|
|
|
zaginął pers egzotyczny szylkręt czarny z rudym w stalowej woli w okolicy 1 sierpnia dla znalazcy nagroda w wys 1000zł tel 694638908
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mieszkam niedaleko ul. 1-go sierpnia, więc jak zobaczę tego kotka,to oddam Ci go za darmo Trzymam kciuki za szybkie odnalezienie
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Nagroda niezła.. chyba wyruszę na poszukiwania.
Życzę powodzenia. fajnie jakby było zdjęcie. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
Dołączył: 27 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a może być ratlerek ???
//moderowano i co ten post wnosi dla autora ?! i-x killer |
|
|
|
|
Ja dam Husky na 1000zł
//moderowano i co ten post wnosi dla autora ?! i-x :) |
|
|
|
|
Kiedy zginął?
Jak wygląda? Najlepiej wklej foto. Pies czy suczka? Jak się wabi? Pytam, bo do mnie się jakiś przybłąkał i czeka na właściciela. Jak już wstawiasz taki post, to wypadałoby więcej danych podać. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja bym tam powiedziała ,że jeśli chodzi o persa to byłby to kot lub kotka .......no ale mogę się mylić i ten właśnie pers okaże się suczką lub psem
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT ja bym tam powiedziała ,że jeśli chodzi o persa to byłby to kot lub kotka .......no ale mogę się mylić i ten właśnie pers okaże się suczką lub psem I co ten post wnosi dla autora?????????????????? |
|
|
|
|
CYTAT I co ten post wnosi dla autora?????????????????? Poczekaj aż wypowie się w tym temacie misia2009... jedyna chyba znawczyni zachowań kocich. |
|
|
|
|
ogloszenie ze zdjeciem kota jest przyklejone do drzewa na ul. Popieluszki kolo przystanku autobusowego, przy KUL-u .
radze postarac sie o zdjecie lepszej jakosci bo to aktualne jest bardzo niewyrazne |
|
|
|
|
Kot musi wziąć rutinoscorbin
:) |
|
|
|
|
jak myślicie? ile jest w Stalowej bezdomnych kotów perskich błąkających się po mieście? Na prawdę potrzebne Wam strasznie wyraźne zdjęcie?
|
|
|
|
|
kotka już jest w domu dzięki pani z ul 1 sierpnia
|
|
|
|
|
CYTAT kotka już jest w domu dzięki pani z ul 1 sierpnia gratulacje ^^ z ciekawosci pani zgarnela flote czy zrobila to bezinteresownie ? :] |
|