NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
To był zamach terrorystyczny,
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 08:59  
CYTAT
Znowu teorie spiskowe , ręce opadają.Ten wypadek świadczy tylko o braku profesjonaliżmie w polskim rzadzie .Wizyta byla zle przygotowana ,w innym kraju jest to nie do pomyslenia zeby tyle osob z rzadu lecialo jednym samolotem .Tu szukajcie winnych.

Pogrzeb Prezydenta w Krakowie , pokazal jak i kto nas szanuje w europie.

To że tyle osób tak ważnych leciało jednym samolotem odpowiada BBN, którym władał Lech Kaczyński. Ale tak naprawdę BBN zajmował się tylko ankietami i szukaniem haków. Nie zawracali sobie dupy takimi pierdołami jak bezpieczeństwo narodowe.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 08:59  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 09:08  
Zerknijcie tu:
http://www.rian.(...)247.html

Obejrzyjcie również na tej stronie wideo i fotogalerię.
Są tam zdjęcia z miejsca katastrofy. Różnią się znacznie od tego, co oszołomstwo wkleja na forum.

Wystarczy porównać poniższe fotki:

Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 10:07  
Służba Kontrwywiadu Wojskowego (SKW) śledziła parametry lotu Tu-154 do Smoleńska.
Był monitorowany, bo była to maszyna wojskowa. Informacje, które wpływały do SKW, były zbliżone do tych przesyłanych przez zwykłe urządzenia GPS. Były to dane m.in. o położeniu maszyny, jej wysokości i prędkości.

SKW najprawdopodobniej już w momencie katastrofy posiadała też nagrania m.in. rozmów pilotów samolotu z wieżą kontroli lotów. Wojskowe służby mają bowiem tajną stację nasłuchową.
Więcej w Rzeczpospolitej:
http://www.rp.pl(...)154.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 10:28  
No tak. Zgadzam sie z przedmówcami, że ten jest winny i kto odnosi największą korzyść, w tym wypadku JK.
Przyłączając się do ogólnopolskiej histeri pt. zamach i ja pozwole sobie na taką małą spiskową teorie dziejów.
Po kolei.
Inspiratorem zamachu jest JK, który zrealizował przy pomocy \"Filipińczyka\" i \"Perona włoszczowa\" wraz z \"Wanną\". W jaki sposób i dlaczego?
1, W styczniu PG \"Peron Włoszczowa\" został odsuniety od kierowania klubem by zniknąć z mediow i być w cieniu. Najbardziej zaufany człowiek JK. Pełnił on rolę łacznika pomiędzy JK a AK zwanym tez \"Goleniem\" lub inaczej \"Filipińczykiem\". Z racji swojej przeszłości mógł on mieć jakies wtyki u przyjaciół moskali jeszcze z dawnych czasów. Do tego trzeba było zniknąć z mediów.
2. ZW zwany \"wanną\" z racji pełnionej funkcji miał wgląd w różne kwity i mógł odziałowywac na AK grożąc ich ujawnieniem. Dodatkowo podziałała na AK obietnica poparcia na szefa NATO w przyszłej kadencji do której się sposobił.
3. Remont tutka. O obchodach rocznicy w katyniu wiadomo było juz od dawna. Jaki problem było zainfekować komputer pokładowy w taki sposób, by o kraślonym czasie i miejscu przejął kontrole nad maszyną i wykonał określony manewr jednocześnie wprowadzając prawidłowe parametry do rejestratorów? Nieprawdopodobne??
4.Dlaczego? Na kongresie JK zapodał, że jego partia przejmnie pełnie władzy. Wiadomo było, że śp. LK ma znikomą szanse na reelekcjie, a i partia brata raczej nie mogła liczyc na zwycięstwo w wyborach parlamentarnych. Konstytucja daje tak mało czasu na wybory prezydenckie, że odpowiednio podgrzana atmosfera ( co czyniła w bardzo pięknym stylu TV publiczna będoca pod wpływem PiS) zaowocuje bardzo dużym prawdopodobieństwem wygrania wyborów prezydenckich przez JK, głoszącego kontynuacje programową swgo tragicznie zmarłego brata, kreowanego na wręcz zbawce Polski i niemalże Europy bronicego jej przed zalewem bolszewi tak jak Piłsudzki w 20 roku.
5. Wypadek miał zdarzyć sie w drodze powrotnej, ( stąd obecność w samolocie PG i ZW którzy mieli wracac pociagiem wraz z rodzinami katyńskimi) ale czy to błąd czy celowe działanie zdarzył sie na terytorium Rosji. Ta więc dwóch swiadków zamilkło. Goleń może miec wypadek (przepowiednia na demotach!?) i także zamilknie.
Niemożliwe? Głupie? Nieprawdopodobne? Napewno. Układając tę historie posiłkowałem sie ogólnie dostepnymi faktami, które umiejętnie zebrane i spreparowane dają taki to oto obraz. Zaznaczam, że jest to całkowicie moja prywatna fikcyjna opinia w odpowiedzi na różne teorie zamachu pojawiające się w necie, w celu pokazania co mozna zrobić i w jaki sposób dojść do najbardziej durnych i neprawdopodobnych teorii. Nie bioręodpoiedzialności za to czy ktoś w to uwierzy i co dalej będzie z tą teorią robił.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 10:59  
CYTAT
to ja chyba jestem kretynem bo wydaje mi się że każdy zamach ma przynieść jakieś korzyści zamachowcom. Proszę o wymienienie kto zyskał na tej tragedii.

Każdy śledczy typując podejrzanych stawia sobie pytanie: kto odniósł korzyść z przestępstwa?

Brzmi to kuriozalnie, ale najwięcej zyskał PiS.
Jeżeli Jarosław będzie kandydował na prezydenta, to ma realną szansę na wygraną, szczególnie z takim miałkim kandydatem jak Komorowski.

Belfegor idąc Twoim i Andrzejka tokiem rozumowania to przed każdymi wyborami wyrżnijcie połowę polityków swojej formacji i bezpiecznie wygracie każde wybory zaklopotany
strata swoich ludzi to zysk??? - to nie brzmi kuriozalnie to brzmi głupio, ale
w swoim zdaniu być może odpowiedziałeś kto miał motyw? Komorowski rzeczywiście wygląda kiepsko, a jeśli sondaże nie były takie optymistyczne jak się nam podawało? , a były jakieś palące problemy które trzeba było rozwiązać?
zobaczymy, jestem za tym żeby wklejać wszystko co rzuci jakieś nowe światło na sprawę - tu jest sporo wiedzy, niestety ogólnej
lotnictwo net pl

I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 11:39  
CYTAT

Belfegor idąc Twoim i Andrzejka tokiem rozumowania to przed każdymi wyborami wyrżnijcie połowę polityków swojej formacji i bezpiecznie wygracie każde wybory

Nie nakręcaj się.
Nie zauważyłeś ironii w mojej wypowiedzi?
Mówiąc wprost - snując kuriozalne rozważania o korzyściach PiS-u chciałem zwrócić uwagę na hiperkuriozalne oskarżenia o zamach, który np. przez założycielkę tego tematu (zosia1) uważany jest za pewnik.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 12:04  
CYTAT
CYTAT
to ja chyba jestem kretynem bo wydaje mi się że każdy zamach ma przynieść jakieś korzyści zamachowcom. Proszę o wymienienie kto zyskał na tej tragedii.

Każdy śledczy typując podejrzanych stawia sobie pytanie: kto odniósł korzyść z przestępstwa?

Brzmi to kuriozalnie, ale najwięcej zyskał PiS.
Jeżeli Jarosław będzie kandydował na prezydenta, to ma realną szansę na wygraną, szczególnie z takim miałkim kandydatem jak Komorowski.

Belfegor idąc Twoim i Andrzejka tokiem rozumowania to przed każdymi wyborami wyrżnijcie połowę polityków swojej formacji i bezpiecznie wygracie każde wybory zaklopotany
strata swoich ludzi to zysk??? - to nie brzmi kuriozalnie to brzmi głupio, ale
w swoim zdaniu być może odpowiedziałeś kto miał motyw? Komorowski rzeczywiście wygląda kiepsko, a jeśli sondaże nie były takie optymistyczne jak się nam podawało? , a były jakieś palące problemy które trzeba było rozwiązać?
zobaczymy, jestem za tym żeby wklejać wszystko co rzuci jakieś nowe światło na sprawę - tu jest sporo wiedzy, niestety ogólnej
lotnictwo net pl

Wklejać należy, tylko nie można przyjmować za pewnik. A już się tu zdarzało nazywać kretynem tych co nie wierzą że to był zamach. Spuść trochę pary bo się zagotujesz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 12:41  
ludzie co wy piszecie, jaki zamach? gdzie sa ci terrorysci?
zdarzyl sie nieszczesliwy wypadek a wy teorie spiskowe knujecie...

non serviam
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 14:19  
CYTAT
ludzie co wy piszecie, jaki zamach? gdzie sa ci terrorysci?
zdarzyl sie nieszczesliwy wypadek a wy teorie spiskowe knujecie...

A skąd ty to możesz wiedzieć? - podaj konkrety - nie da się bo nas tam nie było i możemy tylko się domyślać, a że jest pare niejasności a do tego wiedza na temat historii i relacji naszych narodów (zawsze Ruscy nienawidzili nas albo traktowali z góry) to rodzą się wątpliwości.
Podczas Katynia pierwszego, też nikt nie wiedział co jest grane, Ruscy mataczyli i oskarżali Niemców - dopiero po latach wyszła na jaw prawda. To samo tyczy się wypadku z udziałem gen. Sikorskiego, dopiero teraz ludzie wierzą w zamach, wtedy było to nie do pomyślenia dla szaraczków.

Dlatego wstrzymajcie ludzie opinie typu: Na pewno wypadek albo Na pewno Zamach. Mimo, że dla mnie wydaje się, że był to zamach to nie wykluczam wypadku.

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 14:33  
A ja wciąż nie wykluczam marsjan, którzy dokonali takiego zamachu, którego skutkiem był wypadek. Możecie to uznać za niedorzeczne, ale ja bym takich pochopnych sądów nie wydawał jezyk.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 14:55  
Bo to nie była mgła tylko pył wulkaniczny.ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 14:59  
A takiego pyłu to by sobie Rosjanie nie zrobili na tak małej wysokości, tylko kosmici tak potrafią smiech2.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 15:08  
CYTAT
Tu jest coś takiego:

http://hotnews.pl/artpolska-1421.html

Rumuńska agencja prasowa \"Romanian Global News\", opierając się na wypowiedziach ekspertów i \"źródłach\" w NATO, podaje, że za tragedię z 10-tego kwietnia, w którym zginęło dwóch polskich Prezydentów odpowiada rosyjska FSB.

Zgodnie z ustaleniami agencji RGN, katastrofa mogła być zamachem na antyrosyjskich przywódców. W planach akcji miało zginąć dwóch braci Kaczyńskich. Jarosław, ze względu na zły stan zdrowia matki został w Polsce.

Evenimentul Zilei B1 TV (telewizja) wyemitowała program, który w całości obala rosyjską wersję wydarzeń. Zaproszony do studia ekspert wyjaśnia kolejne wątpliwości.

\"Polskie media są skupione na uroczystościach pogrzebowych, stąd brak dociekania najprawdziwszej wersji tragicznego wydarzenia\" - słyszymy w materiale.

Romanian Global News powołuje się na nieoficjalne źródła w naszym Ministerstwie Obrony Narodowej, które miało stwierdzić, że Rosjanie przeprowadzali wcale nie tak dawno eksperymenty nad bronią elektromagnetyczną, dokładnie w strefie gdzie miał lądować polski samolot rządowy.

W 2008 roku, w Moskwie, stworzono najpotężniejsza broń do walki elektromagnetycznej jaka kiedykolwiek istniała. Jej techniczna nazwa to EMP (elektromagnetyczny impuls) - pisała o tym gazeta Pravda.ru (źródło)

\"Potężna moc miliardów watt jest generowana z bardzo małego urządzenia. Innowacją w stosunku do poprzedników jest emisja znacznie krótszych impulsów, jednakże o niesamowicie dużej mocy\" - mówi Gennady Mesyats, wicedyrektor Rosyjskiej Akademii Nauki oraz dyrektor Instytutu Fizyki imienia Lebedeva.

\"Takiej małej broni nigdy wcześniej nie stworzono. Oczywiście, są urządzenia stworzone wyprodukowane zimnej wojny, jednakże są ogromne. Nasza broń jest co najmniej dziesięciokrotnie silniejsza\" - mówi Mikhail Yaladin, naukowiec zatrudniony w projekcie nowej elektromagnetycznej superbroni.

Sprzęt elektroniczny zlokalizowany przy takim cacku wariuje bądź ulega całkowitemu uszkodzeniu. Urządzenie pokazano już w Johanesburgu.

Zgodnie z opiniami naukowców, sprzęt ten produkuje fale elektromagnetyczną o porównywalnej charakterystyce z bronią nuklearną. Broń nosi dziś nazwę \"Nike\", na cześć greckiej bogini zwycięstwa.

Nie tylko rumuńskie media zdyskredytowały rosyjskie wersje wydarzeń...

Izraelski serwis izrus.co.il poddaje w wątpliwość dotychczasowe wersje \"wypadku\", kierując się bardziej w kierunku planowanej akcji.

10-tego kwietnia informację tegoż serwisu powtórzono na antenie pierwszego programu izraelskiej telewizji. Temat podchwyciły szybko gazety.

\"Polacy twardo wierzą, że wszyscy ich przywódcy polityczni i wojskowi zniknęli wskutek wypadku, który wywołał tragiczny zbieg okoliczności oparty albo o techniczne usterki bądź błąd człowieka\" - napisano w gazecie Yediot Ahronot z 11-kwietnia br.

W gazecie \"The Maariv\" redaktorzy poszli dalej tytułując swój artykuł jednoznacznie: \"Zapach likwidacji\".

Kto ma rację i kto wprowadza zamieszanie? Tego coraz trudniej się dowiedzieć.

znalazłem w necie coś takiego i przygotowałem sobie w zakładkach link do youtube z tą wypowiedzią ale dziwnie już na tą chwile już go niema więc wklejam tekst

Około g. 21.20 na TVP Info prowadząca rozmawiała z jednym z dziennikarzy wysłanych do Katynia do obsługi transmisji. Uderzyło mnie to co mówił… Około godziny wcześniej lądowali w Smoleńsku Jakiem-40. Bez żadnego problemu, przy dobrej pogodzie. Stwierdził: “No może pułap chmur był trochę niższy, to wszystko. To nie możliwe żeby w pogoda tak szybko się zmieniła!”. Tam była ładna pogoda. Warunki pogodowe były świetne!”. Potem powiedział jeszcze coś: “Jak-40 to samolot, że tak powiem, manualny. Wszystko zależy od pilota. Nie ma tam żadnej wypasionej elektroniki. Nie to co w Prezydenckim Tupolewie – tam było najnowocześniejsze oprzyrządowanie! Wylądowaliśmy Jakiem jak to się mówi “na kreskę”, bez żadnych, podkreślam żadnych problemów. To co mnie zdziwiło – mówi dziennikarz – to widok przez okienko samolotu jak kołowaliśmy po płycie, jak wojskowy samolot rosyjski “Ił” podchodzi do lądowania i…. ma jakieś problemy. Dziwnie przechylił się na jedno skrzydło… Potem poderwał maszynę. To było dziwne, bo jakby jakiś powietrzny prąd w niego uderzył nagle, a przecież my przed chwilą lądowaliśmy i nic takiego jak silny prąd powietrza nie miało miejsca.” No właśnie…. Przechylił się na jedno skrzydło…. Miał problemy z lądowaniem… Podobnie jak prezydencki TU-154. Czy “Ił” też był naszpikowany elektroniką? Czy właśnie “ubogość” i “zacofanie” elektronicznego wspomagania lotu w Jaku-40 miało ten dziwnie cudowny wpływ na bezproblemowość jego lądowania?

Montażysta TVP widział nienaturalnie przechylony samolot. Czy pilot, na tak niskiej wysokości wykonywał by tak ryzykowny manewr bez powodu? Jest to tym bardziej dziwne, że niedługo przed prezydenckim samolotem wylądował JAK z polskimi reporterami. Jakiś czas później próbował tam lądować transportowy IŁ, który wykonał dokładnie taki sam dziwny manewr, tzn. zaledwie kilka metrów nad ziemią przechylając skrzydło. Poza tym są relacje świadków, mówiące, że samolot leciał z przechyłem na jedno skrzydło, dowodem jest ścięte drzewo, któż tak podchodzi do lądowania?! Czyżby samolot prezydencki nie miał urządzeń automatycznie stabilizujących go przy podchodzeniu do lądowania? Jest też relacja dziennikarza, który był w jaku lądującym godzinę przed prezydentem. Po wylądowaniu (twierdzi że lądował w o wiele gorszych nieraz warunkach), widział transportowy samolot, który dotknął płyty lotniska (dziennikarz nie jest w stanie potwierdzić, czy lądował, czy startował), i który przy tym niepokojąco przechylił się na prawe skrzydło, prawie dotykając jaka dziennikarskiego stojącego na drugim pasie. Dziennikarz użył słów “ratował się”.

tak apropo tej broni którą wyżej cytuje wyborca PO nasuwa się myśl ze ten lądujący ił miał problemy bo ta broń była już odpalona i możliwe że nie działa jeszcze na maxa bo czekali na polską delegacje...

Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 15:25  
CYTAT
DrSör - nie rozpaczaj, reszcie oficjeli nie pozwolił nas uszanować dym z Islandiizaklopotany

Jakoś "wschodowi" nie przeszkodziła umiech

A tak poza tym, to popieram teorię "marsjańską" myślę, że ten wulkan to też ich sprawka...
Musieli czymś "przyje...ć" w wulkan, potem w nasz samolot... i za jednym zamachem uwalili nam samolot i uziemili Europę i niedługo podobno pół świata...
Czy to nie dziwne, ja wam mówię to marsjanie!!! w porozumieniu z JK.mlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 15:31  
W całej tej teorii czegoś mi brakowało, coś w niej śmierdziało, ale dzięki tobie obywatel_ka wszystkie elementy wskoczyły na swoje miejsce i wszystko ułożyło się w logiczną całość smiech2.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 17:10  
CYTAT

Wniosek: to nie jest zdjęcie z katastrofy pod Smoleńskiemwykrzyknik

Kafarek & Belfegor & Andrzejek macie rację, to nie jest zdjęcie naszego samolotu, to zdjęcie z katastrofy tureckiego pod Amsterdamem

a tu link na potwierdznie, widać logo na stateczniku pionowym
http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/02/25/turkish.plane.amsterdam/index.html#cnnSTCVideo

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 17:56  
echodna - ano dlatego ze gdyby to byl zamach to raczej pilot nie zahaczylby o drzewo podczas ladowoania tylko na duzej wysokosci albo gdzies po starcie cos by wybuchlo, zepsulo sie nagle, czy ktos by sie wysadzil w powietrze... nie pierwszy i nie ostatni samolot sie rozbil wskutek wypadku...
jesli to byl zamach to rzeczywiscie marsjanie mogli w tym maczac palce

non serviam
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 18:27  
Dziwnym trafem nad obszarem Smoleńszczyny przelatywały aż 3 satelity szpiegowskie - dwa amerykańskie i jeden rosyjski. KH-14 Key Hole to typowy satelita zwiadowczy, zdolny do sfotografowania z wysokości kilkuset kilometrów pudełka zapałek. Geomet IV jest rzekomo satelitą meteorologicznym, ale tajemnicą poliszynela jest jego właściciel. Jest nim Agencja Bezpieczeństwa Narodowego. Rosyjska Aurora-53 z kolei służy do wypatrywania atomowych okrętów podwodnych na Atlantyku - co więc robiła nad środkową Rosją? Co te trzy satelity robiły około 9 rano w tym miejscu?

Według amerykańskiego dziennika `Philadelfia Daily' Geomet IV jest w rzeczywistości nosicielem aparatury systemu Echelon. Co więcej, satelita ten ma ponoć wyposażenie umożliwiające selektywne zakłócanie pracy urządzeń elektronicznych na ziemi. Jakby tego było mało, jeden z rosyjskich portali ujawnił, iż świadkowie zauważyli przelot w okolicach Smoleńska wojskowego samolotu Tu-22, o którym żadne oficjalne i nieoficjalne źródła nie wspominają. Tu-22 to nie tylko bombowiec, jego wersja Tu-22ER jest przeznaczona do walki elektronicznej, czyli oślepiania wrogich systemów nawigacyjnych.

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 18:35  
W samolocie prezydenta Kaczyńskiego lecącym do Smoleńska miał się znajdować naczelny rabin Polski Michael Schudrich. Nie poleciał, bo lot wypadł w szabat

Schudrich powiedział izraelskiemu dziennikowi "Jerusalem Post", że został zaproszony przez prezydenta do wzięcia udziału w uroczystościach katyńskich. W samolocie znajdowali się duchowni reprezentujący wszystkie wyznania oficerów zamordowanych w Katyniu - od katolicyzmu po protestantyzm.

Schudrich podziękował za zaproszenie, gdy okazało się, że lot wypadnie w szabat - zaczynający się w piątek wieczorem i kończący dobę później. W tym czasie Żydom nie wolno m.in. podróżować.

czyżby powtórka z żydami którzy nie przyszli do pracy w WTC 11 września?

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 22:07  
CYTAT
W samolocie prezydenta Kaczyńskiego lecącym do Smoleńska miał się znajdować naczelny rabin Polski Michael Schudrich. Nie poleciał, bo lot wypadł w szabat

Schudrich powiedział izraelskiemu dziennikowi \"Jerusalem Post\", że został zaproszony przez prezydenta do wzięcia udziału w uroczystościach katyńskich. W samolocie znajdowali się duchowni reprezentujący wszystkie wyznania oficerów zamordowanych w Katyniu - od katolicyzmu po protestantyzm.

Schudrich podziękował za zaproszenie, gdy okazało się, że lot wypadnie w szabat - zaczynający się w piątek wieczorem i kończący dobę później. W tym czasie Żydom nie wolno m.in. podróżować.

czyżby powtórka z żydami którzy nie przyszli do pracy w WTC 11 września?

A ja wam mówię ze to marsjanie (w porozumieniu z JK, oczywiście) i tej wersji będę sie trzymać...
Nawiasem mówiąc, jak czytam tych "wybitnych" speców od lotnictwa, to zastanawiam się co wy tu robicie??? Wam trzeba w NASA pracować!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Kwie 2010r. 23:15  
CYTAT
A ja wciąż nie wykluczam marsjan, którzy dokonali takiego zamachu, którego skutkiem był wypadek. Możecie to uznać za niedorzeczne, ale ja bym takich pochopnych sądów nie wydawał jezyk.

Protestuję sciana

Pomijasz w swych podejrzeniach Masonów, Żydów i cyklistów potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Kwie 2010r. 13:04  
Zobaczcie co zostało z samolotu który się rozbił ale w nic nie uderzył. no i strzał w 1:26.
http://www.youtube.com/watch?v=YUGtCGvIRUs&feature=related

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Kwie 2010r. 17:23  
Najnowsza rekonstrukcja ----- http://www.youtu(...)bedded#!

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »