~~slimson | |
|
|
jakie macie doscwiadzenia z tym pseudoamerykanskim warsztacikiem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Płaca może i nie jak w Alutec'u, ale nie masz zakładu typu kołchoz. Kierownictwo jest w porządku, chodź czasem bywa coś nie tak. Tylko, że nikt nie powie Ci przykrego słowa.
Dodatkowo jak wykazujesz jakąś inicjatywę, to możesz liczyć na szkolenia, kursy itp. No a jak jesteś lepszym pracownikiem, to zawsze idzie to w parze z wynagrodzeniem. Jeśli nie, to już wyszkolony i "wiedzący jak" co się robi z doświadczeniem. Możesz szukać czegoś lepiej płatnego. |
|
|
|
|
Potwierdzam. Jedna z niewielu firm, która inwestuje w szkolenia pracowników i jest zainteresowania podnoszeniem ich kwalifikacji.
|
|
|
|
|
jestem przeciwnego zdania pracowałem tam prze ponad rok za 1750 brutto którego Ci nie podniosą tylko obiecują, o premiach możesz zapomnieć ponieważ brygadzista nigdy Cę do premii nie zgłosi, bo ma tylko swoich zaufanych których zgłasza, warunki pracy też nie są najlepsze, brud, kurz bardzo często brak ciepłej wody szczególnie w soboty i niedziele jeśli pracujesz na czterobrygadówce, jedyny plus to to że te marne grosze wpływają w terminie ja już podziękowałem panu "Amerykaninowi" za współpracę, znalazłem nową i lepiej płatną pracę, chociaż muszę przyznać że doświadczenie nabyte w "Iwamecie" mi w tym pomogło, jest to firma przejściowa iść nabyć doświadczenia i szukać czegoś lepiej płatnego.
|
|
|
|
|
Zależy gdzie pracowałes , odlewnia czy CNC
|
|
|
|
|
Jeżeli na cnc to luz blus , masz układy z mistrzem to spokojnie walisz w h.... i bierzesz za to pieniadze...
|
|
|
|
|
ja pracowałem na odlewni, na CNC jest fajny mistrz który jest za ludźmi a na odlewni majster patrzy tylko na siebie i swoich
|
|
|
|
|
na CNC sa tacy sami tylko patrzą jak w d... wejść nowemu kierownikowi a jak nie jesteś z mistrzem rodzina albo nie dojeżdzasz razem na zmiane jednym autem to masz lipe , będzie cię gnębił
|
|
|
|
|
a jak tam jest w tej fimie słyszałem też że pracują pracownicy jako pakowacze?
|
|
|
|
|
Dokładnie jak tam jest na pakowni
|
|
|
|
|
Np odlewnia 1750 netto po próbnej 2100 netto system 4brygadowy.kpina za taki syf
|
|
|
|
|
Np odlewnia 1750 netto po próbnej 2100 netto system 4brygadowy.kpina za taki syf
|
|