~~Becia | |
|
|
CYTAT Michał Sawicki mieszkaniec naszego miasta dostał sie do nowego programu stacji VIVA POLSKA. "Shibuya - Karaoke Show" emitowany jest od 7 października. Michał przeszedł eliminacje pokonujac wielu konkurentów i dostał sie do 27-osobowej grupy uczestników. To juz 3 koles z tego co wiem... Chociaż Kiszka jest najprzystojniejszy!! KTO NASTEPNY? ZGŁOSMY SIE GDZIES |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Duzo bylo reprezentantow naszego miasta w telewizji.
np ORANGE the JUICE |
|
|
~~ok | |
|
|
Duzo bylo reprezentantow naszego miasta w telewizji.
np ORANGE the JUICE |
|
|
~~ | |
|
|
Najlepsza jest Sreczkowska. Nasza Justysia.
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie wiem jak wy ale ja myśle o mistrzu Janie
|
|
|
~~G. | |
|
|
Zakoscielny - moze być
Kiszka - sam sex! Sawicki - widzialam w tv, moze byc Steczkowska - hmmm p. Medynski - podziwiam |
|
|
~~on | |
|
|
fajny temat
|
|
|
|
|
|
no co wy?!
a mnie nie widzieliście w TV?! wystąpiłem przecież w jednym odcinku W11 nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
~~lukasz | |
|
|
a wiem grałes narkomana i dilera)
|
|
|
|
|
|
Ha, a więc jednak ktoś to ogląda
nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
~~kobieta | |
|
|
a czasami w tym odcinku cie nie zabili? ;P
w sumie tez chce do telewizji.. |
|
|
~~campona | |
|
|
A omar sangare czy jak to sie pisze?? też jest ze stalowej...
|
|
|
~~ | |
|
|
Danusia z na wspolnej tez jest ze Stalowej Woli
|
|
|
~~mara | |
|
|
* Paweł Gładyś (aktor, wystąpił m.in. w Weselu i Ferdydurce)
* Elżbieta Jaworowicz (prowadząca programu "Sprawa dla Reportera") * Lucyna Malec (aktorka m.in. serialu Na Wspólnej oraz Bulionerzy) * Konrad Mastyło (członek grupy "Piwnica pod Baranami" ur. w Stalowej Woli) * Artur Partyka (lekkoatleta, medalista olimpijski) * Grzegorz Rosiński (znany rysownik, autor komiksów, m.in. Kapitana Żbika oraz Thorgala) * Modest Ruciński (aktor,m.in.z serialu Magda M. , Egzamin z Życia) * Omar Sangare * Paweł Słomiński (trener Otylii Jędrzejczak) * Justyna Steczkowska (mieszkała tu przez wiele lat) * Ewa Strusińska (znana dyrygentka) * Lucjan Trela (wychowanek Stali Stalowa Wola, olimpijczyk) * Maciej Zakościelny (aktor, najpiękniejszy Polak 2006 roku wg plebiscytu dwutygodnika Viva) * Jacek Żemantowski (wybitny polski dziennikarz i działacz sportowy) *Piotr Kiszka (dwukrotny uczestnik programy Taniec z Gwiazdami) |
|
|