|
|
|
w okresie niecałego tygodnia żałoby narodowej, przy głównej ulicy miasta-Staszica,z jednego bloku ukradziono-zbeszczeszczono 4 flagi. Może monitoring pomógłby złapać, ukarać zwyrodnialców !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To co proponujesz, kamera na każdym balkonie???
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT w okresie niecałego tygodnia żałoby narodowej, przy głównej ulicy miasta-Staszica,z jednego bloku ukradziono-zbeszczeszczono 4 flagi. Może monitoring pomógłby złapać, ukarać zwyrodnialców !!! Byles swiadkiem, ze zbeszczeszczono ? Jezeli zostaly skradzione to nic nadzywczajnego... w dniach 1-3 maja znikaja flagi i nikt nie robi halasu. Watpie aby ktos kradl flage Polski aby ja zbeszczescic. A co monitoringu... chcesz zrobic ze Stalowej miasto policyjne ? Komuno wróc ! Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Dla mnie zerwanie flagi w dniu załoby narodowej czy święta państwowego równa się jej zbeszczeszczeniu.Jak się boisz monitoringu to masz problem i nie ma to nic do państwa policyjnego, a raczej praworządnego.Sam na własne uszy słyszałem od lekarza pogotowia o "bandyckim mieście" jakim jest Stalowa !!!
|
|
|
|
|
Nie chodzi tu tylko o flagi.... duże miasta maja monitoring i podpisuję sie pod tym wszystkimi rękami!!! Co komu przeszkadzaja kamery skoro wszyscy są prawi i sprawiedliwi???
Przeszkadzały by tylko tym którzy maja cos do ukrycia. Czas na monitoring w mieście!!!!!! POPIERAM !!! |
|
|
|
|
Dobre, jak nie chcesz być podglądanym to znaczy że masz coś na sumieniu. Paranoja totalna.
Nie mam nic na sumieniu i nie jestem zwolennikiem kamery na każdym rogu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
masz coś do ukrycia???? niech Cię wali czy są kamery... wyluzuj... niech sobie będą. Pewnie i tak łazisz w kapturze
|
|