NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
praca w Anglii Hall Hunter Partnership, Hall Hunter Partnership
ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 09:57  
Witam wszystkichumiechumiech
czy ktoś byl już zatrudniony przez firmę Hall Hunter Partnership przy zbiorach owoców w Anglii ???????
w tym roku bylam na spotkaniu w Sezamie i zakwalifikowałam się, tylko nic nie wiem na temat tej firmy?? jestli ktoś byl albo ma zamiar jechac w tym roku piszcie !!!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Kwie 2010r. 09:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2010r. 08:08  
Warto pojechać. Farma porządna nie jakiś obóz pracy. Warunki dobre. Jeżeli chcesz pracować to warto. Jeżeli myślisz o obijaniu to zapomnij. Ale oferta uczciwa i bez jakichś dziwnych machlojek. Polecam. Veni ,Vidi ,Vici goodgoodgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2010r. 12:36  
Serdeczne dzięki za infoumiechumiech
Ale mam pare pytań czy ty byłes zatrudniony przez tą firme czy może ktoś z twoich znajomych?
Czytalam na innych forach wiele negatywnych opinii, m.in. że nie wypłacają tyle kasy ile powinni i że warunki tragiczne......Tak więc jeśli możesz to napisz coś więcej o warunkach itp
pozdarwiamumiechumiechumiechsmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Kwie 2010r. 09:33  
wszystko zależy gdzie trafisz hary ma ich z pięć na jednych jest przewaga truskawek na drugich jagód na innych porzeczka malina lub czarna jeżyna to wszystko się różnie zbiera na krzyżu lub na stojąco albo na kolanach praca ciężka w tamtym sezonie troszke przeginali ale da się przeżyć ja tam piaty roczek zaliczam jak chcesz coś wiecej wiedzieć to masz gg 1155743 powodzenia

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »