~~sde | |
|
|
Opłaty jakie pobiera HSW S.A. przy wjeździe samochodami osobowymi od pracowników zatrudnionych w innych firmach
na dawnym terenie HSW są nielegalne . Ciekawe kiedy prokurator zainteresuje się całą sprawą , oraz kiedy HSW S.A. wróci pieniądze ludziom które płaciły za wjazd. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~klm | |
|
|
Tylko w Stalowej tak biorą
|
|
|
|
|
|
Wszędzie biorą =)
|
|
|
|
|
Pracuje w hucie i wku... mnie to że muszę płacić za wjazd ale jeszcze bardzie by mnie to "denerwowało" gdybym pracował w firmie, która ma siedzibę na hucie i kazaliby mi płacić - paranoja.
PS czasami mi to wychodzi na dobre bo jadę do pracy rowerkiem i jestem 15 minut wcześniej w domu niż samochodem |
|
~~Edzio | |
|
|
Kierowco! Twoje serce przypomina - piechotą zdrowiej!
|
|
|
~~@@@ | |
|
|
Do "sde":którzy płacili
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Eee, przecież "te ludzie, które płaciły" nie?
|
|
|
~~CIAPEK | |
|
|
CYTAT Kierowco! Twoje serce przypomina - piechotą zdrowiej! najwieksze przekrety robia w wydziale wydawania praw jazdy za 2,500tys masz prawko od naczelników PIEKARZA I ZMINDY TO JEST DOPIERO FRAJDA!!!!!!!!!!:haha:
|
|
|
~~CIAPEK | |
|
|
CYTAT Kierowco! Twoje serce przypomina - piechotą zdrowiej!
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT CYTAT Kierowco! Twoje serce przypomina - piechotą zdrowiej! najwieksze przekrety robia w wydziale wydawania praw jazdy za 2,500tys masz prawko od naczelników PIEKARZA I ZMINDY TO JEST DOPIERO FRAJDA!!!!!!!!!!:haha:A to ciekawe. Masz jakieś dowody? Bo biorąc pod uwagę system jaki reguluje wydawanie praw jazdy raczej ciężko byłoby naczelnikom coś zakombinować... |
|
|
~~Edzio | |
|
|
Może im photoshopa kupili? I drukarkę kolorową.. laserową taką..
|
|
|