|
|
|
Gdzie w Stalówce kupię fajny (tzn. nie drewniany) wieszak na ubrania- taki do przedpokoju?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalówce kupię fajny (tzn. nie drewniany) wieszak na ubrania- taki do przedpokoju? W sklepie " Na Rogu " na Edukacji |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie w Stalówce kupię fajny (tzn. nie drewniany) wieszak na ubrania- taki do przedpokoju? W sklepie \" Na Rogu \" na Edukacji a aluminiowy? żeby były wieszaki i półeczka ? NON SERVIAM |
|
|
|
|
W sklepach z meblami
|
|
|
|
|
W sklepie "Na rogu" niestety nie ma takich wieszaków. Co do sklepów meblowych, to jutro pochodzę i popytam... Ma ktoś jeszcze jakieś propozycję, gdzie dostane wieszak na ubrania (nie drewniany)?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Może na edukacji w tunelu na górze ,albo obok Rusticy I to chyba Rolnik albo Agroma...możesz też zobaczyć koło Kaprysu w sklepie z żyrandolami,bo tam są takie różne rzeczy do domu , albo w Mrówce coś znajdziesz na ul.Przemysłowej. A wsklepie meblowym to będą raczej ale drewniane
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
a metalowe ?
|
|
|
|
|
CYTAT a metalowe ? a metalowe to w żelaznym. To na prawdę problem. Kiedyś szukałem takiego wieszaka, kupiłem w Zamościu w "Praktikerze' |
|
|
|
|
Byłam w kilku sklepach: na Edukacji, na Staszicu, na rynku, a nawet w meblowym w Nisku i co.... NIC! Wielkie NIC! Pozostaje mi chyba tylko allegro.
|
|