~~c-r | |
|
|
wasze opinie - moje bardzo złe, ale to pózniej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~:):)>:> | |
|
|
|
|
|
|
|
|
zjebane to jest ale konto tam tam przynajmniej paru znajomych odnalazłem - trzeba im to przyznać - czasami się ta strona przydaje
|
|
|
|
|
swoją drogą - to będzie temat - rzeka
|
|
~~hehe | |
|
|
Przeżytek czy trendy to chyba rozważania dla analityków biznezowych. Jako użytkownik traktuję to jako jedno z wielu narzędzi internetowych do komunikowania się, odnajdywania starych znajomych i czasem zabijania nudy. Więc pytanie "trendy czy nie" mnie nie obchodzi.
|
|
|
~~ewe | |
|
|
Troche szkoda,że zaczynają pobierać opłaty, ale ogólnie portal jest w pożadku, można odnależc starych znajomych zobaczyc co u nich słychać,jak obecnie wyglądaja oni i ich rodziny.
Nasza klasa wiem ze robi tez chcac niechcac za portal matrymonialny, ale to chyba też jest na korzyść portalu. A jak komuś sie nie podoba to nie musi zakładać konta lub jeśli je założyl to może je skasować i przestać narzekać, nikt nikogo nie zmusza tam wchodzic! |
|
|
~~wer | |
|
|
a co powiesz , jak ci sami skasują bez podania przyczyn...
|
|
|
|
|
|
tak to chyba nie robią czy robią?
|
|
~~ewe | |
|
|
Eeee sam sobie pewnie skasowales, niechcacy lub moze naruszyles regulamin
|
|
|
|
|
|
ja miałem 2 razy zakładane konto (usunołem obydwa) i do szlem do wniosku ze to nie ma sensu. włazisz i czaisz czy cie ktoś zaprosił albo czy ktoś ci coś skomentował ... PARANOJA albo wrzucać jakaś najnowsza fotkę bo trzeba się pochwalić ...
|
|
~~Nemezis | |
|
|
Banda pajacow którzy oszukuja sami siebie dajac te cudowne fotki jak to sie im dobrze żyje ...
|
|
|
~~aaaa | |
|
|
dopóki było to polskie, mozna było sie nieco pobawić, ale w rekach litewskich zydów???????????????juz nie!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~???? | |
|
|
http://naszaklasa.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?1
raczej nasza głupota |
|
|
~~arek | |
|
|
he he he dobre to
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
a co tam, jedna z form komunikacji. Choć czasem żałość bierze na niektóre prezentacje samochodów i dzieci, ale cóż, znak czasów. Ludziki się lansują.
Konto tam miałem, ale usunałęm jak zobaczyłem opis "a to co mój misio lubi najbardziej" i ktoś kierował Passatem. Makabra... |
|
|
|
|
|
Ja osobicie nie posiadam konta i nie bede posiadal bo nie lubie takich portali jak np nasza klasa fbl fotka itp
ale z drugiej strony dobry portal do nawiazania kontaktow z dawnymi znajomymi P |
|
~~KTOS | |
|
|
CYTAT ja miałem 2 razy zakładane konto (usunołem obydwa) i do szlem do wniosku ze to nie ma sensu. włazisz i czaisz czy cie ktoś zaprosił albo czy ktoś ci coś skomentował ... PARANOJA albo wrzucać jakaś najnowsza fotkę bo trzeba się pochwalić ... hehe...czyli wlaziles i czailes czy cie ktos zaprosil albo cos skomentowal???? Dla mnie NK sluzy jaka mozliwosc odnalezienia znajomych. nie mam tam fotek i nie mam tam zamieszczonych informacji o mnie. po co komu wiedziec co mam a czego nie mam. jak sie uzywa portalu z glowa to jest OK! |
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT jak sie uzywa portalu z glowa to jest OK! O to to to... To jak z wódą |
|
|
|
|
|
CYTAT O to to to... To jak z wódą :co?: |
|
~~uuuuu | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Call, jak się wódy używa bez głowy to sobie można życie spierdo**ć. To samo z n-k - jak ktoś nie ma rozumu to sobie i swojej rodzinie może popier***ić życie.
|
|
~~fdf | |
|
|
Sam pomysł powstania tego serwisu nie był zły. Niestety komercha weszła i tam. Wujek, ciotka, kumpel z woja, dziołcha z festynu zprZed 3 lat....Jaka to nasza klasa? Jakieś kluby wzajemnej adoracji, Fani Pietruszki, Ania - najładniejsze imię...Co to ma k... być??!! Małolaty startują w konkursie o najgłupszą fotkę oraz największą liczbę znajomych. A juz totalnym przegięciem są zdjęcia swoich pupilków i dzieci...
|
|
|
|
|
|
CYTAT Call, jak się wódy używa bez głowy to sobie można życie spierdo**ć. To samo z n-k - jak ktoś nie ma rozumu to sobie i swojej rodzinie może popier***ić życie. Ze wszystkim chyba tak jest. Do wszystkiego trzeba podchodzić z umiarem Wszystko jest dobre do momentu - potem zaczyna się pierdo**ć, taka prawdą. ps: porównywanie wódki do portalu internetowego? |
|
|
|
|
CYTAT ps: porównywanie wódki do portalu internetowego? czasem jedno wywołuje drugie, czasem te dwie rzeczy idą w parze, Call... ;) |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Call, jak się wódy używa bez głowy to sobie można życie spierdo**ć. To samo z n-k - jak ktoś nie ma rozumu to sobie i swojej rodzinie może popier***ić życie. Ciekawe jak na taki sposób lansowania się zareagowali rodzice tych lolitek |
|