~~Jack | |
|
|
Mam pytanie do Włodarzy miasta, dlaczego mamy najdroższy basen w regionie? W Sandomierzu kosztuje wejście 7 zł., w Tarnobrzegu 8 zł, w Leżajsku i Nowej sarzynie 5 złoty za godzinę, nie wspomnę juz o karnetach za które w Stalowej Woli za podstawowy trzeba zapłacić 90 zł ważny 60 dni, natomiast w Sandomierzu płacimy 70 złoty który jest ważny o wiele dłuzej... Zdzierstwo!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Bo tak !!!
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~PuzoN | |
|
|
Do tego wszystkiego jest ciągle nieczynny... A w lecie zamist pływać w basenie mozna taplać się w szambie i dodatkowo trzeba uważać, żeby nikt karku nie przetrącił bezmyślnym skokiem do wody... Paranoja.
|
|
|
~~Giga | |
|
|
Zdzierstwo do potęgi, czyżby Szlęzak chciał zarobić na dzieciakach?
|
|
|
~~Aga | |
|
|
No właśnie czemu taka drożyzna?
|
|
|
~~Setny | |
|
|
No a W Stalowej Woli 9 złoty...Masakra
|
|
|
~~Jojaniec... | |
|
|
to chyba powinni dawać kawę gratis, co???
|
|
|
~~Pierdek | |
|
|
Najlepiej nie chodzić, tylko jechać do Sandomierza, jest ciekawiej i taniej...
|
|
|
~~lol | |
|
|
CYTAT Najlepiej nie chodzić, tylko jechać do Sandomierza, jest ciekawiej i taniej... jak sobie doliczysz dojazd i powrót napewno ci wyjdzie taniej bahahahahahahaha |
|
|
~~Misia | |
|
|
Tak. I do tego z bakteriami coli:blee:
|
|
|
~~asd | |
|
|
|
|
|
~~You | |
|
|
Buuuu
|
|
|
~~Sioło | |
|
|
Heh. Cenia sie jakby mieli przynajmniej Aquapark
|
|
|
~~maciek | |
|
|
basen misi byc drogi bo utrzymanie drogie
|
|
|
~~Fafik | |
|
|
CYTAT basen misi byc drogi bo utrzymanie drogie Jak sie nie znasz byraku to sie nie odzywaj. Wcale nie musi, musisz to ty iść do lekarza z głową:boksuj: |
|
|
|
|
|
Przenoszę do "Nasze miasto".
|
|
~~fififiiii | |
|
|
U nas jest woda lecznicza na wszy i pchły
|
|
|
~~KFC | |
|
|
Ja wiem dlaczego? Otóż P. Prezydent zaoferował dzieciakom ze szkoły darmowy basen w ramach WF-u. Wobec tego aby pokryć koszty użytkowania przecietni ludzie muszą to wszystko zrekompesować płacąc o wiele więcej niż w innych miastach. Tylko mam pytanie...Dlaczego moim kosztem?
|
|
|
~~agent | |
|
|
My płaciliśmy za basen w ramach WF. Obowiązkowo.
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
bo balon prezydencki ważniejszy. Niby promocja (a inwestorzy uciekają Sam prezydent chyba nie uprawia sportu ;) Więc pewnie w jego mniemaniu społeczeństwo nie musi mieć taniego basenu Niech płaci
|
|
|
~~Miśśś | |
|
|
Bo "Shrek" chce zarobić na swoje libacje:blee:
|
|
|
~~AGAGA | |
|
|
U nas wszystko jest najdroższe ,basen ,paliwo, ubrania, mięso .chleb ,meble wystarczy pojechac do Rzeszowa i nie ma co się dziwc .
Sami jesteśmy winni . Powinno się nie chodzic na basen kupowac w innym mieście .Ja tak robię jadę do Rzeszowa lub Lublina i kupuję na prawie cały miesiąc i nawet paliwo mi się wraca . A po warzywa i owoce jadę do Sandomierza na giełdę jabłka, marchew ,ziemniaki, pietruszka wszystko jest bardzo tanio . Polecam |
|
|
~~kik | |
|
|
CYTAT U nas wszystko jest najdroższe ,basen ,paliwo, ubrania, mięso .chleb ,meble wystarczy pojechac do Rzeszowa i nie ma co się dziwc . Sami jesteśmy winni . Powinno się nie chodzic na basen kupowac w innym mieście .Ja tak robię jadę do Rzeszowa lub Lublina i kupuję na prawie cały miesiąc i nawet paliwo mi się wraca . A po warzywa i owoce jadę do Sandomierza na giełdę jabłka, marchew ,ziemniaki, pietruszka wszystko jest bardzo tanio . Polecam Taaaa a myjesz się i pierzesz ciuchy w Lublinie. A gdzie załatwiasz potrzeby fizjologiczne ? W śmietniku? Bo tanio. |
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT CYTAT U nas wszystko jest najdroższe ,basen ,paliwo, ubrania, mięso .chleb ,meble wystarczy pojechac do Rzeszowa i nie ma co się dziwc . Sami jesteśmy winni . Powinno się nie chodzic na basen kupowac w innym mieście .Ja tak robię jadę do Rzeszowa lub Lublina i kupuję na prawie cały miesiąc i nawet paliwo mi się wraca . A po warzywa i owoce jadę do Sandomierza na giełdę jabłka, marchew ,ziemniaki, pietruszka wszystko jest bardzo tanio . Polecam Taaaa a myjesz się i pierzesz ciuchy w Lublinie. A gdzie załatwiasz potrzeby fizjologiczne ? W śmietniku? Bo tanio. A ja się myję raz w tygodniu(cała rodzina w jednej wodzie), a w ubikacji spłukujemy dopiero wieczorem.Telewizor włączamy tylko na wiadomości,i mamy energooszczędne żarówki. Wiecie jakie są oszczędności? Taki jest standard życia w XIX w. |
|
|
|
|
|
1 - 2 zł różnicy to chyba nie jest aż tak dużo? Jeżeli nie chcesz przepłacać to jedź do tego Sandomierza czy tez Tarnobrzegu - wyjdziesz na pewno na równo =]. Jeździć na zakupy np do Sandomierza po warzywa i owoce to jedna wielka porażka - skoczysz sobie na hale - dorwiesz jakiś stragan i kupisz zapewne w tej samej cenie. Jeżeli przyjdzie Ci płacić więcej to nie sądzę, żeby zwróciło Ci to koszty podróży - za mała różnica cen.
|
|