|
|
|
Lansowanie się po mieście w ten czy inny sposób, zawsze to jakaś przyjemność i wygląd OK. Może to i być wstążeczka na antenie - nic nie kosztuje, ale jaki efekt !!!
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
127.0.0.1 właśnie czytałem twoje wypowiedzi w wątku " tabletka 72 po... który ginekolog przepisuje?," i dziwię się, że ty nawołujesz do modlitwy. Swoją drogą nie każdy się modli.
Ja przywiązałem wstążkę do anteny i według mnie jest to wyraz mojego szacunku dla tych, którzy zginęli. HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
|
|
CYTAT Jestescie sezonowcami! dlaczego wstazki nie przyczepicie za rok w rocznice? Dlaczego wstazki ne przyczepiacie w rocznice smierci papieza? Znudzilo wam sie juz to? Jest na cos moda to lecicie. A uwierzcie wystarczy sczera modliwa bez zadnych pokazowek Nie jestem wierzacy i sie nie modle, ale lacze sie w bolu i zalobie. To tak jak ubranie sie na czarno w dniu pogrzebu.. Lans? To Onet, TVN i wiele innych portali i stacji tez sie lansuje majac wstazke przy logo?? Wedlug mnie to szacunek, nie lans. Pzdr |
|
|
|
|
Masz rację - jeżeli masz swoje logo na samochodzie to możesz sobie tam przyczepić wstążkę (jak na onecie na przykład)!
|
|
|
|
|
CYTAT Masz rację - jeżeli masz swoje logo na samochodzie to możesz sobie tam przyczepić wstążkę (jak na onecie na przykład)! To nie moje logo. |
|
|
|
|
Ja też mam czarną wstążkę przy samochodzie i nie uważam tego za żaden ,,lans"czy inne pozerstwo raz w roku przy wielkiej okazji.
Nie mam pozytywnego zdania o politykach i nigdy nie miałam ale w obliczu takiej tragedii jaka sie wydarzyła nie mówimy o politykach ale o ludziach,którzy tam zginęli. Nie lubię takiego pierniczenia przed śmierią był Be a po jest super Cacy itd.ale jak ogląda się to wszystko,tyle trumien naraz to aż ciary po plecach przechodzą.Przywiązaniem wstązki można pokazac że nie jest sie obojętnym na to co sie stało i okazac trochę szacunku tym,którzy tragicznie zginęli. |
|
|
|
|
CYTAT Przywiązaniem wstązki można pokazac że nie jest sie obojętnym na to co sie stało i okazac trochę szacunku tym,którzy tragicznie zginęli. |
|