|
|
|
Poszukuje lodow o smaku pistacjowym w pojemnikach 0,5l. Gdzie w stalowej dostane takie?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Polecam poszukać w większych sklepach lodów pistacjowych rzecz jasna firmy Grycan.Są pakowane w kubeczki właśnie 500ml, cena może nie jest zbyt niska (ok.7 - 8 zł) ale za to są rewelacyjnie pistacjowe. Nie jakaś tam podróbka o smaku proszku pistacjowego tylko lody najwyższej chyba jakości
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Polecam poszukać w większych sklepach lodów pistacjowych rzecz jasna firmy Grycan.Są pakowane w kubeczki właśnie 500ml, cena może nie jest zbyt niska (ok.7 - 8 zł) ale za to są rewelacyjnie pistacjowe. Nie jakaś tam podróbka o smaku proszku pistacjowego tylko lody najwyższej chyba jakości Jak to jest inni napiszą nazwe firmy to odrazu reklama a jak napisze moderator to .... ?? Niewiem jak to nazwać bo reklama chyba nie Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
wlasnie wczoraj patrzylem w tesco na lody z tej firmy bo tez slyszalem ze sa dobre. tylko nie bylo pistacjowych(wszystkie inne smaki byly a pistacjowych nie ma. A czy na niezlomnych z tej hurtowni Bac-pol mozna kupic takie lody?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zobacz w Familii na centrum4 , kiedyś tam kupowałam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
To NA Centrum 4 są jakieś sklepy ?? W Centrum 4 owszem ale żeby NA centrum to pierwsze słyszę ...
moderowano ... Nie piszemy caps lockiem. Pozdrawiam anulka |
|
|
|
|
w Famiii sa na 100 %
pozdr anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
bylem dzisiaj w familii i niestety nie bylo lodow o smaku pistacjowym, ale za to byly we FRACu obok(tylko z zielonej budki).
|
|
|
|
|
zobacz też sobie lody od ice mastry. po prostu uwielbiam ich rożki i sorbety, aż mi ślinka cieknie na samą myśl!
|
|