|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sewreta bardzo ładna, ale bardziej jako prezent dla Mamy. Gratuluję talentu i cierpliwości
|
|
|
|
|
Serwetka jak serwetka. Domyślam się, że trzeba sporo czasu na wyszydełkowanie takiej serwetki, ja jednak nie dałabym prawie pół stówy za "babciną" serwetkę na stolik (w sytuacji, gdy brakuje mi na bardziej "podstawowe" rzeczy, ale choćbym i miała duuuużo pieniędzy, to też średnio bym sie skusiła). Ale życzę powodzenia w biznesie, bo a nuż amatorów serwetek jest jednak sporo!
|
|
|
|
|
mnie sie takie dziergane rzeczy nie podobaja ale o gustach sie nie dyskutuje w kazdym razie proponowalbym lepsze fotki strzelic, nie widac ze to jest biale, nie widac tej srebrnej nitki, a na koniec zdjecia za male, przy takich recznych robotkach wydaje mi sie ze kazdy chcialby zobaczyc detale, te koszulki na jajka czy koszyczek bylo widac, a tu szaro i ponuro
|
|
|
|
|
Zgadzam się z opinią, że zdjęcia trochę marne. Zrobiłabym je na kolorowym tle ;)
|
|
|
|
|
Przypominam iż Hobbystka wielce się oburzyła i uniosła honorem jak jej o tym napisałem we wcześniejszym jej temacie, a więc uważajcie
NON SERVIAM |
|
|
|
|
Jak dla mnie to stanowczo za drogo ,ale to moja opinia.
Atenka |
|