|
|
|
Proszę o nie kasowanie tego tematu. Temat jest tematem humorystycznym. NIe obrazajacym nikogo. Wszystkie zdjecia osob ponizej nie są autentyczne!
(Od lewej: Invx, Jego kolega (TurboDynometr - ktoremu wybil zeby kluczem DYNAMOMETRYCZNYM) (Invx wita sie z premierem) (panna_pina) (Anulka) (Informatyk) (Calli) (Zomo) (Negocjacje zarzadu z innym zarzadem) (Informatyk na imprezie) (Invx urozmaica sobie zycie seksualne z dwoma kobietami: Anulka i Panna_Pina - zazdrosny Informatyk wypedza Invx'a z loza i sam zajmuje sie spragnionymi kobietami!) (Invx za czasow kiedy posiadal neostrade) (Panna_Pina steruje Anulka) (Panna_Pina chce odejsc z zarzadu - Invx ja zatrzymuje) (Zomo z psem pilnuja serwera) (Invx szuka hasla do poczty) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
oj ja się bardzo cieszę z takiej figury
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
właśnie Anulka zmieniono twoje foto i juz sie chyba nie ma z czego cieszyć
Invix i Informatyk wymiatają |
|
|
|
|
Informatyk to prawie ze zywcem wyjety
|
|
|
|
|
CYTAT kluczem Dynometrycznym chyba DYNAMOMETRYCZNYM |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najbardzie podoba mi się radość w oczach
INVX'a i TurboDynometr'a na 1 focie Anulka czy w odkurzaczu sprawdzałaś czystość ustami?? jesteś na górze czy dole? super foty WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Fajny pomysl na posta ale fotki kiepsko dograne.
|
|
|
|
|
Kolski zle dobrane bo Ciebie tam nie ma?
|
|
|
|
|
Chodzi mi o to ze te fotki widzialem juz setki razy w roznych miejscach w sieci ;] ... postaraj sie troche
|
|
|
|
|
CYTAT Chodzi mi o to ze te fotki widzialem juz setki razy w roznych miejscach w sieci ;] ... postaraj sie troche Spieprzaj dziadu! |
|
|
|
|
dobre
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Dobre ma ktoś dobry humor
żeby coś takiego wy myśleć |
|
|
|
|
historia fajna ale co niektore fotki rzeczywiscie mniej wyszukane
non serviam |
|
|
|
|
huh, tylko pewnie mało osób wie, że tak na prawdę na tym zdjęciu jest chłopak ze Stalowej Woli, który jest ogólnie "prze" jeżeli chodzi i informatykę i wielu z Was będzie mu buty czyścić. |
|
|
|
|
Dokładnie
|
|
|
|
|
hehe, zdjęcia fajne można się pośmiać z co niektórych a jeżeli chodzi o Tomasza to mieszkał chyba klatkę obok Anulki albo w tej samej klatce (wiedziałaś o tym?) A te inf. na zdjęciu są stare i mało aktualne, chłopak osiągnął jeszcze więcej i nawet Microsoft było nim zainteresowane - swojego czasu oferowali mu ok 200tys $$$ na rok i nie przyjął tej oferty chłopak zdolny po prostu =) pzdr
PS: na pierwszym zdjęciu (invx i turbo...) ten z czapką przypomina mi trochę zoma wybacz |
|
|
|
|
W pewnym sensie to i może śmieszne,ale czy tak ładnie drwić?
Moim zdaniem to raczej powinno się rozpłakać...I dodam ,że nie powinno się "używać" cudzych zdjęć! Podejrzewam ,że większość by sobie nie życzyła |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT a jeżeli chodzi o Tomasza to mieszkał chyba klatkę obok Anulki albo w tej samej klatce (wiedziałaś o tym?) No...hmmm.... ciężko by mi było o tym nie wiedzieć.... Oj to były czasy....zwłaszcza wakacje.... wyobraź sobie co dziwne dzieci w przedziale wiekowym 6 - 15lat spędzały całe dnie z nim na ławce grając w szachy Bardzo zdolna a zarazem skromna osoba zresztą jak reszta jego rodzeństwa....no cóż nie każdy może chociażby matematykę mieć w jednym paluszku a do tego jeszcze logicznie pomyśleć..... A co do klatek ===> Call - ja to ujmę tak - Tomek mieszkał na pewno w tej samej klatce w której osoba o nicku jacek298 (kiedyś) w tym samym bloku co Ty,i nawet licząc klatki z jednej i drugiej strony - też ta sama co Ty , tylko dwa piętra niżej od Ciebie po przeciwnej stronie,ale za to po tej samej stronie co jacek298,tylko trzy piętra niżej od niego.Ostatnia podpowiedź => na pewno nie w tej samej klatce co ja Mam nadzieję,że teraz masz pewność,gdzie mieszkał " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Jeszcze na mnie nie ma i dobrze
|
|
|
|
|
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
No to pocisnęłaś xD tym gackiem hahah
:) |
|
|
|
|
Super ale informatyk jest najlepszy
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
Fajnie czasem coś powspominać. Szkoda, że większości osób już nie ma w stalowe miasto.
//moderowano regulamin: pkt 8 |
|