~~pkosa | |
|
|
UWAGA !!!! Dzisiaj koło kościołą (tego dużego) znaleziono 100 zł. Czy komuś przypadkiem nie wypadło ? Jeżeli tak to prosze pisac ;) Chętnie oddam ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Ale stare 100 zł czy nowe?
|
|
|
~~Rull | |
|
|
niezły wkręt i co ma ta osoba podać, która się zgłosi, nr seryjny ??
a dlaczego twój nick nazywa się pko ?? czyżby to jakaś reklama ? |
|
|
~~rowerzista | |
|
|
a ja wczoraj zgubiłem kłódkę do rowerika z pętelką. znak charakterystyczny: pętelka koloru zielonego. nie znalazł kto ? :-:
|
|
|
~~DzisiejszyDzien | |
|
|
a ja szukam wczorajszego dnia bo zgubilem :/ prosze rowniez o pomoc
|
|
|
~~hehehe | |
|
|
To pewnie jakaś moherowa baba niosła do kościoła na msze tej sekcie oszustów przebranych w habit aby nie płacić za nic z zarobionych pieniędzy bo wierni przecież przyniosą
Lepiej schowaj tą kasę albo przepij niż by do kościoła trafiła.Aha ateistą nie jestem w Boga staram się wierzyć na swój sposób ale kler mi nie pasuje bo nie jest świecki tylko OBRACAŁBY GRUBĄ KASĄ być kśiędzem w parafii to lepiej niż kierownikiem moim zdanie bo odpowiedzialność mniejsza a kasa taka sama lub nawet lepsza |
|
|
~~hehehe | |
|
|
To pewnie jakaś moherowa baba niosła do kościoła na msze tej sekcie oszustów przebranych w habit aby nie płacić za nic z zarobionych pieniędzy bo wierni przecież przyniosą
Lepiej schowaj tą kasę albo przepij niż by do kościoła trafiła.Aha ateistą nie jestem w Boga staram się wierzyć na swój sposób ale kler mi nie pasuje bo nie jest świecki tylko OBRACAŁBY GRUBĄ KASĄ być kśiędzem w parafii to lepiej niż kierownikiem moim zdanie bo odpowiedzialność mniejsza a kasa taka sama lub nawet lepsza |
|
|
~~hahaha | |
|
|
nie do Kościoła szła, ino do Plebana zakupić zestaw pre-paidowy "W rodzinie"
http://www.telep(...)id=12770 |
|
|
~~100 zl | |
|
|
ja zgubiłem
|
|
|
|
|
|
ja dwa lata temu zgubilem moze to moje
|
|
Dołączył: 22 Lip 2008r. Skąd: Kraków, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeśli ma numer: FF5620934 to mój
Mam kilkanaście z takim numerem CYTAT UWAGA !!!! Dzisiaj koło kościołą (tego dużego) znaleziono 100 zł. Czy komuś przypadkiem nie wypadło ? Jeżeli tak to prosze pisac ;) Chętnie oddam ...
|
|
~~SEBA | |
|
|
jak znalazles kolo kosciola to zanies i wrzuc w kosciele do skrzynki ty cymbale jeden a nie znowu wypisujesz jakies glupoty ten sam temat widzialam 2miesiace temu
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Seba jak bys raczyl zauwazyc to nadal jest ten sam temat
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Jeśli na banknocie jest wizerunek Jagiełły to jest to moja stówa, właśnie taką miałem
|
|
~~ksiądz | |
|
|
CYTAT UWAGA !!!! Dzisiaj koło kościołą (tego dużego) znaleziono 100 zł. Czy komuś przypadkiem nie wypadło ? Jeżeli tak to prosze pisac ;) Chętnie oddam ... weź 10% resztę na tacę |
|
|
|
|
|
Nie odkopujcie starych tematów.
|
|
~~Ela | |
|
|
Pkosa!Jeżeli nie masz co robić to wyłącz kompa i idź na spacer!Temat debilny.
|
|
|