|
|
|
Poza tym kto odpowiada za ceny na MOSiR-ze =}? Prezydent czy kierownictwo MOSiR-u? Wydaje mi się, że Ci drudzy ...
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Mirabel | |
|
|
CYTAT Poza tym kto odpowiada za ceny na MOSiR-ze =}? Prezydent czy kierownictwo MOSiR-u? Wydaje mi się, że Ci drudzy ... No tak...a nieuku kto jest przełożonym Dyr. Mosiru jak nie Szlęzak? |
|
|
|
|
|
CYTAT No tak...a nieuku kto jest przełożonym Dyr. Mosiru jak nie Szlęzak? Nieuku? Nieukiem mogę Ciebie nazwać bo nawet nazwy nie potrafisz dobrze napisać kretynie. Wybacz mi, że nie uważałem na lekcjach i nie wiedziałem że prezydent jest przełożonym dyr. MOSiR-u =] w sumie jak jest Miejskim Ośrodkiem ... to w sumie podlega pod miasto. Wyzywać nie musisz bo to świadczy o Twoim braku kultury |
|
~~Wriiii.... | |
|
|
Wal się na Ryj. Szlęzak mysli że mieszka prxzynajmniej w Rzeszowie i pobiera takie opłaty jakby tam żył. a nie zyje, bo ma karnet dla VIPów za 2500zł który zpreezentował mu Duszyński, kolega od libacji wszelakich....
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wal się na Ryj. Szlęzak mysli że mieszka prxzynajmniej w Rzeszowie i pobiera takie opłaty jakby tam żył. a nie zyje, bo ma karnet dla VIPów za 2500zł który zpreezentował mu Duszyński, kolega od libacji wszelakich.... Naucz się pisać a wtedy pogadamy. Jesteś głupi i tyle! |
|
~~Buu | |
|
|
Buuuu....
|
|
|
~~Fakt | |
|
|
Ceny jak w Krakowie, ale jakoś Krakowa nie przypomina to miasto
|
|
|
~~Kurdefelek | |
|
|
Najtańszy karnet na basen MOSiR-u w Stalowej Woli za 90 zł jest ważny tylko przez dwa miesiące. Na innych basenach nawet przez rok.
– To stanowczo za krótki czas, a kwota jest wysoka – denerwuje się jeden z naszych czytelników. – Żeby wykorzystać karnet w tak krótkim czasie, przynajmniej raz, a czasem dwa razy w tygodniu trzeba być na basenie. Nie zawsze ma się taką możliwość, a co, jak przydarzy się choroba? Pieniądze za karnet przepadają. I nie można ich wykorzystać w inny sposób, na przykład na saunę, bo jej nie ma. A na dodatek karnet podrożał o 10 zł. W Stalowej Woli normalny bilet kosztuje 9 zł (w dni powszednie, od godz. 18). Najtańszy karnet to zatem 12 wejść na pływalnię, które trzeba wykorzystać w 8-9 tygodni. – Terminy są stanowczo za krótkie, nie można sobie niczego zaplanować z tak długim wyprzedzeniem – żali się pani Agnieszka. – Kupując karnety dla dzieci, nie mam pewności, czy rzeczywiście będą chodzić raz w tygodniu. Gdy się rozchorują, to dwa tygodnie odpadają. A żeby pieniądze nie przepadły, trzeba doładować konto. O drożyznę i krótką ważność karnetu zapytaliśmy w MOSiRze. – Bilety podrożały, gdyż wyraźnie podniósł się standard naszej oferty, a ceny biletów nie były zmieniane od dawna – tłumaczy Krystyna Ziętek, główna księgowa MOSiR w Stalowej Woli. – Nie sądzę, żeby okresy ważności karnetów były za krótkie, to pierwsza taka interwencja. Badaliśmy częstotliwość korzystania z pływalni, pokrywała się z możliwością wykorzystania karnetu w ciągu około dwóch miesięcy. To jest standardowy okres ważności karnetu, jaki stosują pływalnie, oglądaliśmy różne oferty. My również przyjrzeliśmy się ofertom innych pływalni. Na przykład, na baseny w Sandomierzu i Leżajsku wejdziemy bez zniżek w dni powszednie po godzinie 18 za 7 złotych, w Nowej Sarzynie na nową pływalnię MOSiR-u za 5 złotych, zaś w Tarnobrzegu za 8 złotych. Na tych pływalniach karnety są tańsze i dłużej ważne. Najtańszy można nabyć już za 50 złotych. W Sandomierzu ważny jest on przez 3 miesiące, w Nowej Sarzynie i Leżajsku przez rok, a w Tarnobrzegu przez 90 dni. Krystyna Ziętek zapewnia jednak, że stalowowolski MOSiR rozważy ewentualne przedłużenie okresu ważności karnetów o najkrótszym terminie. Jednakże dopiero od przyszłego roku, bo obecne cenniki są zatwierdzone do końca czerwca. Ważną informacją dla korzystających z basenu w Stalowej Woli jest to, że nawet po upływie terminu ważności karnetu można go doładować o daną kwotę. A na wielu innych pływalniach, jeśli nie doładujemy swojego konta w ostatnim dniu ważności karnetu, to pieniądze, które na nim pozostały, przepadną. Poza tym okres, w którym basen jest nieczynny (święta, wakacje), nie jest wliczany do terminu ważności karnetu. (jp) |
|
|
~~sieczkowska | |
|
|
No drogi troche
|
|
|
|
|
|
sieczkowska przeciez ty z rzeszowa to co cie stalowa ? :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~sieczkowska | |
|
|
A no racja :co?:, zapomniałam
|
|
|
~~Iop | |
|
|
Bo to zdziercy
|
|
|
~~oh my god | |
|
|
I to jescze jacy zdziercy.
|
|
|
~~jesz | |
|
|
man why hate ?;]
|
|
|
~~piux | |
|
|
Zarabiają na niewykorzystanych karnetach, sama kiedyś kupowałam taki karnet ale zawsze zostawało na nim dużo kasy, nie sposób było wykorzystać wszystkiego, przepadło.
|
|
|
|
|
|
Czy zauwarzyliscie jakim słownictwem posługuje się osoba z zarządu ? O czym to swiadczy ? Mieszkam w tym miescie i wstydze się że osoby które portal stalowe miasto mają za jeden z najlepszych, publicznie posługują się takim językiem. Świadczy to o tym że pewnie niedawno, nie jednemu sypnoł sie wąs pod nosem albo mutacje przechodzili. Parodia profesjonalizmu.
|
|
|
|
|
Cena jest taka jaką obecnie akceptują klienci. Skoro jest uch tzn. że nikt się nie skarży.
Natomiast bardziej denerwuje mnie fakt, że pomimo iż jest to Miejski Ośrodek itd. to pierwszeństwo mają szkoły i inne grupy. A wejścia indywidualne są dopiero po 19 w dni powszednie. I to jest według mnie skandal. Chciałbym przyjść na basen o 17 np. a nie po 19 ale nie mogę, bo basen jest zajęty. Po oddaniu nowej niecki miało się to zmienić a zostało jak dawniej. Mieszkałem w kilku miastach w Polsce i nigdzie nie było takiego absurdu jak w STW. Ja się pytam czy to jest Miejski Ośrodek czy szkolny, branżowy czy jakis tam inny. Na basenie jest 3 niecki, czy nie można dla grup zorganizowanych wydzielić części basenu a resztę przeznaczyć dla ludzi? Jeżeli ktoś też się z obecnym stanem nie zgadza to proszę o kontakt. Może większą grupą uda się coś zmienić. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Poza tym kto odpowiada za ceny na MOSiR-ze =}? Prezydent czy kierownictwo MOSiR-u? Wydaje mi się, że Ci drudzy ... No tak...a nieuku kto jest przełożonym Dyr. Mosiru jak nie Szlęzak? MOZE I TAK MA PAN RACJE ALE SAME PISANIE NIC NIEDA PONIEWAZ OPŁATY SA ASTONOMICZNE CZAS COS Z TYM ZROBIC... ZA TO OBIEKT SIE ZMIENIŁ BARDZO NA PLUS ..POZOSTAJE CHONIK I JAKIES PARKINGI JE BYWAM NA MASAZACH I STAWIAM AUTO NA CHODNIKU, WIEC SAM PAN WIE ZE ROBIE TO ZŁAMIAC PRZEPISY...SZKODA ZE KTOS OTYM ZAPOMINA A JEST TO WIZYTOWKA DLA OBIEKTU.. |
|
~~sosna37 | |
|
|
Już dawno zauważyłam, że nasz basen to niestety nie aquapark, chodzę bo nie mam alternatywy na tygodniu popływać w Stalowej Woli, natomiast w sobotę wieczorkiem pozwalam sobie na odrobinę luksusu i jadę do Tarnobrzegu na basen - a konkretnie na saunę, bo w STW jeszcze są nieczynne, a jak będą to podobno dodatkowo - niestety płatne, w Tarnobrzegu jest czysto - panie sprzątaczki nie stoją w oknie na wzór naszych pań sprzątających opartych o parapet, tylko korzystają w pełniz mopów i mioteł, mało tego nie wietrzą mokrej podłogi - tak jak to ma miejsce na naszym basenie, że przeciąg i nie zamykanie drzwi czy to od szatni czy od ,,pryszniców" to - STANDARD
może kiedyś będzie lepiej |
|
|
~~mati | |
|
|
najlepiej sobie wyróbcie karte Multisport ( o ile macie możliwość - a napewno duzo z wasa moze) i macie większość obiektów sportowo-rekreacyjnych zupełnie za darmo !!
koszt karty 30zł/mies , w stalowej napewno w ramach tej karty mozna korzystac za darmo z sauny u goli i basenu, orazq z jakichś zajęć fitness i tańce. 30zl niedrogo a zwraca sie juz nawet przy pierwszym uzyciu. wiadomo w wiekszych miastach jest wiecej obiekto ktore akceptuja multisport w krk park wodny wpuszcza na 90minut + sauna za darmo ! duzo osob nie wie co to za karta wystarczy poszukac na necie, w wiekszych miastach kazdy pracodawca daje takie karty pracownikom. powieedźcie swojegmu pracodawcy aby sie z multisportem skontaktowal i wyupił wam karty. i korzystajcie do bólu ! pozdrawiam! |
|
|
~~gibiceps | |
|
|
po pierwsze to 90 zl możne nie jest tanio ale 20 % gratis, po drugie kasa NIE PRZEPADA tylko zostaje na tej karcie do następnego \"doładowania\", a po trzecie sprawdźcie ceny karnetów np w Janowie lubelskim, a po czwarte faktycznie rewelki nie ma - brak sauny i jakis hydro masazy - przyzwoitych ale jak ktos chce poplywac - 30 min = 1 km- mi w sumie wystarcza
pozdr |
|
|
~~ggg | |
|
|
w Krakowie jeszcze drozej
|
|
|
~~mama | |
|
|
chodziłam na ten basen w zeszłym roku...tragedia , normalnie to się w głowie nie mieści...mój syn jest dzieckiem niepełnosprawnym wiec miałam zajęcia zorganizowane dwa razy w tyg. pierwsze co mnie wyprowadziło w osłupienie to iż szatnie dla osób niepełnosprawnych były zajęte (narzędzia sprzątaczek mopy środki czystości itp)nie było tam niczego co pomogło by niepełnosprawnemu a już nie mowie o dzieciach...mało tego panie sprzątaczki krzyczały na nas ze wjeżdżamy wózkami lub wchodzimy w butach....wyobrażacie sobie ..jak mam wejść z dzieckiem które nie chodzi a jego wózek kosztuje minimum 4 tys...gdzie mam go zostawi na zewnątrz?... szkoda pisać......szatniarki to chyba z kosmosu nie kumate jakieś
|
|
|
|
|
|
hehe odpowiada sam mosir za ceny,jestem w trakcie konca elewacji i paru innych zeczy na mosirze gdybyscie wiedzieli ile to wszystko kosztuje......a mosir sam sie utrzymujecos za cos....nowe baseny zjezdzalnie za cene kosztow biletow sami ocencie czy warto....zawsze mozecie napompowac baseny na podworkach albo wody do wanny naposcic pozdro
|
|
|
|
|
Sluchajcie basen jest ok. chodze 3 razy wtygodniu i poza lekki mzimnem czasami w przebieralni jest ok tylko woda za ciepła do pływania.
Przezs tyle lat byla syf kiła mogiła a teraz jest ok. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|