~~ocż | |
|
|
warto wiedzieć.... http://www.tvn24(...)osc.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kolejny szok | |
|
|
Orwell na talerzu - ALARM !!!
Niewiarygodne? A jednak. Jeśli obłędne pomysły urzędników Unii Europejskiej, posłusznie realizujących politykę koncernów farmaceutycznych, nie zostaną zastopowane, z końcem 2009 roku mieszkańcy państw wchodzących w skład tej organizacji nie będą mieli dostępu do ziół, witamin, suplementów i terapii naturalnych. Autorzy nowych pseudoregulacji prawnych tłumaczą , że dzięki temu nasze organizmy otrzymają specjalną ochronę. W rzyczywistości jest to zamach na fundamentalne prawa człowieka... KTO KONTROLUJE ŻYWNOŚĆ, TEN KONROLUJE ŚWIAT!!! /Więcej-Nieznany Św.nr 11/szokujący artykuł-polecam. |
|
|
~~heloł | |
|
|
no to kurde bela, raz dwa trzy cztery powoli Unia się za nas zabiera. Będziemy wpier.....ać wyłącznie wysokiej jakości żywność genetycznie modyfikowaną, uprawianą na ekolonielogicznych polach we francji i niemieczech. Ja nie będę jadł tego łajna !:blee:
|
|
|
~~asd | |
|
|
Obecnie jesz zdrowa zywnosc uprawiana w dogodnej lokalizacji - tuz przy drodze nisko-stalowa. Dodatkowo stosujemy tylko naturalne nawozy (lumpy). W koncu 'dobre bo polskie' i 'nasza kielbasa przegonila ich kielbase'.
|
|
|
~~HEHE | |
|
|
no kiełbasę to napewno mamy lepszą
|
|
|
~~do asd | |
|
|
rzeczywiście dobre bo polskie. Póki co mniej w tym różnych świństw np pestycydów itd.. Poza tym chyba nie podaje mi się na talerzu kurczaków chowanych na paszach z kilkukrotnie przerobionych gówien...
|
|
|
~~hehe | |
|
|
A ja myślałem, że chodzi o jakieś święto prezydenta najjaśniejszej Stalowej Woli
|
|
|
~~ocż | |
|
|
za dużo paliwa "wlałeś do baku" i twój pecet żle mysli- za dużo......potrzeba tylko 5 deko!!!!!!!!
|
|
|