NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 3 4 5 6 »
wasze zarobki,
~~kukuruku
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 14:35  
Jestem ciekawa ile ludzie zarabiają w Stalowej Woli. Wpisujcie

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 14:35  

~~commonwealth
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 14:41  
Na dzisiaj nic

~~xxx
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 14:50  
Cztery lata temu 3000 na reke .....

~~yyy
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 14:59  
300% powyzej sr krajowej

~~kukuruku
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 15:05  
no to widzę teraz jak się frajerowałam. Jako kierownik do 2000 nie doszłam a tu 3000 4 lata temu.

ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 18:26  
ja bym kierownikowi dał tylko 200 więcej niż "fizolowi" bo na was darmozjady masa ludzi zap.erdala a wy nic. pozdro!

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

~~kukuruku
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 18:53  
Wszystko zależy od człowieka.Jak ktoś się urodził nierobem to całe życie będzie się opierdzielał czy to przy łopacie czy w biurze. W moim przypadku było niestety na odwrót. Ja zapier*alałam za trzech jako kierownik, a reszta w dupie wszystko miała bo wyszła z założenia ze jak ma te 200 zł więcej do wypłaty to mam tyrać za trzech. Pracowałam w paru firmach zatrudniających ok 30 osób i na palcach jednej ręki z wielkim trudem znalazła bym osoby pracowite, sumienne i uczciwe.No cóż powiem mało skromnie ale takich jak ja to ze świecą szukać.

~~stalo
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:19  
Napisze coś po wpłacie na konto.Ale coś ok.piątki albo w góre.

Stróż nocny.:wśceikły:

~~SERWIS
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:30  
CYTAT
ja bym kierownikowi dał tylko 200 więcej niż \"fizolowi\" bo na was darmozjady masa ludzi zap.erdala a wy nic. pozdro!

Jestem właścicielem firmy i mój kierownik robi czasami wiecej roboty niż te twoje jak piszesz dwa fizole.jesli generalizujesz tak wszystkicg to powiem bez obawy że jesteś pierd..strasznie.Mam takich fizolów CO ZARABIAĆ BY CHCIELI PO 2000 EURO A TYLKO STRATY CZASAMI PRZYNOSZA.

~~kaku
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:30  
CYTAT
Napisze coś po wpłacie na konto.Ale coś ok.piątki albo w góre.

Stróż nocny.:wśceikły:

nie dodales ze na godzine...........

~~SER
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:31  
CYTAT
ja bym kierownikowi dał tylko 200 więcej niż \"fizolowi\" bo na was darmozjady masa ludzi zap.erdala a wy nic. pozdro!

DOKŁADNIE

~~SER
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:33  
POMYLIŁEM SIĘ NIE TEN CYTAT TU BYM POWIEDZIAŁ NIE

~~kukuruku
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:43  
No i powiedzcie mi co mam odpowiedzieć mojemu przyszłemu pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej jak się mnie spyta ile chce zarabiać? Czy robić z siebie cichą mysz i powiedzieć skromnie że 1000 wystarczy żeby go tym samym zachęcić do zatrudnienia mnie, czy cenić się i pokazać że naprawdę jestem tej kasy warta.

~~SERVICE
ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 20:51  
[cytat] No i powiedzcie mi co mam odpowiedzieć mojemu przyszłemu pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej jak się mnie spyta ile chce zarabiać? Czy robić z siebie cichą mysz i powiedzieć skromnie że 1000 wystarczy żeby go tym samym zachęcić do zatrudnienia mnie, czy cenić się i pokazać że naprawdę jestem tej kasy warta.[/cytat

POWEDZ MU ŻE PRZEZ TYDZIŃ ALBO DWA POPRACUJESZ NA OKRESIE PRÓBNYM I WTEDY POROZMAWIACIE ILE MOZESZ ZARABIAC.OCZYWISCIE DOBRY PRACODAWCA POWIE CI ILE MOZESZ ZARABIAĆ NAJMNIEJ A ILE NAJWIĘCEJ JAK BEDZIESZ SWIETNY I TERAZ MASZ OBRAZ CZY WARTO STARTOWAC DO PRÓBY CZY NIE.

ff
Wysłany: 29 Paź 2008r. 21:03  
mój kierownik robi czasami wiecej roboty niż te twoje jak piszesz dwa fizole.cyt.

po pierwsze: niż ci twoi dwaj fizole!

wykorzystujesz "chłopa" i jeszcze sie chwalisz, a może pochwal się ile mu za to płacisz, że robi za trzech:-:

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

~~programist
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 00:53  
a ja kasuje co miesiąc 12 000 zł netto. ot, trzeba mieć łeb i informatykiem zostać good

~~poszkodowany
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 01:34  
przeżyć za 12tyś zł miesięcznie? To Ci współczuje, ja ledwo wiąże koniec z końcem mając średni dochód 25 tyś zł miesięcznie, jeśli żona się dowie, że firma daje mi mniej niż 25tyś to robi wielką awanturę, musimy ciąć wydatki, nie może zołza robić zakupów w Paryżu co miesiąc. Czasami to mam wszystkiego dość.

~~kasa
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 06:55  
25 tys. miesiecznie? Tyle to ja wydaje na wykalaczki.

~~belfer
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 07:14  
CYTAT

Co ty chłopie żresz???:szok:

~~ciekawy
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 07:55  
CYTAT

A ile na papier toaletowy???

ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 08:21  
Nie wiem czy się śmiać czy pomyśleć o skoku na banksmiech2
To co poczytałam tutaj na tym forum odnośnie tego tematu to stwierdzam,że każdy ma marzenia i warto je realizować i wbijać się w górę po takie zarobki i wyskoki do Paryża czy Mediolanu
Przecież każdego jednego z Nas tutaj stać na więcej i pisanie o 25tyś miesięcznie to chyba dobry żart jeśli mówimy o naszym mieście no chyba że Pan jest właścicielem wysokiej klasy i cieszącą się renomą właścicielem dużej firmy czy też korporacji
Uważam że średnio każdy na umowie o prace powinien zarabiać tyle na ile go stać ale nie Mniej niż 850 zł. W ogóle to chyba szkoda gadać na temat zarobków i utrzymania się w dzisiejszych czasach ogólnie w Polsce. :szok:

Prywatna wiadomość 

~~kukuruku
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 09:33  
Przepaść ogromna między 5 zł na godzinę a 25 tys na miesiąc.Kiedyś o ludziach którzy nie chcą pracować za najniższą krajową miałam bardzo złe zdanie.Myślałam że to po prostu lenie a z siedzenia w domu pieniędzy im nie przybędzie. Teraz jestem matką i po tych paru latach zrozumiałam o co chodziło tak naprawdę tym ludziom. DLATEGO APELUJE DO PRZEDSIĘBIORCÓW JEŚLI KTÓRYŚ TO CZYTA ZROZUMCIE ŻE MY TEŻ MUSIMY COŚ ZJEŚĆ,ZAPŁACIĆ RACHUNKI I CZASEM KUPIĆ DZIECKU ZABAWKĘ.a te wasze 5 zł na godzinę uwłacza ludzkiej godności.

ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 10:14  
Kochani, dobrze wam radzę. Uciekajcie z tego kraju. Uciekajcie z tego bagna. Ostatni zgasi światło. Jeśli mi ktoś powie, że teraz mamy wolność i jest dla większości lepiej niż przed 1989 rokiem, to mu napluje w twarz. Obecna POlska to nie matka, a wyrodna macocha. Metody zarządzania takie same jak za komuny - buta urzędników i nietykalność polityków, tylko zniknęła otoczka socjalna i pewność pracy, jak w minionym ustroju.

PS. Proszę nie pisać o pełnych koszach tandety z Tesco i zdezelowanych samochodach za 2000zł, jako dowodzie na "dobrobyt".

Prywatna wiadomość 

~~pracodawca
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 10:15  
CYTAT
Przepaść ogromna między 5 zł na godzinę a 25 tys na miesiąc.Kiedyś o ludziach którzy nie chcą pracować za najniższą krajową miałam bardzo złe zdanie.Myślałam że to po prostu lenie a z siedzenia w domu pieniędzy im nie przybędzie. Teraz jestem matką i po tych paru latach zrozumiałam o co chodziło tak naprawdę tym ludziom. DLATEGO APELUJE DO PRZEDSIĘBIORCÓW JEŚLI KTÓRYŚ TO CZYTA ZROZUMCIE ŻE MY TEŻ MUSIMY COŚ ZJEŚĆ,ZAPŁACIĆ RACHUNKI I CZASEM KUPIĆ DZIECKU ZABAWKĘ.a te wasze 5 zł na godzinę uwłacza ludzkiej godności.

Ale płacisię za pracę,a nie według potrzeb.

~~commonwealth
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 10:44  
Taka solidarnosc w narodzie jeden ma tyle drugi ma tyle. Zrobic inkwizycje tym bogaczom podatku po 80procent i nie bedzie zakupow w paryzu.
To kto potrzebuje pracownika i na jakie stanowiska. Sie wkurzylem heh

1 2 3 4 5 6 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »