~~dor | |
|
|
coś słyszałam o tym banku ale chciałabym sie dowiedziec gdzie on ma powstać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ktos | |
|
|
zaśmiecasz forum
Jaki bank??? |
|
|
~~ola | |
|
|
Tan bank bedzie na ul.KEN.MYSLĘ ZE JAK GO SKONCZA TO BEDZIE NAJPIEKNIEJSZY I NAJNOWOCZESNIEJSZY BANK W STALOWAJ WOLI.SPRZEDAJE NA PRZECIWKO TEGO BANKU KURCZAKI PIECZONE I JAK RUSZY BANK TO MUSZE IŚĆ W INNE MIEJSCE BO SZKODA TAK EKSKLUZYWNEGO BANKU ZASŁANIAC.JAK KTOS MA JESZCZE WATPLIWOSCI CO TO ZA BANK TO ZAPRASZAM NA KURCZAKA.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
taaa najpiekniejszy w calej stalowej zwlaszcza ze bedzie tam gdzie wczesniej byl sklep sezam a ze tak pieknie wygladal malo ludzi tam chodzilo no a fakt jesli ktos nie dostanie kredytu na na pocieszenie kurczak albo lody
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~mak | |
|
|
CYTAT Tan bank bedzie na ul.KEN.MYSLĘ ZE JAK GO SKONCZA TO BEDZIE NAJPIEKNIEJSZY I NAJNOWOCZESNIEJSZY BANK W STALOWAJ WOLI.SPRZEDAJE NA PRZECIWKO TEGO BANKU KURCZAKI PIECZONE I JAK RUSZY BANK TO MUSZE IŚĆ W INNE MIEJSCE BO SZKODA TAK EKSKLUZYWNEGO BANKU ZASŁANIAC.JAK KTOS MA JESZCZE WATPLIWOSCI CO TO ZA BANK TO ZAPRASZAM NA KURCZAKA. Czy w tym "pieknym banku" pozostaną te okna które obecnie są, jeśli tak to OLA nie ma gustu. Na te ramy okienne czeka stalownia jako wsad do pieca, bo "piękności" bankowi nie dodadzą. |
|
|
~~c-r | |
|
|
nie bedzie tam banku poniewaz nie ma podpiwniczenia-takie są wymogi-placówka kredytowa to jeszcze nie bank
|
|
|
~~Bogdan | |
|
|
Oddział Alior Banku powstanie w Stalowej Woli. Alior będzie jednym z dziesięciu największych banków działających w Polsce.
http://www.banki(...)363.html |
|
|
~~PKO | |
|
|
Jak się orietuje to ten wsad do pieca z tych ram okiennych moze sobie zabrać kazdy za darmo a szczególnie polecam tym barankom co pisza na tym forum jak im zimno w swoich bankach będzie wam cieplej to nie bedziecie takich idiotyzmów pisać bo mi was szkoda.JAK CZYTAM O TYM BANKU TO JESTEM PRZEKONANA ZE WSZYSTKO BEDA MIELI NOWE I PIEKNE.
|
|
|
~~zazdrosny inacz | |
|
|
CYTAT zaśmiecasz forum Jaki bank??? WIDAĆ OD RAZU, ZE TO JAKIS ZAZDROŚNIK Z INNEGO BANKU NAPISAŁ.ZAL WAM DUPE ŚCISKA ZE TAM NIE BEDZIECIE PRACOWAĆ? POPISZ SIĘ Z IMIENIA I NAZWISKA MOZE DO OTWIERANIA DZWI CIE WEZMĄ BO W SWOIM BANKU KARIERY WIDZE ZE NIE ZROBISZ.hahaha |
|
|
~~Aneta | |
|
|
WIDAĆ OD RAZU, ZE TO JAKIS ZAZDROŚNIK Z INNEGO BANKU NAPISAŁ.ZAL WAM DUPE ŚCISKA ZE TAM NIE BEDZIECIE PRACOWAĆ?
POPISZ SIĘ Z IMIENIA I NAZWISKA MOZE DO OTWIERANIA DZWI CIE WEZMĄ BO W SWOIM BANKU KARIERY WIDZE ZE NIE ZROBISZ.hahaha[/cytat] Wow czyzby sam dyrektor....placowki nas zaszczycil? |
|
|
~~ktos. | |
|
|
CYTAT CYTAT zaśmiecasz forum Jaki bank??? WIDAĆ OD RAZU, ZE TO JAKIS ZAZDROŚNIK Z INNEGO BANKU NAPISAŁ.ZAL WAM DUPE ŚCISKA ZE TAM NIE BEDZIECIE PRACOWAĆ? POPISZ SIĘ Z IMIENIA I NAZWISKA MOZE DO OTWIERANIA DZWI CIE WEZMĄ BO W SWOIM BANKU KARIERY WIDZE ZE NIE ZROBISZ.hahaha Te zazdrosny, nie krzycz dużymi literami. Ja nadal nie wiem o jaki bank chodzi i twierdzę , ze takie posty, z ktorych nie wynika dokładnie o co chodzi, zaśmiecają forum. |
|
|
~~zazdrosny inacz | |
|
|
Krzycze duzymi literami zeby KTOS taki jak Ty zrozumiał co czyta i kto tu pisze.Jak nie przeczytałes co było wczesniej to nie udawaj wariata wiekszego niż jestes wystarczy kliknać i juz http://www.banki(...)363.html wiesz o co chodzi.Ale pewnie to zatrudne więć ale to mozna leczyć.
|
|
|
~~~ktos. | |
|
|
CYTAT Krzycze duzymi literami zeby KTOS taki jak Ty zrozumiał co czyta i kto tu pisze.Jak nie przeczytałes co było wczesniej to nie udawaj wariata wiekszego niż jestes wystarczy kliknać i juz http://www.banki(...)363.html wiesz o co chodzi.Ale pewnie to zatrudne więć ale to mozna leczyć. Wiesz co ci powiem cmoknij mnie w sam srodek mojej du.y debilu z pobliskiej wiochy... |
|
|
~~ktos. | |
|
|
CYTAT CYTAT Krzycze duzymi literami zeby KTOS taki jak Ty zrozumiał co czyta i kto tu pisze.Jak nie przeczytałes co było wczesniej to nie udawaj wariata wiekszego niż jestes wystarczy kliknać i juz http://www.banki(...)363.html wiesz o co chodzi.Ale pewnie to zatrudne więć ale to mozna leczyć. Wiesz co ci powiem cmoknij mnie w sam srodek mojej du.y debilu z pobliskiej wiochy... A co za wsza się podszywa podemnie???? Ten tekst jest poniżej moich "walorów" i nie ja go pisałem... cóż autor wystawił sam sobie cenzurkę. |
|
|
~~ROMEK | |
|
|
Zgadzam się z toba ten debil co sie podszył ,duren i idiota pewnie sam pisze prawie całe to forum.Nie złe beztalencie bankowe się lansuje.
|
|
|
~~awq | |
|
|
rzeczywiście-jakby kto banku nie widział.... może to "pierwszy" banko w tym grodzie ,bo tak sie wszyscy zachłysnęli jakby nikt nigdy banku nie widział. Paranoja reklamodawcy...cy cuś...
|
|
|
~~Giza | |
|
|
Skoro mowa o podszywaniu... to dlaczego nie pozakladacie sobie kont? co by wyeliminowac ten problem?
|
|
|
~~PKO | |
|
|
Nie zakładają sobie kont bo wtedy by wyszło z jakimi na codzien matołami mamy do czynienia.Barany wstydu sie boją bo pewnie sa wsród nas te fałszywe swinie.TYLKO SIE DOBRZE MASKUJĄ.
|
|
|
~~inny | |
|
|
http://www.aliorbank.pl/upload/articles/68/wprost_2008_06_29_bank_herbu_lubicz_pdf_k.pdf
|
|
|
~~inny | |
|
|
ten powyższy link nie otwiera się, ale należy wejść na stronę www.aliorbank.pl wybrać formatkę informacje prasowe, a tam jest taki artykuł "Bank herbu Lubicz" warto sobie poczytać i rozwiać wszystkie watpliwości
|
|
|
~~klientbankowkil | |
|
|
Proponuje zakończyć ten temat, a zainteresowanych zapraszam , do pisania na Alior bank w Stalowej Woli, tamten temat był wcześniej. Nie zaśmiecajmy forum.
A tak na marginesie; Bank jest (mieści się ) w budynku , przy ulicy, a nie NA. No i w temacie nie napisano o jaki bank chodzi... |
|
|
~~on.. | |
|
|
CYTAT Proponuje zakończyć ten temat, a zainteresowanych zapraszam , do pisania na Alior bank w Stalowej Woli, tamten temat był wcześniej. Nie zaśmiecajmy forum. A tak na marginesie; Bank jest (mieści się ) w budynku , przy ulicy, a nie NA. No i w temacie nie napisano o jaki bank chodzi... |
|
|
~~obcy | |
|
|
Cieszę się,że nie jestem miejscowym chociaż S.W.to ładne miasto ale Jego forumowicze nie grzeszą kulturą i inteligencją ,wpisy są chamskie,wulgarne i bez sensu, czyżby pisane pod budką z piwem ? Jednak takich miejsc w S.W. nie zauważyłem. Przeto proszę WIĘCEJ KULTURY ,Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jego forumowicze nie grzeszą kulturą i inteligencją ,wpisy są chamskie,wulgarne i bez sensu, czyżby pisane pod budką z piwem ? Jednak takich miejsc w S.W. nie zauważyłem. Przeto proszę WIĘCEJ KULTURY ,Dziękuję. Nie no, z laptopem nikt tam raczej nie stoi, większość spod budki z resztą i tak by go przepiła |
|
~~lolek | |
|
|
Wpisy są adekwatne do ludzi którzy tu dyskutują.Im bardziej oczerniaja tym jest lepiej chyba .Całą swoją miernote tu wylewają.
|
|
|