NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
« 1 2
Praca na PKP,
ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:05  
CYTAT
Lepiej robić błedy i sie na czymś znać niż tak jak ty udawać kim to sie nie jest, szczycić sie studiami a nie mieć zielonego pojecia o niczym. Ty to chyba studia skonczyles ale na kulu w stw hehe. Studiami sie mogłes chwalic kiedyś a nie teraz kiedy prawie kazdy czlowiek studiuje. zalosny jestes

Człowieku, na czym się znasz? Na prowadzeniu pociągu? Ja się tego w ciągu miesiąca nauczę, jeśli będzie taka potrzeba, a nie przez 5 lat. To tak samo, jakbyś chwalił się, że umiesz dobre ciasta wypiekać a przy tym jesteś mgr inż. Do tego wszystkiego od samego początku te posty się sprowadzają. Próbujesz udowodnić, że praca maszynisty jest jakąś niezwykłą umiejętnością dla wybranych. A ja mówię, że tak nie jest.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:05  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:07  
CYTAT
Dobra koleś, z toba sie nie da gadać bo ty jestes nawet mądrzejsy od rozkładu jazdy ktory jest podany na oficjalnej stronie PKS STW i z ktorego wynika wyrażnie ze autobus z STW do WAWY jedzie 4.5 godziny. A ja sie nie dziwie ze w polskich firmac i urzędach panuje taki balagan skoro tam pracuja tacy "wszystko wiedzący" ludzie po studiach ktorzy naprawde nie wiedza nic, no może poza tym co sie nauczyli na pamieć z ksiązek na studiach

No i co z tego wynika, że jedzie 4,5 godziny? Jaki ma związek z nieudolnością PKP?

Prywatna wiadomość 

~~---
ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:12  
CYTAT
CYTAT
Dobra koleś, z toba sie nie da gadać bo ty jestes nawet mądrzejsy od rozkładu jazdy ktory jest podany na oficjalnej stronie PKS STW i z ktorego wynika wyrażnie ze autobus z STW do WAWY jedzie 4.5 godziny. A ja sie nie dziwie ze w polskich firmac i urzędach panuje taki balagan skoro tam pracuja tacy \"wszystko wiedzący\" ludzie po studiach ktorzy naprawde nie wiedza nic, no może poza tym co sie nauczyli na pamieć z ksiązek na studiach

No i co z tego wynika, że jedzie 4,5 godziny?

To wynika ze nie masz pojecia o tym bo jak napisalem ze tyle jedzie do WAWY to ty mi wyskoczyleś z tekstem ze tyle jedzie do Krakowa. Poczytaj, poobserwuj, przejedz sie gdzie autobusem a pozniej dyskutuj bo na te tematy nie da sie nauczyc na pamieć z jakieś ksiązki jak to ciebie uczyli na studiach

ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:16  
CYTAT
To wynika ze nie masz pojecia o tym bo jak napisalem ze tyle jedzie do WAWY to ty mi wyskoczyleś z tekstem ze tyle jedzie do Krakowa. Poczytaj, poobserwuj, przejedz sie gdzie autobusem a pozniej dyskutuj bo na te tematy nie da sie nauczyc na pamieć z jakieś ksiązki jak to ciebie uczyli na studiach

Katarynko bezmyślna, napisałem, że pisząc o 4 i 5 godzinach miałem na myśli połączenie z Krakowem a nie Warszawą. Co mi próbujesz udowodnić? Że do Warszawy też jedzie 4,5 godziny? No i co z tego wynika? Wróć do szkoły podstawowej, tam pani uczy czytać ze zrozumieniem oraz wyrażać swoje myśli logicznie i także ze zrozumieniem dla czytelnika.

Prywatna wiadomość 

~~---
ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:21  
CYTAT
CYTAT

Katarynko bezmyślna, napisałem, że pisząc o 4 i 5 godzinach miałem na myśli połączenie z Krakowem a nie Warszawą. Co mi próbujesz udowodnić? Że do Warszawy też jedzie 4,5 godziny? No i co z tego wynika? Wróć do szkoły podstawowej, tam pani uczy czytać ze zrozumieniem oraz wyrażać swoje myśli logicznie i także ze zrozumieniem dla czytelnika.

Szkoda koles czasu na dyskusje z tobą, wole śie isc wyspac, w nocy bede prowadzil pociag realcji Rzeszów- Warszawa Zachodnia na odcinku Stalowa wola Rozwadó- Lublin, z rozwadowa wyjade o 1.38 a do Lublina dojade o 3.36, ty to zapewne bedziesz juz spał wtedy jak dzieko w łozeczku. A tak apropo do do Krakowa jedzie autobus 4,5 godziny ale przez Mielec bo przez Połaniec jedzie 3 h55 min lub 4h11min, zależy od kursu

ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:25  
CYTAT
Szkoda koles czasu na dyskusje z tobą, wole śie isc wyspac, w nocy bede prowadzil pociag realcji Rzeszów- Warszawa Zachodnia na odcinku Stalowa wola Rozwadó- Lublin, z rozwadowa wyjade o 1.38 a do Lublina dojade o 3.36, ty to zapewne bedziesz juz spał wtedy jak dzieko w łozeczku. A tak apropo do do Krakowa jedzie autobus 4,5 godziny ale przez Mielec bo przez Połaniec jedzie 3 h55 min lub 4h11min, zależy od kursu

No i co próbujesz udowodnić? PKS jedzie szybciej - to napisałem i cały czas to potwierdzasz. A może chcesz pochwalić się, jak dziecko, że będziesz jechał lokomotywą? W tym czasie będą także jechały PKSy, ale nie widzę, aby ktoś z tego robił sensację i na forum pisał.

Prywatna wiadomość 

~~---
ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:28  
CYTAT
CYTAT

No i co próbujesz udowodnić? PKS jedzie szybciej - to napisałem i cały czas to potwierdzasz. A może chcesz pochwalić się, jak dziecko, że będziesz jechał lokomotywą? W tym czasie będą także jechały PKSy, ale nie widzę, aby ktoś z tego robił sensację i na forum pisał.

Pks w nocy jedzie bardzo mały a na PKP ruch pociagów pospiesznych głownnie odbywa sie w nocy, ale co ty mozesz wiedziec.

ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 17:31  
CYTAT
Pks w nocy jedzie bardzo mały a na PKP ruch pociagów pospiesznych głownnie odbywa sie w nocy, ale co ty mozesz wiedziec.

Nadal nie wiem, co chcesz udowodnić.

PKSy też jeżdżą w dzień.

Prywatna wiadomość 

~~Nowy post
ff
Wysłany: 18 Paź 2008r. 18:26  
CYTAT
CYTAT
słuchaj a gdzie się trzeba i do kogo zgłosić w takiej sprawie?

Musisz mieć zrobiony najpierw kurrś na pomocnika maszynisty, pozniej na stanowisku pomocnika maszynisty musisz wyjeżdzić ileś tam kilometrów nie wiem ile, a dopiero pżniej możesz robić kurs na maszyniste trakcji elektrycznej bądz spalinowej który jest ciężko zdać. A wogóle zeby zostać skierowanym na ten kurs pomocnika maszynisty musisz pracować określony czas np w lokomotywowni

yhym no to kicha że tak powiem. A praca jako konduktor orientujesz się coś w tym?

Panowie i panie przestać mi się tu kłócić bo nie po to założyłem ten temat żebyście prowadzili jakieś głupie pogaduch w moim temacie!

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »