~~Ania | |
|
|
Jak wiecie większe bezrobocie jest wśród kobiet- wiele z nich napewno chciałoby pracować w spółkach huty i przyległych jej zakładach. Piszcie tu gdzie można składać cv.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~bejtyzjerzowygo | |
|
|
do garuw
|
|
|
~~hela | |
|
|
CYTAT do garuw Prostak,burak,oszołom a na dodatek analfabeta!!! |
|
|
~~*** | |
|
|
Aniu "na pewno" należy pisac osobno.
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT CYTAT do garuw Prostak,burak,oszołom a na dodatek analfabeta!!! |
|
|
~~sad | |
|
|
skladac mozesz wszedzie, i tak nigdzie cie nie zatrudnią
|
|
|
~~motorniczy | |
|
|
Swoją aplikacje możesz Aniu składać praktycznie wszędzie. Firm na terenie HSW jest wiele.
Bardzo dużo zależy od kwalifikacji i umiejętności nawet wykształcenie niczego nie gwarantuje... Wiem z pewnego źródła ze bedą przyjęcia kobiet do BagPak. W tym roku bedzie prowadził nabór również Eurometal, ale o tym sa informacje w innym poscie. Kobiety przyjmował również ATS oraz dawny Rial... o pracy w tych firmach duzo tu napisano i wystarczy... ;) Mam tylko jeszcze jedna rade, nie zawsze jest to możliwe ale swoje CV lepiej dostarczać osobiście. Mozna wówczas uzyskać pewne informacje od osób pracujących w kadrach. Mozna również porozmawiać z kimś z kierownica a często jest to naprawdę bezcenne... Wiem to z własnego doświadczenia... Pisz, wysyłaj i odzwaniaj... ...nie słuchaj tych cynicznych zgorzknialców! Powodzenie |
|
|
~~stalowy | |
|
|
Restauracja "Wiena" w Rudniku poszukuje miłych Pań do pracy.
|
|
|
|
|
|
a gdzie znajduje sie bagpak?
|
|
~~Ania | |
|
|
Dzięki ,,motorniczy".
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Viena już przecież nie istnieje.............!!!!
|
|
|
~~kkkkk | |
|
|
CYTAT Jak wiecie większe bezrobocie jest wśród kobiet- wiele z nich napewno chciałoby pracować w spółkach huty i przyległych jej zakładach. Piszcie tu gdzie można składać cv. miejski zakład oczyszczania miasta potrzebuje do grabienia liści w /za darmo/bo liście ciągle lecą a oni nie dają rady już grabić |
|
|
~~Zenek | |
|
|
KKKKKK !!!! W domu to wszyscy zdrowi ? Czy tylko Tobie coś w głowę się stało?!
|
|
|
~~jannnnnnnnn | |
|
|
CYTAT a gdzie znajduje sie bagpak? poczytaj sobie na forum jest tam o tej firmie.Ale tam ilość miejsc dla kobiet ma być niestety niewielka.
|
|
|
~~jojo | |
|
|
Do XXX Viena w rudniku istnieje jest to hotel
|
|
|
~~dorotagoska | |
|
|
CYTAT Do XXX Viena w rudniku istnieje jest to hotel Cześć ja jestem kobietą która pracuje w Stalschmicie i wcale tego nie żałuje że sie tam zatrudniłam bo uważam że każda praca jest dobra a jeżeli chodzi o zarobki to teraz są bardzo dobre.Chociaż praca jest 3 zmianowa. |
|
|
~~henry | |
|
|
a co moze robic kobieta tam? co robisz dorotagoska?
|
|
|
~~dorotagoska | |
|
|
CYTAT a co moze robic kobieta tam? co robisz dorotagoska? Pracuje na lakierni |
|
|
~~ala | |
|
|
sam do gar
|
|
|
~~XXX | |
|
|
CYTAT sam do gar Popieram do garów |
|
|
~~henry | |
|
|
dorotagoska: chcesz, czy musisz? lakiernia nie kojarzy mi sie z ciekawym miejscem pracy... jestes mloda osoba? nie obawiasz sie negatywnych skutkow tej pracy?
|
|
|
~~jaska | |
|
|
z praca ciezko, pamietaj ze zdrowie wazniejsze niz kasa ( jesli chodzi o lakiernika- popytaj czy to zdrowe) a tego co goni do garow - cekawe czy swoja tak bedziesz gonic a sam bedziesz zarabial na rodzine. dorosnij.wyksztalcenie niby niema teraz znaczenia tylko znajomosc, czesto tez staz pracy tylko skad mamy go wziasc skoro nikt niechce byc tym 1.
|
|
|