~~belfer | |
|
|
ależ posłanka butryn robi wiele...złego dla szkoły i nauczycieli - głosuje za prywatyzacją szkół, tak jak i całe PO, krytykuje awans zawodowy nauczycieli, a z drugiej strony mówi o prwstiżu nauczucieli - co za OPłuda!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~brum | |
|
|
otworzył biuro z Kamieniu Pomorskim dzięki publikacji tego faktu dołączyliśmy do poziomu peronu z Włoszczowy do swiatlejszej części społeczeństwa popierającego kurdupli
|
|
|
~~kaczor | |
|
|
Kto zadał to retoryczne pytanie w w tytule postu?
Czy jego można lubieć? Chyba tylko rodzina , bo reszta to go lubi z chciwości lub ze strachu. Przecież to typowy typ Dzierżyńskiego. |
|
|
~~Stw | |
|
|
Wystarczy spojrzeć na stronę sejmową (www.sejm.gov.pl)zależy co rozumiecie przez działalnośc poselska. Butrynowa może nie błyszczy w mediach ale dosyć często udziela się na posiedzeniach sejmu. A Błądek??? Porażka, koleś nawet nie potrafi się wysłowić
|
|
|
~~swojak | |
|
|
Butrynowa lepiej niech się nie wypowiada bo nic dobrego z tego nie wynika, przykłada rekę do prywatyzacji szkół, które będą służyły ale tylko bogatym.
|
|
|
~~hej | |
|
|
Stalowa ma takiego posła jakiego ma i czy lepiej jest przez to w Stalowej, może następnym razem nie wystarczy wybrać posła, ale trzeba wybrać posła mądrego... i tyle w temacie
|
|
|
~~baca | |
|
|
Lepiej było jak Stalowa Wola posła nie miała. Nie musieliśmy się wstydzić za naszych parlamentarzystów
|
|
|
~~baca | |
|
|
Lepiej było jak Stalowa Wola posła nie miała. Nie musieliśmy się wstydzić za naszych parlamentarzystów
|
|
|
|
|
|
CYTAT ja nie powiem z czym mi sie kojarzy parowka:haha:.......ale jak widac kochana ja jestem zboczona ....za to ty lubisz parowki Ja tam się ich nie wstydzę - nawet nie wiem, że istnieją |
|
~~Rull | |
|
|
|
|
|
|
|
|
za nic? jego nie da sie lubic, bo nie da sie zrozumic?
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Mi to on się kojarzy ze szczurkiem, jakiego kiedyś miałem... aż mnie się łezka w oku zakręciła ;-)
|
|
|
|
|
co chceie, ładnie plewi sobie na swojej działce na Sochach, sąsiedzi emeryci też go lubią, to naprawde fajny facet, niekonfliktowy i w ogóle, jeszcze tylko Lucka tam u niego nie widziałem żeby robił pikiety
|
|
|
|
|
Panie Pośle Antoni Błąndku DZIĘKUJEMY CI za wielki wkład w NICOŚĆ. a to wielkie NIC: |
|
|
|
|
A kto powiedział że go lubimy?
|
|
|
|
|
Kolejny karierowicz,który w du..ie ma nasze miasto....zreszta tak jak reszta pseudoposłów a naszego regionu.Zero inicjatywy i siły przebicia...
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
commonwealth a gdzie temat dokonań butrynowej który był wczoraj dlaczego go usunołeś ? przestraszyłes sie niewygodnej prawdy o ktorej napisało kilku forumowiczów manipulator z ciebie jak i całe PO.Pozwole sobie zacytowac krótka i zwiezłą wypowiedz jednego z forumowiczów co dokonali posłowie w 2009r z butrynową na czele
cytuje dokonali GóWNO Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Gdzie się podział temat o działalności posłów w 2009r.Czyżby niewygodne komentarze odnośnie posłanki Butryn zmusiły inicjatora tegoż tematu do usunięcia go z forum? Oj nie ładnie, nie ładnie! Czyżby okazało, się że król jest nagi, a słońce nie świeci?
|
|
|
|
|
no wlasnie commonwealth, co zrobiles? PO= propaganda jak w latach 1944-1953, wzorowana na modelu radzieckim 1920 w trakcie NEP
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Poseł Błądek to świetny gość, dużo robi dla miasta i odwalcie się od niego!
|
|
|
|
|
no proszę, napisałam tutaj tekst i znikł, czyżby ingerencja pani Butryn?? a napisałam
co niedobrego PO i pani poseł zrobiła dla szkolnictwa i to zostało usunięte... Administratorzy ile wam płacą za to aby PiS gnoić a PO chronić??? @@@ |
|
|
|
|
www.renatabutryn.pl wejdz i poczytaj misia co robi pani poseł
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
idą wybory wielkimi krokami
pan Błądek przed poprzednimi zasponsorował lekarzy (150zł do zasady ) to może teraz zasponsoruje pielęgniarki i inny personel ? dla spokoju i ciszy podwyżki i prywatyzacje będą , ale już po wyborach jak reszta dorwie się do stołka potrzeba nam świeżej krwi....młodej, która pomyśli jak zatrzymać młodych w mieście Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Antoni Bladek wydaje mi sie ze dobry posel na sejm. Dla swoich wyborcow i nie tylko ma czynne biura poselskie. Ja osobiscie skorzystalem z pomocy doradcy prawnego w takim biurze oczywiscie darmowej do czego zachecam wszystkich jak macie jakies problemy.
|
|
|
|
|
KAŻDY POLITYK TO KŁAMCA !
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|