~~szifo | |
|
|
Witam,
Chcę wymienić u siebie okna na plastikowe, zastanawiam się komu to zlecenie powierzyć,chcę poznać wasze opinie i uwagi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~dse | |
|
|
CYTAT Witam, Chcę wymienić u siebie okna na plastikowe, zastanawiam się komu to zlecenie powierzyć,chcę poznać wasze opinie i uwagi. Kolo centrum 4 masz taki salon, kolo tego tego sklepu wszystko po 2zl czy 2,5. Robili u mnie 6 okien i bez problemu. Fachowo i dokladnie. |
|
|
~~grzes | |
|
|
Polecam firmę kłosowski wymieniałem u nich w bloku a niedawno wstawiali mi do całego domu byłem bardzo zadowolony z fachowości pracowników , a po za tym z tego co wiem są bardzo długo na rynku
|
|
|
~~jantar | |
|
|
Ja mam zamiar skorzystać z firmy CHATA,kiedyś znajdowała się przy tzw.BUDOWLANCE teraz tuż przy torach,prawie pod wiaduktem.Proszę o opinię jeśli ktoś korzystał z ich usług.
|
|
|
~~rudy | |
|
|
CYTAT polecam firme SANPOL, solidnie i dokladnie i w miare tanio, Koczwara - drogo, Klosowski - kiedys odwalali fuszerke, moze sie poprawili, niem bo wymienialem okna i jezdzilem na poprawki po nich, pozdrawiam Super autoreklama sanpolu ale nieładnie oceniać żle firmy które są pięć razy dłużej na rynku |
|
|
~~Nowy | |
|
|
CYTAT Polecam firmę kłosowski wymieniałem u nich w bloku a niedawno wstawiali mi do całego domu byłem bardzo zadowolony z fachowości pracowników , a po za tym z tego co wiem są bardzo długo na rynku tak to są fachowcy tak mi zamontowali futryny w jednym z okien ze musialbym otwierac okna od zewnatrz potraficie sobie to wyobrazic |
|
|
~~asd | |
|
|
nie, nie potrafimy
|
|
|
~~lilly10 | |
|
|
Ja osobiście polecam jw.SanPol.
|
|
|
~~**** | |
|
|
wazne, zeby nie dac sobie wcisnac oknien z polokraglym profilem od wenatrz, bo pozniej jest problem z zaistalowaniem rolet z prowadnicami i trzeba kombinowac. Szkoda, ze zaden ze sprzedawcow o tym nie wspomina, mimo ze czesc z nich oprócz okien oferuje tez rolety, zaluzje itp.
|
|
|
~~szifo | |
|
|
Dzięki wszystkim za opinie i uwagi na moim forum,czekam na dalsze
|
|
|
~~jak | |
|
|
CYTAT CYTAT Polecam firmę kłosowski wymieniałem u nich w bloku a niedawno wstawiali mi do całego domu byłem bardzo zadowolony z fachowości pracowników , a po za tym z tego co wiem są bardzo długo na rynku tak to są fachowcy tak mi zamontowali futryny w jednym z okien ze musialbym otwierac okna od zewnatrz potraficie sobie to wyobrazic Niebardzo rozumiem przecież okna otwierają się do środka więc inaczej się nie da ich zamontować.Ale napisz gdzie to jest z chęcio to zobaczymy |
|
|
~~sonia | |
|
|
Nie wiem ale...ja mam okna z półokrągłym profilem od wewnątrz i mam też roletki,z zamontowanie których nie było żadnego problemu.
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
Polecam firmę DOM-SYSTEM naprzeciwko hali targowej wejście obok apteki.
Wymieniali mi okna, paru osobom w mojej rodzinie oraz w domu u znajomuch niedaleko stalowej. Nikt nie miał uwag - wszystko extra. Polecam. |
|
|
~~Joanna | |
|
|
A może coś o cenie??? Co myślicie o firmie DOMLUX???
|
|
|
~~kasia | |
|
|
Polecam okna z Widoku sa naprawde super kiedyś myslałam że okno to okno ale jednak jest kolosalna różnica i montazyści sprawnie i szybko zrobili robote Okna wymieniałam kilka lat temu, mozna je zakupić za wiaduktem w strone AJ Pozdrawiam
Zadowolona klientka |
|
|
~~kika | |
|
|
a może napiszecie coś o drzwiach do mieszkania? gdzie i jakie wybrać? i jaka jest cena ze wszystkim tzn. komplet z zamkami dobrej jakości, klamka i montaż. z góry dziękuję
|
|
|
~~**** | |
|
|
Sonia, roletki sie da zamontowa, ale takie na zylce bez prowadnic, a takie srednio mi sie podobaja, chybaze za malo sie zorientowalam na rynku roletek...popytam
|
|
|
~~citizen | |
|
|
CYTAT Polecam firmę DOM-SYSTEM naprzeciwko hali targowej wejście obok apteki. Wymieniali mi okna, paru osobom w mojej rodzinie oraz w domu u znajomuch niedaleko stalowej. Nikt nie miał uwag - wszystko extra. Polecam. Dokladnie podpisuje sie pod ta wypowiedzia |
|
|
~~Darek P | |
|
|
Ja zamontowałem w całym domu okna a dom jest duzy i duzo okien róznego typu od firmy z rozwadowa w tynku OKNA SKRAKOWA mam juz trzeci rok wszystko super!!!!!!
|
|
|
~~Darek P | |
|
|
CYTAT Ja zamontowałem w całym domu okna a dom jest duzy i duzo okien róznego typu od firmy z rozwadowa w tynku OKNA SKRAKOWA mam juz trzeci rok wszystko super!!!!!! miało byc w rynku w rozwadowie |
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam okna z Widoku sa naprawde super kiedyś myslałam że okno to okno ale jednak jest kolosalna różnica i montazyści sprawnie i szybko zrobili robote Okna wymieniałam kilka lat temu, mozna je zakupić za wiaduktem w strone AJ Pozdrawiam Zadowolona klientka A ja szczerze NIE POLECAM!!! Okna w porządku, choć ala wentylacja (niepełna uszczelka na górze) powoduję, że zimą pi... jak w kieleckim. Mimo to przyznaję, że okna są OK -nie trzeba co chwila regulować itd. Montaż - woła o pomstę do nieba !!!!!!! Ja wiem, że fachowcy wyjechali do UK ale bez przesady takim antytalentom dawać narzędzia w ręce. Zero przygotowania (folia, maty, odkurzacz). Stary brudny, zardzewiały parapet oparli o świeżą pomalowaną ścianę. Sam z odkurzaczem jechałem im spod nóg bo gruz deptali na parkiecie i nie widzieli w tym problemu. TRAGEDIA!!! Nigdy nie płaćcie przed wykonaną usługą bo 5% taniej. Tyle wiem, więc przekazuję. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja tez bym polecał GAWO Fakt może mają ciut droższe okna ale za to z lepszych materiałów wykonane... i zadnej fuszerki nie odstawili przy montazu POLECAM !
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|