytanie do osób, które zostały tam przyjęte - czy oni oddzwaniają może z zastrzeżonego numeru? W tamtym tygodniu miałem taki telefon, ale w danej chwili nie mogłem odebrać i musiałem odrzucić połączenie. Żaden z moich znajomych nie dzwoni z zastrzeżonego i obawiam się, że to z tej firmy do mnie dzwonili tym bardziej, że spełniam wszystkie wymagania jakie postawili osobom na jedno ze stanowisk.

Prywatna wiadomość 

~~Deco
ff
Wysłany: 6 Gru 2008r. 15:23  
Pracuję w bagpak kilka miesięcy jeśli chcecie coś wiedzieć pytajcie.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Gru 2008r. 15:57  
czy sa przyjecia? a jak tak to jakie profesje preferuja
zarobki mniej wazne wazna praca, wyniki zawsze sa pozniejok

Prywatna wiadomość 

~~Deco
ff
Wysłany: 6 Gru 2008r. 17:31  
szczegółowych kryteriów nie ma w stalowej woli nie ma firmy o tym profilu więc ciężko o doświadczenie.Są maszymy praso-podobne,dekoratorskie.Raczej należy zrobić dobre wrażenie;rozgarnięty,ambitny,pewny siebie[oczywiście nie cwaniak].Zarobki,nie wiem jak teraz na 3 miesięcznych ale po 2 umowach od 1600-2600 ale to zależy od Ciebie bo zaczynaliśmy prawie na równych stawkach.

~~loolo
ff
Wysłany: 7 Gru 2008r. 20:46  
CYTAT
szczegółowych kryteriów nie ma w stalowej woli nie ma firmy o tym profilu więc ciężko o doświadczenie.Są maszymy praso-podobne,dekoratorskie.Raczej należy zrobić dobre wrażenie;rozgarnięty,ambitny,pewny siebie[oczywiście nie cwaniak].Zarobki,nie wiem jak teraz na 3 miesięcznych ale po 2 umowach od 1600-2600 ale to zależy od Ciebie bo zaczynaliśmy prawie na równych stawkach.

deko a ty kto jestes jak nie [cwaniak] z dekoratora niegas sie scianasciana

~~End LINE
ff
Wysłany: 8 Gru 2008r. 18:29  
Co to ma być, zlot bagpak-ów ??? Ludzie to taki sam syf jak inne gułagi w okolicy. Koledzy bagpakowcy nie osłabiajcie mnie z tymi tekstami o kokosach w tej firmie bo od samego czytania tego łgarskiego teksty niedobrze mi się robi. Jasne na rozmowie wstępnej będą wam obiecywali cuda wianki. A po okresie próbnym jak wyciągniecie na rękę z 1600 - 1700 to będzie dobrze. A z cudów wianków pozostanie niesmak i rozgoryczenie.
A bagpak to taki sam gułag jak ATS Rial Alutek i inne syfy tym podobne z tą różnica ze nie ma tam aluminium ale za to mają nieziemski HAŁAS.

~~Deco
ff
Wysłany: 8 Gru 2008r. 21:09  
CYTAT
Co to ma być, zlot bagpak-ów ??? Ludzie to taki sam syf jak inne gułagi w okolicy. Koledzy bagpakowcy nie osłabiajcie mnie z tymi tekstami o kokosach w tej firmie bo od samego czytania tego łgarskiego teksty niedobrze mi się robi. Jasne na rozmowie wstępnej będą wam obiecywali cuda wianki. A po okresie próbnym jak wyciągniecie na rękę z 1600 - 1700 to będzie dobrze. A z cudów wianków pozostanie niesmak i rozgoryczenie.
A bagpak to taki sam gułag jak ATS Rial Alutek i inne syfy tym podobne z tą różnica ze nie ma tam aluminium ale za to mają nieziemski HAŁAS.
Jak Ci się niechce robić to zostaniesz z tym 1600 do śmierci.mlotek

~~toja
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 21:31  
podobno juz wystartowali w ruchu ciaglym ale ciagle szukaja ludzi

~~elo
ff
Wysłany: 18 Gru 2008r. 09:27  
witam,
czy oni nadal przyjmuja do pracy? czy juz dzialaja w trybie ciaglym? bo slyszalem ze nadal stoja...

« 1 2 3 4 5 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »