~~anna | |
|
|
Jeżeli macie jakieś pieniądze w banku PKO (żubr) to radze zabierać,ja mam tam staz w dziale księgowosci widziałam że dużo biznesmenów wycofuje swoje pieniadze.Głównym udziałowcem a nawet włascicielem tego banku jest włoski unicredito który stoi na skraju bankructwa.Natomiast moja znajoma pracuje tez w tym banku w Poznaniu tam to jest już lawina ludzi wybierających gotówke niektórzy po wieksze sumy są umawiani na nastepny dzień.Oczywiście w mediach cisza aby paniki nie robić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
O! I po to właśnie jest to forum!!
|
|
|
~~asd | |
|
|
Tak, a na Ukrainie byl wybuch w elektrowni atomowej (zauwazyliscie, ze ostatnio jest jakby mniej ptakow?).
Takie plotki tylko i wylacznie sieja panike, jest fundusz gwarancyjny, a nawet jak cos to banki nie upadaja 'tak poprostu', ktos to napewno kupi. |
|
|
~~agrest | |
|
|
Kochanie za takie pisanie mozesz miec klopoty. Jesli nawet to prawda to .... nie chcialbym byc w twojej skorze. A jesli sciema to bank cie udupi za to, ze siejesz herezje...
|
|
|
~~kasia | |
|
|
hehehe dobre, aczkolwiek całkiem możliwe mam kolezankę która pracuje w tym Banku zapytam zapytam
|
|
|
~~asd | |
|
|
Najbardziej to mnie dziwi, ze wyrok na bank wystawia stazystka i 'kolezanki z papieroska'... jezeli w ten sposob dzialaja analitycy tego banku, to rzeczywiscie mozna sie bac
|
|
|