~~aga | |
|
|
witam,
szukam dobrej kosmetyczki w stalowej. chodzi mi o oczyszczanie twarzy. mozecie kogos polecic? z gory dziekuje aga |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~niżanka | |
|
|
Polecam gabinet Kleopatra w Nisku.
Oczyszczanie nie jest drogi ekoszt ok 65-90 pln. aróżnica w cenie polega na masce jak nałoży po oczyszczaniu. Ja chodzę tam i jestem bardzo zadowolona. Fakt jakości uslug mówi o klientach gabinetu. Nawet na zrobienie brwi trzeba sie umawiec bo jest tyle klientek i klientów, choć pracuje tam trzy osoby. POLECAM GORĄCO |
|
|
~~olga | |
|
|
a slyszalyscie cos o Studio Urody i Zdrowaia na ul. Krzywej?
olga |
|
|
~~Anka | |
|
|
Ja mam na twarzy kurzjki /chyba/. Chcę usunąć ale sie boję żeby mi byle nowicjuszka nie narobiła klopotów. Możecie mi kogos polecić?
|
|
|
~~nutka | |
|
|
Anka najpierw wybierz się do dermatologa niech to oceni i doradzi co z tym zrobić
|
|
|
~~ocz | |
|
|
zapping dr Clark , nic nie boli, a działa.
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
Jakbys dziecko glosowala na PiS nie na platforme to by problemow nie bylo.
|
|
|
~~marta | |
|
|
ja od kilku lat chodzę do "Sary" w Rozwadowie, podobnie moje koleżanki. Wszystkie jesteśmy zadowolone. Polecam.
|
|
|
~~Michal | |
|
|
CYTAT Ja mam na twarzy kurzjki /chyba/. Chcę usunąć ale sie boję żeby mi byle nowicjuszka nie narobiła klopotów. Możecie mi kogos polecić? jesli kurzajki to tylko dermatolog i to jak najszybciej bo to sie roznosi na calym ciele a poza tym to zarazasz innych |
|
|
~~asd | |
|
|
|
|
|
~~ijo | |
|
|
ja też gorąco polecam "Sarę" w Rozwadowie, tam jest najlepiej
|
|
|
~~hankafanka | |
|
|
jak chcecie wyjsc takie jak weszlyscie, to tak - idzcie do sary. ja chodze do pani agnieszki w rozwadowie i jestem zadowolona, tylko ciezko ostatnio u niej z terminami.
|
|
|
~~iwona | |
|
|
hey dziewczyny ,moze ktos wie ile w salonie SARA wezma za zrobienie zelowych pazurkow??? czekam
|
|
|
~~spa | |
|
|
oczyszczanie twrzy najlepiej sara w rozwadowie p. Basia
|
|
|
~~gość | |
|
|
Jak na oczyszczanie twarzy to polecam Sarę, byłam parę razy na oczyszczaniu . Natomiast jeśli chodzi o paznokcie żelowe to Sarę odradzam. ja i znajoma robiłyśmy tam paznokcie i nie są wytrzymałe, odpadają, łamią się. Robiłyśmy paznokcie w Gabrielu i gorąco polecam tam zakład kosmetyczny jeśli chodzi o paznokcie (tylko paznokcie tam robiłam).
|
|
|
~~reni | |
|
|
jeśli chodzi o oczyszczanie to również polecam salon SARA ,z tym że tylko u Pani Basi.
|
|
|
~~jagoda | |
|
|
polecam pania basie w rozwadowie
|
|
|
~~asia | |
|
|
nie polecam pani agnieszki w jej niby salonie jest nie za czysto i totalna lodówka
|
|
|
~~ewa | |
|
|
Nie polecam salonu za bankiem BGŻ. Pani Agnieszka ok., ale oszczędza na grzaniu do przesady. Trudno wyleżeć na zabiegu- zimnica.
|
|
|