Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczow.
Szukam osob ktore studiowaly na UJK a dokladnie na resocjalizacji. Potrzebuje info na temat dr Kieszkowskiej, gdyz u niej mam za miesiac egz, i niewiem jak podchodzi do egz. Dzieki za info Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
A nie lepiej zapytac na forum uczelni u starszych rocznikow? dowiesz sie od jednych ze profesor lubi ludzi ubranych na czerwono, inny Ci powie, ze w czwartki udupia i te wszystkie historie w rzeczywistości beda sie miały nijak do Twojego egzaminu
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
czy w tej stalowej ktos poza granicami tego miasta studiowal czy tylko kul i budowlanka :/
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
a co ty znajomych nie masz na studiach ? uczelnia,kierunek nie ma wlasnego forum dyskusyjnego ? twoje pytanie to jak pytac sie na forum porad prawnych o przepis na budyn
|
|
|
|
|
CYTAT czy w tej stalowej ktos poza granicami tego miasta studiowal czy tylko kul i budowlanka :/ uwierz mi ze studiował......kolega dobrze porownał Twoje troszeczke dziwne pytanie a może ja zapytam czy ktoś zna dr Marczewska odemnie uczelni bo tak sie sklada ze za rok bede miec u niej egzamin ( i nie jest to ani kul ani budowlanka......) |
|