NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »
Paintball w St.W., gdzie, co i jak...
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 12:36  
Witam, czy ma ktos jakies info o paintballu w okolicy? Chodzi o to, zeby byl lokalny, zeby nie trzeba bylo jezdzic dalej...
Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 12:36  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 12:44  
CYTAT
Witam,

już od dziś mogą państwo zagrac w Stalowej Woli w jeden z najlepszych sportów rekreacyjnych naszych czasow. Jesteśmy młodym zespołem ktory stawia swoje pierwsze kroki w tej dziedzinie. Organizujemy gry w terenie oraz jest mozliwośc dojazdu do klienta. Wiecej informacji pod numerem telefonu
787267427.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 13:18  
i wystarczyło spojrzeć na dział ogłoszeń ..... cool girl

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
jet
jet
jet
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 14:07  
looknij ---> www.sp@m sp_(at)_m.pl

//moderowano - nie przeginaj z reklamą bo za to się płaci a wystarczy ,że jest w dziale ogłoszeń - anulka

Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
jet
jet
jet
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 14:58  
CYTAT
looknij ---> www.sp@m sp_(at)_m.pl

//moderowano - nie przeginaj z reklamą bo za to się płaci a wystarczy ,że jest w dziale ogłoszeń - anulka

buahahahaha, chyba wam sie juz cos z tymi reklamami popientroliło.
Jaka reklama, opanuj sie dziewczyno! Koleś chce konkretnych informacji, to je mu podaje. Pod adresem, który podałem działa forum paintbalowe, a nie żadna firma, więc to żadna reklama.

Brak słów...sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 15:22  
więc Ci powiem krótko - od rana ktoś próbuje wrzucić na forum reklamę,która jest w ogłoszeniach - i dziwi mnie fakt,że zaraz ktoś z nowym kontem się o to dopytuje....zaraz lecą linki itp ....nie wnikam czy to zwykły zbieg okoliczności czy coś innego ale temat o tym był i wystarczy poszukać...a raczej chcieć znależć
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=313677

Prywatna wiadomość 

jet
jet
jet
ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 15:54  
Więc:

- zdania nie zaczyna się od "więc" Pani moderator ;)
- nie każdy siedzi na tym forum 24/7 i nie każdy zna wszystkie wątki jakie były poruszane
- jeżeli zostało zadane konkretne pytanie, jako użytkownik forum (nawet nowy) mam prawo na nie odpowiedzieć
- usuwasz "coś" o czym nawet nie wiesz co to jest - czyli w tym wypadku link do forum (na pewno nie konkurencyjnego)
- post kolesia który faktycznie reklamuje sie ze swoją firmą na forum wisi od rana w innym temacie i jakoś Paniąmoderator to nie interesuje, hmm

Bez odbioru.

mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Marz 2010r. 16:04  
jakby szanowny kolega zechciał sprawdzić dokładniej to by zauważył ,że post jest usunięty cool girl

tak samo jak jest opcja "szukaj" na forum

a co do pisowni
- nie dość,że zdania nie zaczynamy od "więc" to zaczynamy od dużej litery - mój post nie jest pisany poprawną polszczyzną wcale a wcale....ah i te kropki
- i niech się kolega zdecyduje czy pisać do mnie " na pani" czy przeszliśmy na "ty" .....no i na tym kończę,bo temat będzie nie na tematgood

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »