~~BRONEK | |
|
|
Jak ujawniono na ostatniej sesji Rady Powiatu radny Jan Nowak z Turbi dorwał się do lewych dochodów z powiatu.Tym razem zamaskował się w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie.Zaczął sobie pomagać pobierając spore pieniądze. Ciekawe jak on pracuje równocześnie w Gminie jako dyrektor Oświaty i w powiecie. Chyba że na pewien czas rozdziela swoją objętość na dwuosobową i jest rwnocześnie w obu miejscach.
Czy nie łamie ustawy antykorupcyjnej pracując w jednostce powiatu i jest radnym tego powiatu? Ktoś powinien się temu przyjrzeć.Ponoć tą posadę dostał za lojalność bo był niepokorny. KORYTKO DLA RADNEGO JEST NAJWAŻNIEJSZE |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~aNDRZEJ | |
|
|
Wcale się nie dziwię zachowaniom radnego Nowaka.On pojdzie nawet z diabłem jak tylko widzi szmal. To wyjątkowy hart na forsę.Ciekawe czy chdzi mu jeszcze ten telewizor c dostał za darmo w promocji jak kupował komputery do szkoł?.
|
|
|
~~Witek | |
|
|
Pamiętam Nowaka ze szkolnej ławy i nie dziwi mnie to co robi.On na pewno nie rozumie tego co czyta ale prosy instynkt podpowiada mu jak walczyc o byt.
|
|
|
~~ANDRZEJ KOL | |
|
|
CYTAT Pamiętam Nowaka ze szkolnej ławy i nie dziwi mnie to co robi.On na pewno nie rozumie tego co czyta ale prosy instynkt podpowiada mu jak walczyc o byt. Zawsze mówiłem ,że to człowiek bez honoru. był radnym w klubie PIS NAWET JEST PEŁNOMCNIKIEM NA ZALESZANY i w pogoni za korytem zdradził swoich kolesiów i przezsedł do nas tzn SLD, PO i inni GŁOSOWAŁ PRZECIWKO pis-IAKOM. aż tu nagle dostał dostęp do korytka i odszedł od nas. Zobaczymy na jak długo. On tu wróci bo my mamy argumenty do przekonania go gdzie jest jego miejsce. |
|
|
~~NEUTRALNY | |
|
|
... w pogoni za korytem zdradził swoich kolesiów i przezsedł do nas tzn SLD, PO i inni
GŁOSOWAŁ PRZECIWKO pis-IAKOM. [/cytat] A Ty kolego jesteś z SLD czy PO Ja mysle ze z PIS. |
|
|
~~BRONEK I | |
|
|
Siemida kupił go za srebrniki podatników dla swojej wygody, dla jednego głosu wiecej. Zarówno wszystkożerny Nowak jak i Siembida nie zastosowali przepisu o naborze pracowników do pracy w administracji. Tym razem to prokurator powinien porozmawiać z obydwoma. Nie będą się mogli z tego wytłumaczyć bo nigdzie nie było zamieszczone ogłoszenie o naborze!!! Dokumenty za tym przemawiają. Nowak za piniądze zrobi wszystko a nawet sprzeda najbliższych,
|
|
|
~~bax | |
|
|
CYTAT Pamiętam Nowaka ze szkolnej ławy i nie dziwi mnie to co robi.On na pewno nie rozumie tego co czyta ale prosy instynkt podpowiada mu jak walczyc o byt. On i jego dzieci to dyslektycy. Tak piszą jak słyszą ale teraz jest taki czas, że mają swoje 5 minut.
|
|
|
~~WITEK | |
|
|
CYTAT Pamiętam Nowaka ze szkolnej ławy i nie dziwi mnie to co robi.On na pewno nie rozumie tego co czyta ale prosy instynkt podpowiada mu jak walczyc o byt. wtajemniczeni mówią,że kręci "lody" z jednym takim posłem na którego się obraził za zakaz wystartowania w wyborach do sejmu. Czy on nie ma lusterka???Poseł go najpierw wygłaskał, wypieścił a potem ...kopa i poszedł z zarządu
|
|
|
~~klejarz | |
|
|
Hmm czy to nie ten sam Nowak co był maszynistą w Rozwadowie na klei ? Jeśli to ten to aktywista PZPR ich formacji, a teraz wylądował w Pisie.Jak się tam dostał ?
|
|
|
~~ANDRZEJ KOL | |
|
|
Hmm Czy to ten sam Nowak c był maszynistą na kolei w Rozwadowie, jeśli ten sam to przecież aktywista struktur PZPerowskich. Dla niego ideologia to nic liczy się korytko.
|
|
|
~~Andrzej K | |
|
|
No to macie wyborcy Zaleszan ładnego kwiatka.Macie Takiego Radnego na jakiego zasłużyliście sobie.
|
|
|
~~BYŁY KOLEJARZ | |
|
|
CYTAT Hmm czy to nie ten sam Nowak co był maszynistą w Rozwadowie na klei ? Jeśli to ten to aktywista PZPR ich formacji, a teraz wylądował w Pisie.Jak się tam dostał ? Te kolejarz, a gdzie Ty na tej kolei pracowaleś??? Ja w latach osiemdziesiątych pracowalem w MD i znam radnego Nowaka. Tak się składa, ze nie należal nigdy do PZPR, był działaczem związkowym... Nie bronię go, ale... prawda jest inna. Mam dość pomówień i głupot. Masz dowody? przedstaw je. A nie oczerniaj czlowieka. Łatwo jest używać nośnych słów i oskarżeń kryjąc się za nickiem. Zaloguj się i wtedy pisz. A drugi czepia się dzieci, że dysleksja... Jesteś ich nauczycielem czy co??? Dysleksja to choroba i nie jest dla mnie argumentem przeciw tylko za. Błądek beeeee , bo ma dobre auto, Nowak beeee, bo ma nową pracę. Siembida beeee, bo się ustawił.... Ludzie za darmo im mnikt nie płaci. Zazdrość wam. Weżcie się do roboty i też zaróbcie sobie, to nie będziecie mieli czasu oczerniać ludzi... Co innego udokumentowane fakty!!!!! DOŚĆ DEMAGOGI I POMÓWIEŃ BEZ POKRYCIA. |
|
|
~~Bronek | |
|
|
Nie broń go aż tak bo nie do kńca masz rację
|
|
|
~~Koleś | |
|
|
Przestańcie atakować Pana Janka. On ponoć ma wziąć udział w konkursie Mistera roku jako najprzystojniejszy smukły, wysoki brunet.Maszynista to już przeszłość, nawet już nie ma takich parowozów na węgiel.
|
|
|
~~nowak | |
|
|
72-400 Kamień Pomorski
woj. zachodniopomorskie ul. szpitalna 10 to jest adres biura poselskiegi naszego posła ze Stalowej Woli, ja się pytam jaki ma w tym interes że tak daleko otwiera biuro, czy go ktoś tam zna,jak w samej stalowej siedzi cicho jak mysz pod miotłą i się nie odzywa, bo nie ma nic do powiedzenia , jako absolwent Uniwersytetu Marksizmu i Leninizmu gdzie uzyskał mature niekończąć Technikum Mechanicznego chyba nie ma wiele wsplnego z chasłami głoszonymi przez jego partie PiS, JAK DO TEGO SIĘ JESZCZE DOD CZYNNY UDZIAŁ W zWIĄZZKU sOCJALISTYCZNEJ mŁODZIEŻY pOLSKI mamy pełny obraz naszego rodaka, który garnie się do koryta i chce jak najwięcej z tego skorzystać. Razem z obecnym starostą Wiesiem Siembidą tworzą niezapomniany i niewybaczalny dla miasta duet: kierowcy z tokarzem, co jeden wytoczy to drugi poturla. Poseł ze Stalowj Woli kupił sobie ostatnio nowego Volswagena, widać, że pasuje mu życie salonowe. To taki nasz lokaly Leper i kariera poobna, ale myśle że na wicepremiera nie zajdzie, chociaż Jarosławowi ostatnio się wykruszają ludzie to nic niewiadomo, może sięgnąż też po ooczenie z ostatnich ławek poselskich, a nasz poseł jest wierny jak pies do samego końca. Aby być bliżej Gdańska ostatnio fili swojego biura otworzył w tamtejszym Zozie. Ostatnio nasz lokalny poseł otworzył teoretycznie filie swojego biura poselskiego w Kamieniu Pomorskim w tamtejszej placówce zdrowia, ale na miejscu okazuje się, że nikt o nim nie słyszał. Chuba dlatego kupił sobie nowego Volswagena aby mógł tam czasami dojeżdzać. Dorwała się świnia do koryta i żeruje n maksa. |
|
|