~~inna | |
|
|
skoro jest temat o najgorszej obsludze to moze wypowiedzcie sie gdzie jest ta lepsza,chociaz w tych najgorszych punktach ktore wymieniliscie nie pracuje tylko jedna osoba i nie sadze zeby na kazdej zmianie bylo nieprzyjemnie ale.......teraz temat zostawiam wam , pora poklikac o czyms przyjemniejszym wiec...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxx | |
|
|
jak chcesz możesz mnie obsłużyć a ja Ci powiem czy jesteś najlepsza...
|
|
|
~~mieszkanka | |
|
|
No właśnie. Do takich odpowiedzi jesteśmy przyzwyczajeni. Już chyba szkoda tu zaglądać. Czy naprawdę nie może powstać stronka dla ludzi ze Stalowej Woli? Którzy chcieliby pogadać i zasięgnąć opinii innych? Czy administratorzy nie potrafią poradzić sobie z tego typu procederem? Czy zależy im tylko na kolejnym otwarciu strony?
|
|
|
~~czytelnik | |
|
|
no ja już przestałem tu zaglądać
|
|
|
~~aaz | |
|
|
ja też
|
|
|
~~www | |
|
|
i ja
|
|
|
~~misieq | |
|
|
Wiec jak przestajecie zaglądać to po co jeszcze piszecie i wchodzicie?
|
|
|
|
|
|
jakie pytanie taka odpowiedz ;] na konkretne pytnia masz konkretne odpowiedzi pediatra notariusz etc...
zaczynam wierzyc w teorie spiskowe o konkurencji :} 3 osoby ktore nie zagladaja juz na stalowe miasto napisaly w ciagu minuty :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Najlepsza obsługa - Bajer Bar no i chyba tyle na dzisiaj
|
|
|
|
|
Wiklina na centrum4
|
|
~~Bywalec | |
|
|
Restauracja "MAX"
|
|
|
~~rychu | |
|
|
CYTAT Restauracja \"MAX\" bo ci na krechę wódę dają co? |
|
|
~~ojojoj | |
|
|
CYTAT Najlepsza obsługa - Bajer Bar no i chyba tyle na dzisiaj Chyba coś Ci sie pomyliło totalne chamstwo mam złe doświadzczenie z tego lokalu :wśceikły:
|
|
|
|
|
|
Ale zmienili obsługę jakiś czas temu i jest lepiej.
|
|
|
|
|
Chamstwo? Heh, nie wiem z czyjej strony. Może mówisz o 'dole' czyli gastronomii bo tam tak jest ze strony jednej dziewczyny. W pub-ie obsługa jest w porządku, może z wyjątkiem jednego chłopaka który zdarza się że czasami jest nie miły ale to rzadkość a obsługa wciąż ta sama ... tzn jeden chłopak pracuje tam ciągle a na weekendy przychodzi stary pracownik, w pełni miły i sympatyczny w sumie może moja opinia nie jest w pełni obiektywna bo często tam przesiaduje ale nie spotkałem się jeszcze w chamskim zachowaniem od strony barmanów
|
|
~~ewa | |
|
|
Super obsługa De Gusto.
Tak powinno być wszędzie. |
|
|
~~piotr | |
|
|
Byłem ostatnio w Biurze Plus. Panie bardzo się starają, są miłe.Potrafią doradzić.
|
|
|
|
|
|
A co powiecie o obsłudze w restauracji"słoneczna"???
|
|
|
|
|
CYTAT A co powiecie o obsłudze w restauracji\"słoneczna\"??? Restauracji? ok niech bedzie że restauracja... kicha kicha kicha... Pani nawet dobrego drinka zrobić nie umie... nie mówiąc już o szacunku do klienta... Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Jeśli chodzi o restauracje to Sezam. Nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio na stacjach paliw są dość mili sprzedawcy - proponują różnego rodzaje promocje produktów, którym notabene upływa termin ważności. Fakt, zarządzenie odgórne, ale miło jak od czasu do czasu Pani się uśmiechnie i zaproponuje "coś", argumentując to słowem "taniej"
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...to nie tylko termin ważności się kończy....kryzys..... Pracownicy starają się dbać o klientów zadowoleniy klient większy zysk zadowolony przełożony pewniejsze jutro..... od zawsze tak było tylko teraz jakbyśmy się bardziej przykładali do obowiązków i szanowania miejsca pracy , bo dziś znaleźć posadkę łatwo nie jest
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT ...to nie tylko termin ważności się kończy....kryzys..... Pracownicy starają się dbać o klientów zadowoleniy klient większy zysk zadowolony przełożony pewniejsze jutro..... od zawsze tak było tylko teraz jakbyśmy się bardziej przykładali do obowiązków i szanowania miejsca pracy , bo dziś znaleźć posadkę łatwo nie jest Kryzys kryzysem, ale rozumując Twoim, de facto poprawnym, tokiem myślenia taka sytuacja jest korzystna dla nas konsumentów, ponieważ... mamy miłą obsługę |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Czyli reasumując wypowiedzi powyzej Wilk syty i owca cala
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|