~~dorotagoska | |
|
|
Cześć
Czy ktoś może wie czy w Bagpaku przyjmują kobiety i jakie są zarobki bo moja koleżanka chciała się tam przyjąć. I gdzie trzeba składać CV. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Prezes BagPak | |
|
|
CYTAT Cześć Czy ktoś może wie czy w Bagpaku przyjmują kobiety i jakie są zarobki bo moja koleżanka chciała się tam przyjąć. I gdzie trzeba składać CV. oczywiście przyjmujemy kobiety, CV koniecznie ze zdjęciem proszę przesłać mailowo na adres Fabryki, casting przeprowadzamy w każdą środę. co do zarobków to płacimy dobrze, na początek ~600 zł netto /miesiąc, oczywiście przy pracy na 3 zmiany. Premii dodatkowych nie przewidujemy, natomiast odejmujemy za spóźnienia do pracy ( 50 zł/jedno spóźnienie oraz za palenie w pracy (150 zł za złapanie na paleniu) Dziękuję za uwagie. |
|
|
~~ten | |
|
|
a nie pitol, nie mozna dac na umowe o prace na pelny etat 600 netto. najnizzsza na reke to jest teraz okolo 850 zl
|
|
|
~~bufetowa | |
|
|
mozna tam tez pracuja goscie co maja wprawe (praktyki w ATS np.byly kierowni obrobki wykonczeniowej) i wieedza jak placic.........
|
|
|
~~dorotagoska | |
|
|
CYTAT mozna tam tez pracuja goscie co maja wprawe (praktyki w ATS np.byly kierowni obrobki wykonczeniowej) i wieedza jak placic......... To w końcu jakie zarobki 600 czy 850 zł. |
|
|
~~ana | |
|
|
srutututu na 100% Prezes BagPak- delikatnie powiedziawszy obudziłeś się i było rano powinieneś zostać Prezesem roku 2008 )) ha ha ha
|
|
|
~~Prezes BagPak | |
|
|
CYTAT CYTAT mozna tam tez pracuja goscie co maja wprawe (praktyki w ATS np.byly kierowni obrobki wykonczeniowej) i wieedza jak placic......... To w końcu jakie zarobki 600 czy 850 zł. no oczywiście że 600 zł, bufetowa już ci powyżej wyjaśniła że zatrudniam kompetentnych specjalistów w kadrach więc wiem ile płacę |
|
|
|
|
|
a moze ktos napisac adres mailowy do tego bagpak
|
|
~~Prezes BagPak | |
|
|
|
|
|
~~polikot | |
|
|
...jeśli chcecie pracować w BakPak i nie potraficie zdobyć adresu mail-owego to pomyślcie czy aby napewno nadajecie sie do pracy w tej firmie? To nie przedszkole gdzie mamusia zaprowadzi za rączkę... i pokaże gdzie masz usiąść...
Dodam ze przy odrobinie wysiłku można zdobyć nie tylko adres mail ale również pocztowy bo takowy firma posiada. (podania można bylo wysyłać na adres skrzynki pocztowej w Nisku) Firma PakPak prowadzi politykę przeciwdziałania konkurencyjności, dlatego tak trudno znaleźć jakiekolwiek informacje na temat jej działalności. Polski odział firmy niema nawet swojej strony internetowej. Ale... co tydzień w „Sztafecie”, firma informowała o prowadzonych naborach. Byla nawet informacja w jakich zawodach sa potrzebni pracownicy... Ogłoszenie zawierało adres mail oraz pocztowy. Szukajcie i wysyłajcie, dział HR bedzie wam wdzięczny... |
|
|
~~polikot | |
|
|
…jeszcze jedna informacja: płaca wynosi około : 1350 netto, a nie 600-800 netto…
W Polsce mamy ustawowe wynagrodzenie minimalne w kwocie 1126 brutto… http://pl.wi(...)inimalna |
|
|
~~matchbox | |
|
|
jasne ze podam wam maila do bakpak-u bo sam tam pracuje podania_(at)_plusnet.pl
a i przy okazji niech nikt wam nie wciska kitow ze zarobki szacuje sie w granicach 600-850 zl tylko sporo wyzej |
|
|
|
|
|
~Prezes BagPak podziwiam tych co wierzą w to
|
|
~~Czesio | |
|
|
Panuje jakaś dziwna opinia o tej firmie ze zarabia się w niej jakieś gigantyczne pieniądze. A prawda jest szara jak tandetny papier toaletowy. W tej firmie są umowy z stawką godzinową czyli wszystkie ustawowo wolne dni od pacy nie są płacone (ile godzin się przepracuje razy stawka godzinowa i wychodzi brutto)System pracy czterobrygadowy (obecnie jednomianowy ale już niebawem się to zmieni bo produkcja ruszy pełną parą)Przy produkcji będzie panował wysoki HAŁAS (czyli ciężko będzie zrozumieć osobę która stoi obok i coś do ciebie mówi).Stawka godzinowa na okresie próbnym jakieś 11.50 zł. brutto. po okresie próbnym umowa na dwa lata jakieś 13,50zł. brutto.
Sami sobie przeliczcie czy to takie kokosy tam są. Wiem wiem zaraz podniosą się głosy ze jakiś tam znajomy znajomego pracuje i ma 2000 zł na rękę. Nie zaprzeczam możne i ktoś tam ma taka stawkę ja wyższym stanowisku lub wynegocjowana po szczególnym traktowaniu. ale opisane prze zemnie stawki są realne i takie ma 80 % załogi. |
|
|
~~roswell | |
|
|
moze ktos mi powie co w ogole wtej firmie sie produkuje?to jest ta hala po "nowym stylu"obok m-16?poszukuja tam spawaczy moze?
|
|
|
|
|
|
opakowania aluminiowe :haha: tak słyszałem :zawstydzony:
|
|
~~Czesio | |
|
|
stalowe puszki do pifa Co do spawaczy wątpię aby potrzebowali na etat takowych
|
|
|
~~bratbrata | |
|
|
CYTAT Stawka godzinowa na okresie próbnym jakieś 11.50 zł. brutto. po okresie próbnym umowa na dwa lata jakieś 13,50zł. brutto. i już zmiana bo na okres próbny 10,80 zł brutto |
|
|
~~Jacek | |
|
|
Słyszałem że poszukują ludzi na 2 zmianę prawda?
|
|
|
~~bratbrata | |
|
|
CYTAT Słyszałem że poszukują ludzi na 2 zmianę prawda? Cały czas kogoś przyjmują |
|
|
~~bratbrata | |
|
|
CYTAT Słyszałem że poszukują ludzi na 2 zmianę prawda? Cały czas kogoś przyjmują |
|
|
~~rysiek | |
|
|
chyba nie ma juz przyjec
|
|
|
~~morda... | |
|
|
...byly są inapewno jeszcze bedą... w bieżacym tygodniu na rozmowę w sprawie pracy zaproszono kilkunastu potencjalnych pracowników...
Jesli ktos do tej pory nie dostal odpowiedzi na swoją aplikacje to na pewno za jakis czas bedzie jakis odzew z firmy... chyba ze cisza spowodowana jest niedopasowaniem kwalifiacji do wyspecjalizowanych wymagań firmy... |
|
|
~~``lol`` | |
|
|
tam trzeba miec znajomosci zeby sie dostac bo znam paru gosci i wiem ze bez znajomosci niema nic brygadzisci tam załatwiaja podobno za załtwienie biora łapuwki tak słyszałem wiec do kładnie niewiem brygadzisci dupe liza cały czas szefom i maja układy i układziki a jesli chodzi oprzyjecia kobiet to podobno niema juz miejsca bo znajoma starała sie i juz niema miejsca to po co dawniej pisali ze bedzie potrzeba tak duzo kobiet a teraz pracuje chyba 3 albo 5 :
|
|
|
~~gość`````` | |
|
|
,morda. a kim tam jestes ze tak wszystko wiesz to jak taki jestes madry to napisz wszystko czy sa naprawde przyjecia bo ja byłem tam z jakies 1,5 tygodnia temu i poweidzieli ze niema przyjec wiec tam niema a ty mówisz ze sa to przedstaw sie czy jestes kierownikiem czy brygadzista no kim ??a piszesz ze jesli ktos niedostał odpoweidzi do tej pory to ze bedzie za jakis czas odzew a pózniej piszes z ze cisza spowodowana bedzie niedopasowanym kwalifikacjom wiec prosz eo odp kim tam jestes >??????????????????????
|
|
|