~~Mirek | |
|
|
To w końcu jest dobry mechanik do samochodów w Stalowej, czy nie??
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Proszę nie używać w stosunku do innych użytkowników obraźliwych i wulgarnych słow. Forum jest od wyrażania opinii a nie wyzywania się nawzajem. Co byś powiedział gdyby twoje dziecko to przeczytało ?? Zastanówcie się nad tym. Tymczasem usunalem badz wygwiazdkowałem niemiłe słowa.
Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~denso | |
|
|
Polecam toyotę, ale nie serwis tylko markę, tylko tą z przed mezaliansu z boschem (odpada nowa corolla i auris-niestety), o boschu to w ogóle zapomnijcie, ta marka powinna kojarzyć się z wiertareczką na baterię w hipermarku i tyle, kupa, dno i kaszana na maksa i jego serwisy też!!! Przy tak beznadziejnym poziomie coraz to nowych samochodów, zaufany mechanior to skarb, a będą oni coraz bardziej potrzebni, nawet do toyoty. To wina globalizacji, w której księgowi wyszukują jak tu (nie porządnie) tylko jak NAJTANIEJ samochód wyprodukować. ZASTANÓW SIĘ 30 RAZY ZANIM KUPISZ NOWY SAMOCHÓD!!!
|
|
|
|
|
|
CYTAT Co byś powiedział gdyby twoje dziecko to przeczytało ?? Pamiętaj, że nie wszyscy mają tu dzieci więc nie wszystkich to obchodzi, więc jakaś tam część ma to w pupie :co?: Ludzie - szanujmy się a wtedy nas będą szanować (przesłanie ) |
|
~~Waldek | |
|
|
Potrzebuję dobrego mechanika do Skody Octavii z 2005r. Przegląd, wymiana filtrów i ogólne sprawdzenie. Macie kogoś??
|
|
|
|
|
|
A ja chcialem zapytac w jakim warsztacie moge wymienić olej w silniku od ręki bez czekania i w miare tanio Dodam ze olej i filtry mam ... sama robocizna zostaje ;)
(Zrobilbym sam ale się nie lubie babrać w tych rzeczach, a u mechanika mysle ze w granicach 20 zl zaplace) Dzieki za inf z gory |
|
|
|
|
CYTAT A ja chcialem zapytac w jakim warsztacie moge wymienić olej w silniku od ręki bez czekania i w miare tanio Dodam ze olej i filtry mam ... sama robocizna zostaje ;) (Zrobilbym sam ale się nie lubie babrać w tych rzeczach, a u mechanika mysle ze w granicach 20 zl zaplace) Dzieki za inf z gory zrób to sam jak Ci korek dokręci bez dynamometru to w najlepszym przypadku będiesz go odkręcać na dźwigni 1m |
|