|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Echelon szaleje z konkursem na najgłupszy pomysł spotkania forumowiczów on live Hehe..
|
|
|
~~kasia | |
|
|
Ja myślę, żeby kolega sie umówił na partyjkę bilarda i na podstawie gry dobrał sobie towarzystwo na sylwestrową zabawę będzie wiedział z kim może przyszaleć a z kim nie kto nadaje sie na kompana do kieliszka :haha:
|
|
|
|
|
|
~kasiu do mnie pijesz?
|
|
~~Edzio | |
|
|
Wszystkie Kasie to fajne chłopaki..
|
|
|
~~kasia | |
|
|
CYTAT Wszystkie Kasie to fajne chłopaki.. Ej no nie obrażaj Mnie chłopakiem nie jestem |
|
|
~~Szowinista | |
|
|
CYTAT CYTAT Wszystkie Kasie to fajne chłopaki.. Ej no nie obrażaj Mnie chłopakiem nie jestem Obraża Cie ??? Powinnas sie cieszyc ze ktos Cie nazwał chłopakiem ( czyt. Lepszą nacją od kobiet ) a Ty czujesz sie obrazona ... |
|
|
|
|
|
CYTAT Obraża Cie ??? Powinnas sie cieszyc ze ktos Cie nazwał chłopakiem ( czyt. Lepszą nacją od kobiet ) a Ty czujesz sie obrazona ... Ty świnio! |
|
~~nana | |
|
|
słuchajcie dyskusja zmienia wątek przypominam temat wspólny sylwester forumowiczów.
|
|
|
|
|
|
jak dla mnie na dana chwile to strasznie lichy pomysl :] przeciez tu sie nikt nie zna, malo tego niewiele osob sie rejestruje :]nawet zalozyciel tematu :p czesc jestem ifeelgood z forum :] czesc ja pisalem/am czasami z ahh pozniej z ehh albo fdsa bo nigdy nie chcialo mi sie zarejestrowac, no to szczesliwego nowego roku, wszystko wiem :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~kasia | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wszystkie Kasie to fajne chłopaki.. Ej no nie obrażaj Mnie chłopakiem nie jestem Obraża Cie ??? Powinnas sie cieszyc ze ktos Cie nazwał chłopakiem ( czyt. Lepszą nacją od kobiet ) a Ty czujesz sie obrazona ... Zostawie to bez komentarza ...... |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Może urządzimy sobie wspólnego sylwka forumowiczów? hehe dobry pomysł i tournee z kolędami po naszym mieście a tak na serio fajnie by było się z wami napić, może admin udostępni nam czata na sylwka by móc pogadać przy kielichu live Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT Wystawmy jasełka na święta kurcze wczesniej zle zacytowałem
Errare humanum est. |
|
~~kasia | |
|
|
Ja mogę być Maryją.....ale czy sylwester jest odpowiedni na jasełka?
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ja mogę być Maryją.....ale czy sylwester jest odpowiedni na jasełka? bezdotykowo to tylko na myjni... albo w erze ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~~kasia~ | |
|
|
CYTAT CYTAT Ja mogę być Maryją.....ale czy sylwester jest odpowiedni na jasełka? bezdotykowo to tylko na myjni... albo w erze ;] yyyyy..... |
|
|
|
|
|
hehe byle nie tą z radyja
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT hehe byle nie tą z radyja Nie no taka fajna to nie jestem |
|
|
|
|
o kasia witaj wśród zarejestrowanych
z okazji Twojego pierwszego posta życzę Ci wszystkiego naj.. naj... Errare humanum est. |
|
|
|
|
tak na marginesie....zarejestrowałam się w końcu mój dotychczasowy nick to kasia ale hmm czemu nie mogę napisać np: prywatnej wiadomości do kogoś z forum? Może mi któryś dżeltelmen odpowiedzieć na to pytanie?
|
|
|
|
|
CYTAT o kasia witaj wśród zarejestrowanych z okazji Twojego pierwszego posta życzę Ci wszystkiego naj.. naj... Dziękuję dziękuję mam nadzieje że nie będę zdegradowana przez płeć przeciwną jak np: szowiniste |
|
|
|
|
nigdy !! kobieta w ramach uprawnienia moze robic wszystko co zapragnie byleby smakowalo :]
edit: a z wiadomoscia to wina admina :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT nigdy !! kobieta w ramach uprawnienia moze robic wszystko co zapragnie byleby smakowalo :] w pełni się z kolegą zgadzam Errare humanum est. |
|
|
|
|
Wpadłam sprawdzić jak działa "czat" ale hmm chyba jest jeszcze nie dopracowane..
Dziękuję Panowie Miło z Waszej strony |
|
|
|
|
kasia nas lubi :] z tego co admin na czacie pisal jutro ma byc lepiej :p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|