|
|
|
W imieniu firmy Gal-Drew oficjalnie informuję, że nigdy nie miałem przyjemności poznać właścicieli firmy Auto-Serwis Gondek, nigdy nie zlecałem im żadnej naprawy samochodu, nie miałem również przyjemności rozmawiać z którąkolwiek z osób tam pracujących. Wszelkie nieporozumienia jakie mają miejsce na Forum, wynikają z braku profesjonalizmu firmy Auto-Serwis Gondek w zakresie obsługi i realizacji zleceń, bo wygląda na to, że każdy może przyjechać, skorzystać z naprawy nie mając mojego zlecenia, a następnie kosztami obciążyć firmę Gal-Drew. Tak też miało to miejsce w tym przypadku. Bak profesjonalizmu firmy Auto-Serwis Gondek doprowadził do obecnego stanu rzeczy. Firma Auto - Serwis wykonała usługę bez mojej wiedzy, zgody, bez mojego zlecenia, wystawiając na firmę Gal-Drew fakturę i żądając zapłaty. Dodam, że nigdy wcześniej firma Gal-Drew nie korzystała z usług w/w firmy.
Taki sposób załatwiania spraw ( wypisywanie, szkalowanie) świadczy jedynie o poziomie właścicieli. Z poważaniem właściciel : Andrzej Rzekieć |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A czy wiedzą Państwo o monitoringu na warsztacie,pięciu kamerach, a zarazem rejestratorze, który nagrywa kto, gdzie i kiedy korzysta z naszych usług??
Czy mam zamieścić nagranie?? Nie ładnie kłamać tak przy świętach.. Gondek Ewelina,żona Gondka, właściciela warsztatu, alias Nonsens |
|
|
|
|
Ile ta firma osób zrobiła w człona, wiedzą tylko ci, którzy tam pracowali.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
"Taki sposób załatwiania spraw ( wypisywanie, szkalowanie) świadczy jedynie o poziomie właścicieli."
Korzystam z usług serwisu od ponad 2 lat ( 2 auta ) i napewno profesjonalizmu i rzetelności "Gondkowi" nie brakuje . Pozdro. |
|
|
|
|
CYTAT Firma Auto - Serwis wykonała usługę bez mojej wiedzy, zgody, bez mojego zlecenia, wystawiając na firmę Gal-Drew fakturę i żądając zapłaty. Dodam, że nigdy wcześniej firma Gal-Drew nie korzystała z usług w/w firmy. zaraz zaraz ... to jednak usługa była wykonana ? Jak to bez wiedzy ? Z kontekstu wynika, iż firma auto-serwis zajmuje się naprawą samochodów. Ktoś zatem wykradł samochód gal-drew, i potajemnie wykonał jego naprawę ? |
|
|
|
|
Na to wygląda,Lolita, że nadgorliwy mechanik ukradł samochód (może w nocy), po to by go 2 dni CHARYTATYWNIE naprawiać,oczywiście kupił do niego części, a potem NIEZAUWAŻENIE oddał z powrotem.
Jednakże myślał dwa miesiące, nie spał i nie jadł i stwierdził,że jednak zapłata mu się należy.Poszedł do szefa, a ten wystawił fakturę No jak Panie Andrzeju trzyma się kupy taka wersja??? To co, zamieszczamy nagranie? Edit: A może dwa? Z obu wizyt?? |
|
|
|
|
Wstydziłby się pan panie Andrzeju wypisywać takie rzeczy,ci którym pan nie zapłacił wiedzą najlepiej jakim jest pan człowiekiem i jak prowadzi pan swoją firmę,jak pan zatrudnia ludzi na czarno(piszę bo wiem to na 100% a nie gdzieś usłyszałem)i wyzyskuje za marne parę groszy i to nawet nie w terminie,a gdzie Kodeks Pracy gdzie ubrania robocze i można by tak wymieniać w nieskonczoność.Nie chce wymieniać hurtowni,które czekały lub czekają na zapłatę.Pan jest biznesmenem..?Nie pan jesteś...nawet nie umiem dobrać odpowiedniego słowa.Niech pan sam sobie odpowie.Życzę pogodnych Świąt Wielkanocnych.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|