|
|
|
gdzie w Stalowej Woli można zrobić kurs ADR?
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Łukaniu | |
|
|
W Stalowej Woli nie można. Najbliżej w Tarnobrzegu, w tamtym roku płaciłem ok 1000 zł.
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Łukaniu dałbyś bliższe namiary dzięki
Errare humanum est. |
|
|
|
|
dziś się dowiedziałem,taki kurs można zrobić w Tarnobrzegu w ZDZ koszt to 850zł można telefonicznie się zapisać
|
|
~~yack | |
|
|
A można wiedzieć co to za kurs wogóle ten ADR???
|
|
|
~~~/~ | |
|
|
CYTAT A można wiedzieć co to za kurs wogóle ten ADR??? ADR - Kursy dla kierowców przewożących towary niebezpieczne |
|
|
|
|
|
No właśnie, czy jest możliwość odbycia takiego kursu w STW? Chodzi mi o kurs zintegrowany tzn. ADR podstawowy + cysterny
Chodzi mi jeszcze o UNO - czyli kurs obsługi urządzeń do napełniania i opróżniania zbiorników transportowych. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
tu mozesz zrobic http://www.oskdeltatrans.pl/
|
|
|
|
|
Ja zrobiłem kurs ADR w Stalowj Woli w MOTOSIE.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja zrobiłem kurs ADR w Stalowj Woli w MOTOSIE. Kiedy robiłeś?, bo myślałem, że mają tylko kurs na przewóz rzeczy a o ADRach w ich ofercie nic nie słyszałem. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
robiłem dwa tygodnie temu. kosztowało to mnie 1000zł
Podejdz popytaj . Wytłumaczą ci wszystko. Tylko jak mogę ci coś doradzić to idz do tego starszego gościa, ten młody nie jest chyba w temacie. |
|
|
|
|
Kaskadek, wysłałem Ci na P.W.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Podbijam temat.
Szukam ośrodka który umożliwi ukończenie kursu ADR ale nie na zasadzie zdobycia papieru tylko nauki bo z tego co mi wiadomo to różnie to bywa z poziomem na tych kursach. Oczywiście na papierze też mi zależy ale chcę się czegoś nauczyć i o to włśnie chodzi. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|