~~Manix | |
|
|
Wiec szykuje się super imprezka karaoke już tam bywałem na tego typu imprezie karaoke jest tam super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Manix | |
|
|
Wiec szykuje się super imprezka karaoke już tam bywałem na tego typu imprezie karaoke jest tam super Czarnego Kota jak do tej pory z jakościa nikt nie przebija jesli chodzi o KARAOKE
|
|
|
~~Paweł | |
|
|
CYTAT Jakon nie wiem czy to Ty organizowałeś wiem ze gość mial na imię Paweł i on z kolegą prowadział super imperzkę karaoke. bardzo dobry sprzęt naglasniający i super podkładziki. Więcej takich imprez by się przydało. Tak zgadza się gość miał i ma nadal na imię Paweł, a jego kolega to Marek Witam witam, miło słyszeć, że podobały się wam imprezki karaoke w Czarnym Kocie prowadzone przez nas, faktem jest, że już dawno nie było i jak tu już ktoś wcześniej napisał prawdopodobnie będzie reaktywacja w Kocie w przyszły weekend. Serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Paweł |
|
|
~~Marek | |
|
|
Więc jest już pewne impreza karaoke w Czarnym Kocie 18.10.2008. Razem z Pawłem zagwarantujemy ze będzie miła i sympatyczna zabawa z mikrofonem. Pozdrowienia.
Marek |
|
|