~~c-r | |
|
|
Wycofałem się z banku , gdy zobaczyłem strasznie długą kolejkę- czy tam coś dawali, czy Walt Street dotarło do Stalowej????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ehhh | |
|
|
fajnie że wiadomo o który bank chodzi
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wycofałem się z banku , gdy zobaczyłem strasznie długą kolejkę- czy tam coś dawali, czy Walt Street dotarło do Stalowej???????? Nie, to tylko Walt Disney tam dotarł |
|
~~c-r | |
|
|
Celowo nie podaję nazwy banku bo...."Nie, to tylko Walt Disney tam dotarł",wpis j.w.
Co by sie działo gdyby wszystkie dzieciaki z dziadkami tam wparowały???? |
|
|
~~asd | |
|
|
Gwaltu rety! Dzis bylem po rente i okazalo sie ze pieniedzy w ZUSie zabraklo...
|
|
|
~~kryzys ? | |
|
|
Kryzys ?
i kto tu kłamie ? |
|
|
~~Jolka | |
|
|
To co sie dzieje ostatnio w bankach to masakra,kolejki a najgorsze jest to ze jedna pani w kasie siedzi i wszystko zalatwia,wplaty lokaty itp.a reszta pind siedzi i udaje ze cos robi,wspolczuje naprawde tej pani w kasie bo ma caly czas kolejke i znosi przykre uwagi klientow.Ciekawe kto wymyslil taki podzial pracy,masakra
|
|
|
~~Nowy | |
|
|
|
|
|
~~Nowy | |
|
|
"Nasz Dziennik" donosi, że mogło dojść do transferu miliarda dolarów z banku Pekao SA do zagranicznych podmiotów związanych z grupą finansową UniCredit. Miało to ratować stabilność finansową tej grupy. Przedstawiciele banku stanowczo zaprzeczają i zapowiadają, że będą dochodzić prawdy w sądzie.
"Nasz Dziennik" pisze, że bank Pekao SA stał się dla włoskiego udziałowca grupy finansowo-bankowej UniCredit jedynie zapleczem finansowym. Zdaniem dziennika z ustaleń członków Komisji Gospodarki wynika, że w ostatnich miesiącach z polskiego banku mogło zostać przetransferowanych, z ominięciem przepisów polskiego prawa podatkowego, około 2 i pół miliarda złotych. Według informacji "Naszego Dziennika" pieniądze trafiły do podmiotów należących do UniCredit i posłużyły do ustabilizowania pozycji włoskiego udziałowca, zachwianej kryzysem na rynkach finansowych. Gazeta dodaje, że przeprowadzenie całej operacji, na której Skarb Państwa mógł stracić kilkadziesiąt milionów złotych, umożliwił brak właściwego nadzoru ze strony ministra finansów Jacka Rostowskiego. Parlamentarzyści PiS złożyli wczoraj interpelacje w tej sprawie między innymi do premiera i prezesa NBP. Sprawą interesuje się też Komisja Nadzoru Finansowego. Bank Pekao SA, twierdzi z całą stanowczością, że opublikowana w czwartkowym wydaniu "Naszego Dziennika" informacja dotycząca rzekomych przepływów finansowych między bankiem a Grupą UniCredit jest nieprawdziwa. |
|
|