|
|
|
Witam, czy ma ktos jakies info o paintballu w okolicy? Chodzi o to, zeby byl lokalny, zeby nie trzeba bylo jezdzic dalej...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam,
już od dziś mogą państwo zagrac w Stalowej Woli w jeden z najlepszych sportów rekreacyjnych naszych czasow. Jesteśmy młodym zespołem ktory stawia swoje pierwsze kroki w tej dziedzinie. Organizujemy gry w terenie oraz jest mozliwośc dojazdu do klienta. Wiecej informacji pod numerem telefonu 787267427. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
i wystarczyło spojrzeć na dział ogłoszeń .....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
looknij ---> www.sp@m sp_(at)_m.pl
//moderowano - nie przeginaj z reklamą bo za to się płaci a wystarczy ,że jest w dziale ogłoszeń - anulka |
|
|
|
|
CYTAT looknij ---> www.sp@m sp_(at)_m.pl //moderowano - nie przeginaj z reklamą bo za to się płaci a wystarczy ,że jest w dziale ogłoszeń - anulka buahahahaha, chyba wam sie juz cos z tymi reklamami popientroliło. Jaka reklama, opanuj sie dziewczyno! Koleś chce konkretnych informacji, to je mu podaje. Pod adresem, który podałem działa forum paintbalowe, a nie żadna firma, więc to żadna reklama. Brak słów... |
|
|
|
|
więc Ci powiem krótko - od rana ktoś próbuje wrzucić na forum reklamę,która jest w ogłoszeniach - i dziwi mnie fakt,że zaraz ktoś z nowym kontem się o to dopytuje....zaraz lecą linki itp ....nie wnikam czy to zwykły zbieg okoliczności czy coś innego ale temat o tym był i wystarczy poszukać...a raczej chcieć znależć
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=313677 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Więc:
- zdania nie zaczyna się od "więc" Pani moderator ;) - nie każdy siedzi na tym forum 24/7 i nie każdy zna wszystkie wątki jakie były poruszane - jeżeli zostało zadane konkretne pytanie, jako użytkownik forum (nawet nowy) mam prawo na nie odpowiedzieć - usuwasz "coś" o czym nawet nie wiesz co to jest - czyli w tym wypadku link do forum (na pewno nie konkurencyjnego) - post kolesia który faktycznie reklamuje sie ze swoją firmą na forum wisi od rana w innym temacie i jakoś Paniąmoderator to nie interesuje, hmm Bez odbioru. |
|
|
|
|
jakby szanowny kolega zechciał sprawdzić dokładniej to by zauważył ,że post jest usunięty
tak samo jak jest opcja "szukaj" na forum a co do pisowni - nie dość,że zdania nie zaczynamy od "więc" to zaczynamy od dużej litery - mój post nie jest pisany poprawną polszczyzną wcale a wcale....ah i te kropki - i niech się kolega zdecyduje czy pisać do mnie " na pani" czy przeszliśmy na "ty" .....no i na tym kończę,bo temat będzie nie na temat " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|