|
|
|
CYTAT Proszę nie segregować ludzi, bo Konstytucja RP gwarantuje obywatelom wolność i równość. porażka z Ciebie |
|
|
|
|
|
|
|
~~Manix | |
|
|
Ja jednak muszę powiedzieć że bywałem już na imprezach karaoke i naprawdę i sprawdziły miły klimat a i kawałki które można zaśpiewać są fajne i jest z czego wybrać Pozdrawiam i oczekuję już na imprezkę.
|
|
|
~~witek | |
|
|
Wiec jak jajeczko wypite i wieczorkiem zaczynamy
pozdrowionka |
|
|
~~jakion | |
|
|
Właśnie wróciłem z Karaoke z Czarnego Kota.
Było wszystko dobrze... sprzęt, nagłośnienie itp. Ale chłopaki gdyby nie dwaj panowie a raczej młodzieńcy z pierwszego stolika, którzy zaczęli a potem po mistrzowsku rozkręcili imprezę, to wy moglibyście w spokoju paznokcie obcinać... No niestety taka prawda... totalny brak profesjonalizmu medialnego... Z tego co widziałem to jeden z "rozkręcających" imprezę to był chłopak, który wcześniej prowadził imprezy w czarnym kocie, fakt miał ciulowy sprzęt ale nie to się liczy... ważne jest podejście do klienta, zagadanie i poprowadzenie przez mikrofon imprezy tak jak należy, co on umiał perfekcyjnie. Naprawdę nie chce was negować ale od tego człowieka powinniście się dużo nauczyć.. Poza tym było wszystko ok Pozdrawiam. |
|
|
~~Porębiaki | |
|
|
O czym chłopcze bredzisz. Tam nigdy nikt inny nie prowadził karaoke. Chyba coś ci się po......liło
Ale nie dziwne o trzeciej nad ranem |
|
|
~~Porębiaki | |
|
|
Ci faceci co prowadzą imprezki w Kocie są ok, widziałeś ile ludzi przyszło i nie tylko my ale w różnym wieku i wszyscy śpiewali.
Tak jest zawsze. Jak byłeś pierwszy raz to możesz nie wiedzieć. Fajnie że promujesz kumpla ale ja go w Kocie kiedys widziałem ale żeby coś prowadził to nie pamiętam |
|
|
~~me :) | |
|
|
a ja mam pytanko małe dotyczące karaoke ;)
Kiedy będzie najbliższe? Będzie coś na najbliższym weekendzie? Pozdrawiam |
|
|
~~sxs | |
|
|
raczej nie.
Pub prawdopodobnie zostanie zamkniety, przez pojebany blokersów "porębiaków" którzy cały czas w nim dymy robią.... frajerka. |
|
|
~~karolina | |
|
|
moim zdanie jest tam super sa rozni ludzie i bardzo sympatyczni rozmawialam z jakims lysy i okazal sie bardzo fajnym i spokojnym chlopakiem
|
|
|
~~jenny | |
|
|
CYTAT moim zdanie jest tam super sa rozni ludzie i bardzo sympatyczni rozmawialam z jakims lysy i okazal sie bardzo fajnym i spokojnym chlopakiem karolina ma racje popieram w 100% poprostu trzeba sie umiec zachowac pozdrawiam
|
|
|
~~joaska | |
|
|
ja tez rozmawialam z tym lysym przyznam ze na poczatku sie go balam ale jak zaczelismy rozmawiac to nei sadzilam ze moga tam m mieszkac takie fajne chlopaki juz namowilam kolezanki i wybieramy sie tam razem na weekendzie
|
|
|
~~do sxs | |
|
|
Ty sxs frajerka to Ci z dupy zerka nie pisz slow ktorych znaczen nie rozumiesz to tyle.
|
|
|
~~kaczor | |
|
|
o jakich mu blokersow chodzi matoł!!!
|
|
|
~~witek | |
|
|
A ja mam pytanko małe dotyczące karaoke ;)
Kiedy będzie najbliższe? Pozdrawiam |
|
|
~~sxs | |
|
|
ta frajerka co jednego potrafi w 6 skopać.
|
|
|
~~Suonko | |
|
|
A gdzie to jest?
|
|
|
~~Witex | |
|
|
Na mieście są plakaty że karaoke będzie w Czarnym Kocie w piątek przed Walentynkami.
Knajpka jest niedaleko szkoły 12-tki w szeregówkach na pięterku nad żabką. |
|
|