NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Bank PKO s.a (żubr),
~~anna
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 22:14  
Jeżeli macie jakieś pieniądze w banku PKO (żubr) to radze zabierać,ja mam tam staz w dziale księgowosci widziałam że dużo biznesmenów wycofuje swoje pieniadze.Głównym udziałowcem a nawet włascicielem tego banku jest włoski unicredito który stoi na skraju bankructwa.Natomiast moja znajoma pracuje tez w tym banku w Poznaniu tam to jest już lawina ludzi wybierających gotówke niektórzy po wieksze sumy są umawiani na nastepny dzień.Oczywiście w mediach cisza aby paniki nie robić.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 22:14  

~~Edzio
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 22:26  
O! I po to właśnie jest to forum!!

~~asd
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 23:17  
Tak, a na Ukrainie byl wybuch w elektrowni atomowej (zauwazyliscie, ze ostatnio jest jakby mniej ptakow?).

Takie plotki tylko i wylacznie sieja panike, jest fundusz gwarancyjny, a nawet jak cos to banki nie upadaja 'tak poprostu', ktos to napewno kupi.

~~agrest
ff
Wysłany: 8 Paź 2008r. 23:54  
Kochanie za takie pisanie mozesz miec klopoty. Jesli nawet to prawda to .... nie chcialbym byc w twojej skorze. A jesli sciema to bank cie udupi za to, ze siejesz herezje...

~~kasia
ff
Wysłany: 9 Paź 2008r. 00:04  
hehehe dobre, aczkolwiek całkiem możliwe mam kolezankę która pracuje w tym Banku zapytam zapytamumiechumiechumiech

~~asd
ff
Wysłany: 9 Paź 2008r. 01:24  
Najbardziej to mnie dziwi, ze wyrok na bank wystawia stazystka i 'kolezanki z papieroska'... jezeli w ten sposob dzialaja analitycy tego banku, to rzeczywiscie mozna sie bacumiech

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »