~~latające kombin | |
|
|
ja tam wysłałem chyba juz ze 6 razy i nadal cisza.
a CV nie mam najgorsze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ana | |
|
|
podania@plusnet.pl
|
|
|
~~ona | |
|
|
CYTAT P.S. Na pewno też i płeć piękna będzie tez przyjmowana Wiec dziewczyny, warto tam pchnąć swoje CV. Ja byłam na rozmowie i na stanowisko do biura zaproponowali mi 1500 zł brutto to chyba jakaś kpina po studiach i z doświadczeniem zawodowym. Może znaleźli frajera co za 1500 zł będzie tyrał!:haha: |
|
|
~~commonwealth | |
|
|
Laski to maja luz bo i tak je chlop utrzymuje. Nie obrazaj ludzi co z tego ze masz studia? To pracuj w duzym miescie za 10000 tysiecy kto ci broni? Ale tu jest rynek jaki jest nie ma jakis gigantow.
|
|
|
~~``` | |
|
|
pensja 1500 brutto ale podobno duże premie tam dają do 1000 zł. brutto?!
|
|
|
~~bagpak | |
|
|
kpina to moze byly twoje studia, jak taka stawke ci zaproponowali
a co do pieniedzy to nikt nie dostanie milionow bo tak chce najpierw daj cos z siebie i pokaz co jestes wart a pozniej winduj stawke wielu sie to oplacio pzdr |
|
|
~~``` | |
|
|
Jaka kpina? na okresie próbnym "goście" podostawali po 2400 brutto!! Pracujecie tam i nic nie wiecie...
|
|
|
~~jjjjjjjjj | |
|
|
Ja byłam na rozmowie i na stanowisko do biura zaproponowali mi 1500 zł brutto to chyba jakaś kpina po studiach i z doświadczeniem zawodowym. Może znaleźli frajera co za 1500 zł będzie tyrał!:haha:[/cytat] Weż się nie ośmieszaj kobieto ,po studiach i z doswiadczeniem ,pewnie tyle te twoje studia warte że tyle ci zaproponowali.Tam goście bez studiów i zarabiają po 2400 brutto+premia.
|
|
|
~~ika | |
|
|
skorzystałam z rady i tez wysłałam tam cv ale czy to pewne ze będą tam przyjęcia?jesli tak to długo trzeba czekac?
|
|
|
~~ika | |
|
|
a adres podania_(at)_plusnet.pl to napewno ten na który można przesyłac cv?
|
|
|
|
|
|
Tak, przejrzyj sobie cały temat to zobaczysz, że ten adres przewija się tutaj kilka razy.
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT NIE TO ŚCIEMA TAM SIE WYSYLA PODANIA DO ATS |
|
|
~~asa | |
|
|
i Zatrudnij pracownika który nawet emaila nie jest w stanie znaleźć w sieci a chce 3000PLN ...Ale studia są
|
|
|
|
|
|
CYTAT skorzystałam z rady i tez wysłałam tam cv ale czy to pewne ze będą tam przyjęcia?jesli tak to długo trzeba czekac? Ty chyba pierwszy raz roboty szukasz. |
|
~~info | |
|
|
Szkoda ze nagle wszyscy teraz sie ocknęli.Ogłoszenia do tej firmy pojawiają się gdzieś od początku tego roku.Przyjmowali ludzi już w kwietniu.
|
|
|
~~wiesiek | |
|
|
CYTAT Szkoda ze nagle wszyscy teraz sie ocknęli.Ogłoszenia do tej firmy pojawiają się gdzieś od początku tego roku.Przyjmowali ludzi już w kwietniu. tak jest ockneli sie wszyscy nawet ten autor bo przyjecia byly juz w tamtym roku i wyjasnie wam pare spraw pracuje tam dosyc dlugo wiec powiem zarobki tak to prawda sa spore premie nie prawda nie sa spore ale sa praca niejest szkodliwa i dosyc lekka myslaca to napewno co do pani po studiach to radze sie zastanowic bo na prubnym moze i 1500 ale napewno mowili ze po prubnym duzo duzo wiecej nawet i drugie tyle wiec mysle ze nie niska kwota ale kwalifikacje zrobily swoje widzialem te kobiety co przychodzily do biura i na moje oko to niebylo co wybierac ale to zostawmy do lamusa no i jeszcze jedno ludzie tylko z doswiadczeniem w produkcji i obsludze maszyn czyli ci ze skaremu itp zawodow nie wysylajcie a adres prawidlowy to podania_(at)_plusnet.pl |
|
|
|
|
|
Pytanie do osób, które zostały tam przyjęte - czy oni oddzwaniają może z zastrzeżonego numeru? W tamtym tygodniu miałem taki telefon, ale w danej chwili nie mogłem odebrać i musiałem odrzucić połączenie. Żaden z moich znajomych nie dzwoni z zastrzeżonego i obawiam się, że to z tej firmy do mnie dzwonili tym bardziej, że spełniam wszystkie wymagania jakie postawili osobom na jedno ze stanowisk.
|
|
~~Deco | |
|
|
Pracuję w bagpak kilka miesięcy jeśli chcecie coś wiedzieć pytajcie.
|
|
|
|
|
|
czy sa przyjecia? a jak tak to jakie profesje preferuja
zarobki mniej wazne wazna praca, wyniki zawsze sa pozniej |
|
~~Deco | |
|
|
szczegółowych kryteriów nie ma w stalowej woli nie ma firmy o tym profilu więc ciężko o doświadczenie.Są maszymy praso-podobne,dekoratorskie.Raczej należy zrobić dobre wrażenie;rozgarnięty,ambitny,pewny siebie[oczywiście nie cwaniak].Zarobki,nie wiem jak teraz na 3 miesięcznych ale po 2 umowach od 1600-2600 ale to zależy od Ciebie bo zaczynaliśmy prawie na równych stawkach.
|
|
|
~~loolo | |
|
|
CYTAT szczegółowych kryteriów nie ma w stalowej woli nie ma firmy o tym profilu więc ciężko o doświadczenie.Są maszymy praso-podobne,dekoratorskie.Raczej należy zrobić dobre wrażenie;rozgarnięty,ambitny,pewny siebie[oczywiście nie cwaniak].Zarobki,nie wiem jak teraz na 3 miesięcznych ale po 2 umowach od 1600-2600 ale to zależy od Ciebie bo zaczynaliśmy prawie na równych stawkach. deko a ty kto jestes jak nie [cwaniak] z dekoratora niegas sie |
|
|
~~End LINE | |
|
|
Co to ma być, zlot bagpak-ów ??? Ludzie to taki sam syf jak inne gułagi w okolicy. Koledzy bagpakowcy nie osłabiajcie mnie z tymi tekstami o kokosach w tej firmie bo od samego czytania tego łgarskiego teksty niedobrze mi się robi. Jasne na rozmowie wstępnej będą wam obiecywali cuda wianki. A po okresie próbnym jak wyciągniecie na rękę z 1600 - 1700 to będzie dobrze. A z cudów wianków pozostanie niesmak i rozgoryczenie.
A bagpak to taki sam gułag jak ATS Rial Alutek i inne syfy tym podobne z tą różnica ze nie ma tam aluminium ale za to mają nieziemski HAŁAS. |
|
|
~~Deco | |
|
|
CYTAT Co to ma być, zlot bagpak-ów ??? Ludzie to taki sam syf jak inne gułagi w okolicy. Koledzy bagpakowcy nie osłabiajcie mnie z tymi tekstami o kokosach w tej firmie bo od samego czytania tego łgarskiego teksty niedobrze mi się robi. Jasne na rozmowie wstępnej będą wam obiecywali cuda wianki. A po okresie próbnym jak wyciągniecie na rękę z 1600 - 1700 to będzie dobrze. A z cudów wianków pozostanie niesmak i rozgoryczenie. Jak Ci się niechce robić to zostaniesz z tym 1600 do śmierci.
A bagpak to taki sam gułag jak ATS Rial Alutek i inne syfy tym podobne z tą różnica ze nie ma tam aluminium ale za to mają nieziemski HAŁAS. |
|
|
~~toja | |
|
|
podobno juz wystartowali w ruchu ciaglym ale ciagle szukaja ludzi
|
|
|
~~elo | |
|
|
witam,
czy oni nadal przyjmuja do pracy? czy juz dzialaja w trybie ciaglym? bo slyszalem ze nadal stoja... |
|
|